Υπάρχει (γενικά) καχυποψία προς τα νέα μέλη?

warwickplayer είπε:
Ειδικά αν είναι πενήντα φεύγα ξερόλες που παίζουν μόνο ένα στυλ που το έχουν διδαχθεί από τον ιερό γκουρού του ρολ εντ ρολ στην άνω ****πετίνιτσα...Δεν λέμε ονόματα...Flame flame flame...Maple...
Μαζι σου....  ;)

Εσυ που εισαι τωρα κατω απο 50 και δεν εισαι εμπειροτεχνης οπως μερικοι ασχετοι αλλα με πτυχιο, παιξε μας ενα δικο σου ροκ εντ δε ρολ να δουμε πως το παιζεις....

καλα ρε funky_bassman, δεν σε ειπαμε και καμπουρη, τα δικα μας πτυχια ειπαμε θα σκισουμε και οχι τα δικα σου...  ;D

Thomsot είπε:
Μαζι σου....  ;)
...και εγώ μαζί του είμαι...αλλά με ονόματα...το Ζαϊκο φωτογραφίζει? ;) ;D ;D ;D

Καλό είναι όταν πετάμε τη βλακεία, να το παραδεχόμαστε μετά... ;)

Thomsot είπε:
καλα ρε funky_bassman, δεν σε ειπαμε και καμπουρη, τα δικα μας πτυχια ειπαμε θα σκισουμε και οχι τα δικα σου...   ;D
Όχι φίλε μου... Αυτό ήταν έμμεση προσβολή προς το πρόσωπό μου κι ως μοναδική απάντηση που μπορώ να δώσω για αυτή σας την συμπεριφορά είναι η καχυποψία σας!!!  :'( :'(

...δεν είναι τίποτα...έρχονται τα γερμανικά νούμερα νέος.... ;) ;D
Σε μία βδομάδα... Μαζεύω δυνάμεις!!!  8)

Οι νέοι είναι πονηροί,

θέλουνε το κακό μας.

Στα μαγειρεία τρέχουνε,

να φαν' το φαγητό μας.

marathon είπε:
...και εγώ μαζί του είμαι...αλλά με ονόματα...το Ζαϊκο φωτογραφίζει? ;) ;D ;D ;D

Καλό είναι όταν πετάμε τη βλακεία, να το παραδεχόμαστε μετά... ;)
Οχι ρε, δεν εννοει αυτον, ο Ζαικος ψωνιζει απ το Χυτηρογλου.  8)

Το ξέρετε ότι πριν 10 χρόνια είχε γίνει ψηφοφορία στο noiz για το ποια θα είναι η επίσημη κιθάρα του forum και η telecaster κέρδισε για μία μόνο ψήφο του (νέου τότε) superfunk?

Από τότε όλα οι κρυφομεταλλάδες όπως ο trolley, κάνουν καψόνια στους νέους.

harilatron είπε:
Το ξέρετε ότι πριν 10 χρόνια είχε γίνει ψηφοφορία στο noiz για το ποια θα είναι η επίσημη κιθάρα του forum και η telecaster κέρδισε για μία μόνο ψήφο του (νέου τότε) superfunk?

Από τότε όλα οι κρυφομεταλλάδες όπως ο trolley, κάνουν καψόνια στους νέους.
Έγινε κι αντίστοιχη ψηφοφορία για μπάσα? Ή μήπως η καχυποψία επεκτάθηκε και στους έχοντας 4 χορδές?

Εγώ παίζω με 5 χορδές χωρίς τάστα και με ένα στρατό από πετάλια από κάτω..Επίσης είμαι κάτω απ τα τριάντα και δεν παίζω Ροκ εντ δε ρολ και πολλές φορές παίζω κάτι περίεργα στύλ...Μαλίστα το αγαπημένο μου διάστημα είναι το τρίτονο.Κάνω παρέα με μουσικούς που παίζουν και με επτάχορδες κιθάρες σε υψηλές ταχύτητες...Είμαι επίσης είρωνας με τους ξερόλες και δεν γουστάρω τους κομπλεξικούς bedroom player που νομίζουν ότι δεν γίνεται αντιληπτή η ημιμάθεια τους και ή αμάθεια τους απ τα γραπτά τους..Πρέπει αφού καώ στην πυρά να με αποβάλουν απ το forum?

