- Πόντοι
- 633
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Ποιος ασχολείται με daws εν έτει 2023;
Το μέλλον είναι τα τετρακαναλα...
Το μέλλον είναι τα τετρακαναλα...
Βασίλη δε θέλω να φανώ βλοσυρός, αλλά μου φαίνεται ότι το μέλλον είναι τα λάιβ χωρίς ρεύμα.Το μέλλον είναι τα τετρακαναλα...
Δε ξέρω αν θα ζούμε να το προλάβουμε όμως. Τα εγγόνια μας θα τα ζήσουν αυταΒασίλη δε θέλω να φανώ βλοσυρός, αλλά μου φαίνεται ότι το μέλλον είναι τα λάιβ χωρίς ρεύμα.
Ποιον πας να κοροϊδέψεις; Αυτή η φωτογραφία είναι απλών ανθρώπων που διαμαρτύρονται για κρυμμένες αντιπαράλληλες σε εσωτερικές φωνές.
σου αρέσει το look του logic; Εμένα μ'εχει κουράσει πλεον
Απο καθαρα αισθητικη πλευρα το λεω κ εγω.Όποτε το συναντώ, βλέπω ότι είναι καλά σχεδιασμένο, και δε θα άλλαζα πολλά - από αισθητική πλευρά πάντα. Το UI/UX είναι άλλο ζήτημα.
Το κατέβασα κι εγώ να του ρίξω μια ματιά.
Αλλά έφαγα μεγάλη ήττα.
Ρε παιδιά εγώ είχα μείνει στο sx3, και είχα και κάτι χρόνια να το δουλέψω.
Ε, μου φάνηκε σαν να άνοιγα καινούριο DAW, που δεν το ξέρω.
Μπορείς να του φορτώσεις τον ASIO Generic Low Latency Driver, που σου περνάει μέσα από τον ήχο του συστήματος. Με latency φούλ εννοείται, απλά λέμε για να έχεις ήχο, να παίξεις ζωγραφική με VST και τέτοια.Βέβαια δεν έχω και ήχο, γιατί δέχεται μόνο asio drivers (άλλη μεγάλη διαφορά με το sx3) αν κατάλαβα καλά.
Θέμα του Θρεντ: κυκλοφόρησε το Cubase 13
Φωτογραφία Θρεντ: Sonar.....
Έτσι όπως το κάνανε Βασίλη το 13, καλύτερα...?Φωτογραφία Θρεντ: Sonar.....
Έτσι όπως το κάνανε για σας τους Κιουμπεηδες δε ξέρω, για μας τους απ'έξω πάντως φαίνεται πολύ θελκτικό ?Έτσι όπως το κάνανε Βασίλη το 13, καλύτερα...?
Έτσι όπως το κάνανε Βασίλη το 13, καλύτερα...?