- Πόντοι
- 393
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Πλήκτρα
- Κρουστά
- Παραδοσιακό Όργανο
- Ηχολήπτης
- Παραγωγός
to 2004 ήταν το 4 ρε παιδιά. Ελεος....Απο το 2004 ηταν ιφλουεσερ ο ατιμος ?
to 2004 ήταν το 4 ρε παιδιά. Ελεος....Απο το 2004 ηταν ιφλουεσερ ο ατιμος ?
Εγω τα ανοίγω όλα.Ρε σεις, εγώ έχω 49% memory μόνο από browsers.
Αν είχα και cubase δηλαδή τι θα γινόταν?
Θέλω να πσρω περισσότερη μνήμη αλλα δεν έχω πρόβλημα και με 16gb
Θέλω να πσρω αλλά 16 να τα κσνω 32 να υπάρχουν.
Καλύτερα σε κιτ. Αλλα οι ίδιες που έχω έχουν πέσει πολύ και με συμφέρει. Και δεν κυνηγάω τα Ghz ακόμα και στους RYZEN. 3200 είναι μια χαρά.Κι εγώ σκέφτομαι να πάρω 32 πουλώντας τα 16.
Καλύτερα σε κιτ. Αλλα οι ίδιες που έχω έχουν πέσει πολύ και με συμφέρει. Και δεν κυνηγάω τα Ghz ακόμα και στους RYZEN. 3200 είναι μια χαρά.
καλό ερώτημα.Έχουν πέσει γενικά, γι' αυτό το σκέφτομαι.
Αυτές που έχω δυστυχώς δεν κυκλοφορούν πια.
Μιλάω πάντα για 3600 cl16.
καλό ερώτημα.
Αν δεν βρείς ίδιες τι γίνεται?
Μπιλλ αν θυμάμαι καλά, το θέμα πια είναι μόνο το λάισενς. Είχα κατεβάσει το χάλιον δηλαδή ντέμο τον απρίλη, αλλά δε θυμάμαι αν χρειάστηκε να κάνω κάτι. Δηλαδή το κατέβασα, το έτρεξα, μου λέει πού πας χωρίς άδεια; μήπως θες ντέμο. Πάτησα ναι, και έπαιξε ντέμο.αλλά σκέφτομαι να περιμένω να βγάλουν την trial version.
Το δοκίμασα χτες βράδυ, μαζί με το ικόνικα σκετς (που δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ κακό παρεμπιπτόντως). Δεν έχω γράψει στο κιουμπέις πιο γρήγορα στη ζωή μου ολοκληρη ορχήστρα.πολλαπλά tracks, αν και θα πρέπει να το δοκιμάσω
Προς το παρόν βλέπω αυτόΜπιλλ αν θυμάμαι καλά, το θέμα πια είναι μόνο το λάισενς. Είχα κατεβάσει το χάλιον δηλαδή ντέμο τον απρίλη, αλλά δε θυμάμαι αν χρειάστηκε να κάνω κάτι. Δηλαδή το κατέβασα, το έτρεξα, μου λέει πού πας χωρίς άδεια; μήπως θες ντέμο. Πάτησα ναι, και έπαιξε ντέμο.
Ε τότε δεν είναι έτοιμο.
Γιατίιιι;;;Δε μιλάω.
Αν ήταν ινφλουένσερ του σόναρ δε θα έλεγε "Δε μιλάω", θα έλεγε και θα έλεγε και θα ξανάλεγε.Γιατί είναι ινφλουένσερ του σόναρ.
Αν ήταν ινφλουένσερ του σόναρ δε θα έλεγε "Δε μιλάω", θα έλεγε και θα έλεγε και θα ξανάλεγε.
(Άρα καλά είμαστε μετά το σεισμό)ΚΑΤΩ ΤΑ DAWs! ΚΑΤΩ ΤΑ VST/PLUGINS ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!
LONG LIVE THE HARDWARE!
Έχουν. Για ρώτα τους bitwigάδες.?Έχουν τα DAWs mojo?