warwickplayer είπε:
ένα στρατό από πετάλια από κάτω
Στρατό τώρα... Σιγά τα ωα να πούμε... Έχεις εκεί έναν μικρό λόχο και κάτι έγινε να ουμε... Εμείς φίλε μου παίζουμε με 5χορδές, ACTIVE, MH FENDER, 2 ενισχυτές, καμιά 10αριά πετάλια, ασύρματο και rapcore δικέ μου!!! Τι μου λες τώρα εσύ για ερασιτεχνισμούς και bedroom players... ΓΑΤΑΚΙΑ!!! :P :P :P :P :P

funky_bassman είπε:
Στρατό τώρα... Σιγά τα ωα να πούμε... Έχεις εκεί έναν μικρό λόχο και κάτι έγινε να ουμε... Εμείς φίλε μου παίζουμε με 5χορδές, ACTIVE, MH FENDER, 2 ενισχυτές, καμιά 10αριά πετάλια, ασύρματο και rapcore δικέ μου!!! Τι μου λες τώρα εσύ για ερασιτεχνισμούς και bedroom players... ΓΑΤΑΚΙΑ!!! :P :P :P :P :P
Χώσε!!!!

warwickplayer είπε:
Είμαι επίσης είρωνας με τους ξερόλες και δεν γουστάρω τους κομπλεξικούς bedroom player που νομίζουν ότι δεν γίνεται αντιληπτή η ημιμάθεια τους και ή αμάθεια τους απ τα γραπτά τους..
Πρέπει να ζεις μια προσωπική κόλαση......

warwickplayer είπε:
Εγώ παίζω με 5 χορδές χωρίς τάστα και με ένα στρατό από πετάλια από κάτω..Επίσης είμαι κάτω απ τα τριάντα και δεν παίζω Ροκ εντ δε ρολ και πολλές φορές παίζω κάτι περίεργα στύλ...Μαλίστα το αγαπημένο μου διάστημα είναι το τρίτονο.Κάνω παρέα με μουσικούς που παίζουν και με επτάχορδες κιθάρες σε υψηλές ταχύτητες...Είμαι επίσης είρωνας με τους ξερόλες και δεν γουστάρω τους κομπλεξικούς bedroom player που νομίζουν ότι δεν γίνεται αντιληπτή η ημιμάθεια τους και ή αμάθεια τους απ τα γραπτά τους..Πρέπει αφού καώ στην πυρά να με αποβάλουν απ το forum?
Μην μας βαζεις ροκ εντ δε ρολ, βαλε μας κατι τελος παντων απο αυτα που παιζεις.

Ολοι εχουν βαλει κατι μεσα δω, καλο η κακο τελος παντων ...δεν εχει σημασια, ο καθεις και τα οπλα του.  ;D  Μουσικοι ειμαστε και μουσικα οργανα παιζουμε.

Μια φορα αν δεν κανω λαθος κατι ειχες βαλει (θα παρακαλουσα καποιον εμπειρο στην ανιχνευση να το βρει και να μου το στειλει με πμ) και δεν μπορεσα να καταλαβω τι οργανο επαιζε (ηταν αν δεν κανω λαθος κατι σε φρυγιο τροπο).

Αγαπητε φιλε οταν βγαινεις λαβρος μεσα δω για πραγματα προσωπα και καταστασεις, πραγμα το οποιο λιγοι κανουν και αυτοι οι λιγοι το δικαιουνται για το λογο μονο και μονο οτι εχουν αποδειξει οτι κατι κατεχουν απο το αθλημα, δειξε μας και συ κατι απο την τεχνη σου για να πεισεις οτι οταν δινεις γνωμες συμβουλες και νουθετησεις σε κοσμο μεσα δω ξερεις τι λες και δεν λες παπαριες που ακουσες δεξια και αριστερα.

Thomsot είπε:
δειξε μας και συ κατι απο την τεχνη σου
Διαφωνώ σε αυτό... Διότι πχ σε προσωπικό επίπεδο αυτά που γουστάρω να γράφω και να ακούω εγώ έχουν πάρει περίεργες κριτικές στο φόρουμ... Παρ' όλα αυτά όταν ανεβάζω τραγούδια από τις μπάντες στις οποίες παίζω έχω ακούσει σχετικά καλά λόγια... Και στις 2 περιπτώσεις συμβάλλω... Σημαίνει κάτι αυτό για "την τέχνη μου"?

Χώσε!!!!
Ενίοτε παίζω και με 4χορδο IBANEZ (χωρίς κουρδισμένα ΚΣΥΛΑ) βαμμένο από τα χεράκια μου και κουρδισμένο σε drop C!!!

