- Πόντοι
- 148
...οποιον παρει ο Χαρης θες να πεις ;D ;D ;Dmarathon είπε:Φυσικά δεν είναι σωστό...αλλά κάποιοι...ονόματα δε λέμε...οδηγούν εδώ μέσα...και όποιον πάρει ο Χάρος;D ;D
(Χαριλατρε πλακα κανω)
...οποιον παρει ο Χαρης θες να πεις ;D ;D ;Dmarathon είπε:Φυσικά δεν είναι σωστό...αλλά κάποιοι...ονόματα δε λέμε...οδηγούν εδώ μέσα...και όποιον πάρει ο Χάρος;D ;D
Αφού ξέρεις ρε φίλος...ότι είμαι ανορθόγραφος!!!!alderbody είπε:...οποιον παρει ο Χαρης θες να πεις ;D ;D ;D
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότεροmarathon είπε:Φυσικά δεν είναι σωστό...αλλά κάποιοι...ονόματα δε λέμε... βάφουν εδώ μέσα...και όποιο Μωβ πάρει ο Χάρος;D ;D
αχάριστε!!!!!Terry RoscoeBeck5 είπε:Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:αχάριστε!!!!!
Στον Τέρρυ...που με 3.000 post...το παίζει παλιός....ουστ από δώ!!!!!harilatron είπε:Παιδιά πάμε να την πέσουμε σε κανα νέο να διασκεδάσουμε προσβάλλοντάς τον?
Ασε που είναι και κσυλολαγνος.Πως θα γίνει η προβοκάτσια?marathon είπε:Στον Τέρρυ...που με 3.000 post...το παίζει παλιός....ουστ από δώ!!!!!
Να, τώρα κάνεις σαν τον aris14488. Γράφεις "τα ίδια και τα ίδια".audiokostas είπε:Τα ίδια και τα ίδια και ξαναμασημένα.
"Μάνα κανείς δεν μ' αγαπά κι εγώ θα πάω στα ξένα."
...
Ευχαριστώ πολύ που με ανέφερες. ;D ;D ;D ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Αυτό που ξέρω γω είναι ότι το forum είναι ανοιχτό για όλους.
Σε άσημους, μουρλούς και κουλούς.
Ασφαλώς θα συμφωνήσω.audiokostas είπε:Αν μη τι άλλο, και θα συμφωνήσει πιστεύω και ο φίλτατος Trolley, προσωπικά πιστεύω ότι στο σύνολό μας, είτε μέλη, είτε διαχειριστές, είμαστε μάλλον επιεικείς, ευγενικοί και δεκτικοί για την ποιότητα που (θεωρώ ότι) πρέπει να έχει το συγκεκριμένο φόρουμ.
...ωραία...κι άλλος δημόσιος υπάλληλος... ;D...μήπως ακούς και τα κσύλα?...να ετοιμάζω το πογκρόμ? 8)trolley είπε:ΚΑΙ θεωρητικός
Οι ΔΥ δεν είναι θεωρητικοί. Εφαρμόζουν στην πράξη αυτά που πιστεύουν. Οπότε πάρε πίσω τη βρυσηά.marathon είπε:...ωραία...κι άλλος δημόσιος υπάλληλος... ;D...μήπως ακούς και τα κσύλα?...να ετοιμάζω το πογκρόμ? 8)
Αυτό γίνεται μόνο στην πράξη, όχι στην θεωρία. Και αν θες να μάθεις φίλος, κάθε κσύλο έχει άλλη φωνή.marathon είπε:μήπως ακούς και τα κσύλα?..
ίδια φάρα είστε...σου είπα να κάνουμε συγκρότημα...και το έριξες στις θεωρίες! ;Dfusiongtr είπε:Δεν είναι δυνατόν! Με πρόλαβες πάλι βρε trolley.
Φιλος, προσεξε τι γραφεις και πως το γραφεις γιατι υπαρχουν και νεοι και παραδειγματιζονται μεσα δω.funky_bassman είπε:......... Δηλαδή τζάμπα η προσπάθειες? .......
Είπα ότι μόλις ξύπνησα... Αμέσως αυτή η καχυποψία σαςThomsot είπε:Φιλος, προσεξε τι γραφεις και πως το γραφεις γιατι υπαρχουν και νεοι και παραδειγματιζονται μεσα δω.
Αντε μη σκισω τα πτυχια μου.... >![]()