- Πόντοι
- 198
Βρε Νεστορα δεν ξερεις το μακαριτη τον Bob Enos των Roomful of blues?Nestoras είπε:Ρε παιδιά, ποιός είν' αυτός ο Enos?
Ααα!! Ξεχασα και μου το θυμισε ο Νεστορας ;D.Εσύ μπορεί να ακούς κλαρίνα εγώ Eno..
Έλληνας είναι κι αυτός λέει ο μύθος.Nestoras είπε:Ρε παιδιά, ποιός είν' αυτός ο Enos?
Που σουνα βρε Γεωργίτσα και δεν φαινόσουνα; Χρόνια και ζαμάνια ....gkou είπε:στη συνέχεια είδα ότι το όλο θέμα ξεκινούσε από τη δική μου στάση απέναντι στο νέο (τότε ) για μένα φόρουμ...
Κυριακη ειναι και ο μηνας εχει 4, αλλα ασε με τωρα γιατι εκανα προβα στο στουντιο το "αχ κουνελακι" και μου σπασε μια χορδη απ το σαξοφωνο και αλλαζω χορδες. >noe13 είπε:ρε τι μερα ειναι σημερα?
1) clipswarwickplayer είπε:δεν γουστάρω τους κομπλεξικούς bedroom player που νομίζουν ότι δεν γίνεται αντιληπτή η ημιμάθεια τους και ή αμάθεια τους απ τα γραπτά τους..
εγω προσωπικα θεωρω την κλασικη παιδια Ημιμαθη
ernie ball να βαλεις!!!Thomsot είπε:Κυριακη ειναι και ο μηνας εχει 4, αλλα ασε με τωρα γιατι εκανα προβα στο στουντιο το "αχ κουνελακι" και μου σπασε μια χορδη απ το σαξοφωνο και αλλαζω χορδες. >![]()
Δεν βγάζει "αυθάδεια" αγαπητέ warwickplayerwarwickplayer είπε:Επίσης το να μου κοτσάρεις αυτό το πράμα εμένα μου βγάζει μόνο αυθάδεια...Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις...
warwickplayer είπε:Πρός blue..Το ότι θεωρώ την κλασσική παιδεία ελλιπή είναι άποψη μου.Και ναι..Για μοντέρνες μουσικές είναι ελλιπής,Προσπάθησε να εξηγήσεις ένα modal interchange με κλασσική αρμονία.Δεν μιλάω για νεοκλασσικούς για να κάνω τον διαχωρισμό.Αλλά η κλασσική μουσική μέχρι τουλάχιστον και την ρομαντική περίοδο πατούσε σε πράματα τα οποία σήμερα έχουν παραγκωνιστεί.Δεν έχω τις τρελές γνώσεις στη κλασσική αρμονία καθώς jazz αρμονία έχω τελειώσει αλλά ΜΟΝΗ της είναι ελλιπής.Όπως είναι και Jazz αρμονία μόνη της.
Επίσης το να μου κοτσάρεις αυτό το πράμα εμένα μου βγάζει μόνο αυθάδεια...Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις...
Πολλοί διαβάζουν και δεν προλαβαίνουν να γράψουν ή δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία αφού έχει ήδη υπάρξει καταιγισμός απαντήσεων απο ημιμαθείς με διδακτικό ύφος.Καλό είναι να μην θεωρούμε τον εαυτό μας σημείο αναφοράς για το επίπεδο όσων διαβάζουν. Οταν γράφεις κάτι στο Noiz, μπορεί να το διαβάσει ο δάσκαλος σου, το είδωλο σου ή ο μαθητής σου.
Τα ίδια πράματα λέμε στην ουσία..Δεν θα κάτσω να συγκρίνω τις 2 αρμονίες γιατί όπως είπαnikodemos είπε:Δεν βγάζει "αυθάδεια" αγαπητέ warwickplayer
Η κλασσική παιδεία (ή αν θέλεις να χρησιμοποιούμε τον όρο αρμονία ή θεωρία της μουσικής) φυσικά και δεν μπορεί να είναι "ημιμαθής".....μπορεί να είναι ημιτελής ή παρωχημένη (σύμφωνα με την καθ'όλα σεβαστή αλλά υποκειμενική αντίληψη του καθενός) αλλά ημιμαθής μπορεί να είναι μόνο ο αποδέκτης , ο κοινωνός , ο μαθητής ενός γνωστικού αντικειμένου και όχι φυσικά το ίδιο....
Για να μην παρεξηγηθώ θα πρέπει να πω πως σε αυτό που διατυπώνεις στο τελευταίο σου ποστ προσωπικά συμφωνώ...με μόνη διαφορά πως δεν θα χαρακτήριζα την κλασσική αρμονία ελειπή ή την jazz ή μοντέρνα αρμονία ελειπή...αλλά μάλλον την πρώτη ως την βάση και τον κορμό της δυτικής αρμονίας εν γένει, και την δεύτερη ως ένα εξελικτικό παρακλάδι της