Thomsot είπε:
Μην μας βαζεις ροκ εντ δε ρολ, βαλε μας κατι τελος παντων απο αυτα που παιζεις.

Ολοι εχουν βαλει κατι μεσα δω, καλο η κακο τελος παντων ...δεν εχει σημασια, ο καθεις και τα οπλα του.  ;D  Μουσικοι ειμαστε και μουσικα οργανα παιζουμε.

Μια φορα αν δεν κανω λαθος κατι ειχες βαλει (θα παρακαλουσα καποιον εμπειρο στην ανιχνευση να το βρει και να μου το στειλει με πμ) και δεν μπορεσα να καταλαβω τι οργανο επαιζε (ηταν αν δεν κανω λαθος κατι σε φρυγιο τροπο).

Αγαπητε φιλε οταν βγαινεις λαβρος μεσα δω για πραγματα προσωπα και καταστασεις, πραγμα το οποιο λιγοι κανουν και αυτοι οι λιγοι το δικαιουνται για το λογο μονο και μονο οτι εχουν αποδειξει οτι κατι κατεχουν απο το αθλημα, δειξε μας και συ κατι απο την τεχνη σου για να πεισεις οτι οταν δινεις γνωμες συμβουλες και νουθετησεις σε κοσμο μεσα δω ξερεις τι λες και δεν λες παπαριες που ακουσες δεξια και αριστερα.
Πραγματικά θα σε ευχαριστήσω γιατί δεν φαντάζεσαι πόσο απλόχερα έχεις σκορπίσει το γέλιο στην πόλη που ζω και ειδικά ανάμεσα στους μουσικούς...Στιγμές visa ζούμε όλοι μαζί σου...Χίλια ευχαριστώ...

Όσον αφορά τα κλιπ τα ετοιμάζουμε τώρα στο studio και σε λίγο θα το ανεβάσουμε όταν είναι έτοιμο.Αν θα σ αρέσει η όχι είναι δικό σου θέμα και εμένα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο...Εσύ μπορεί να ακούς κλαρίνα εγώ Eno...Δεν απευθύνομαι σε σένα πολύ απλά δεν έχεις άποψη...

Υ.Γ :Μην σκεφτείς να με ξαναπρίξεις με p.m γιατί στο έχω ξαναπεί...Τα γραπτά μένουν...

funky_bassman είπε:
Διαφωνώ σε αυτό... Διότι πχ σε προσωπικό επίπεδο αυτά που γουστάρω να γράφω και να ακούω εγώ έχουν πάρει περίεργες κριτικές στο φόρουμ... Παρ' όλα αυτά όταν ανεβάζω τραγούδια από τις μπάντες στις οποίες παίζω έχω ακούσει σχετικά καλά λόγια... Και στις 2 περιπτώσεις συμβάλλω... Σημαίνει κάτι αυτό για "την τέχνη μου"?

Ενίοτε παίζω και με 4χορδο IBANEZ (χωρίς κουρδισμένα ΚΣΥΛΑ) βαμμένο από τα χεράκια μου και κουρδισμένο σε drop C!!!
Ας μας βαλει και αυτος κατι απο το γκρουπ που παιζει (αν παιζει) και οχι κατι προσωπικο....

funky_bassman, ας το.... ξερω εγω τι λεω.....  ;D

Όσον αφορά τα κλιπ τα ετοιμάζουμε τώρα στο studio και σε λίγο θα το ανεβάσουμε όταν είναι έτοιμο
Θα περιμενουμε λοιπον.  ;D

γιατί δεν φαντάζεσαι πόσο απλόχερα έχεις σκορπίσει το γέλιο στην πόλη που ζω και ειδικά ανάμεσα στους μουσικούς...Στιγμές visa ζούμε όλοι μαζί σου...Χίλια ευχαριστώ...
Γιατι γελατε ρε αυτου στα Γιαννενα?? Ειδατε κανεναν να κυκλοφορει με τα σωβρακα???  ;D

Αποσπασμα (εκτελεστικον)

warwickplayer είπε:
Εντάξει φίλος πάει...Το κάψες...
Περιμενουμε λοιπον ολοι στο φορο ποτε θα βγειτε απο το στουντιο.

Μεχρι τοτε παω και γω να γραψω το...

"Αχ κουνελακι κουνελακι ξυλο που θα το φας

Μεσα στο ξενο περιβολακι τρυπες γιατι τρυπας....??"

warwickplayer είπε:
Εσύ μπορεί να ακούς κλαρίνα εγώ Eno...
Ρε παιδιά, ποιός είν' αυτός ο Enos?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back