warwickplayer είπε:
Και εγώ πολύ φιλικά θα σου απαντήσω ότι το κλιπ για το οποίο αναφέρεσαι ήταν στην ουσία μελέτη για ένα σόλο μπάσου που είχα να παρουσιάσω.Το ότι εδώ μέσα πρέπει να παρουσιάζουμε μόνο κομμάτια τελειωμένα με mastering κλπ το αγνωούσα και πίστευα ότι θα πάρω συμβουλές από άτομα τα οποία ξέρουν κάτι περισσότερο απο blues κλπ...Στα αλλά κλιπ απο live μπορείς να δεις τι παίζω και αλήθεια δεν μου καίγεται καρφί αν εσύ επιλέγεις να κρίνεις ένα άνθρωπο από κάποια κλιπ που ανέβασε για να πάρει βοήθεια...
Μιλάς για τον δύσκολο Παπακωνσταντίνου για το "Tangerine Dream" αριστούργημα ή για το Δωρικό τζαμάρισμα;
Και επειδή πολλές φορές δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς το προφανές, να σε προλάβω και να σου πω ότι δεν είναι ανάγκη να απαντήσεις καθότι προσωπικώς εχέσθην πατοκόρφως.
Αν και η συγκεκριμένη πρόταση
Εγώ παίζω με 5 χορδές χωρίς τάστα και με ένα στρατό από πετάλια από κάτω..Επίσης είμαι κάτω απ τα τριάντα και δεν παίζω Ροκ εντ δε ρολ και πολλές φορές παίζω κάτι περίεργα στύλ...Μαλίστα το αγαπημένο μου διάστημα είναι το τρίτονο.Κάνω παρέα με μουσικούς που παίζουν και με επτάχορδες κιθάρες σε υψηλές ταχύτητες...Είμαι επίσης είρωνας με τους ξερόλες και δεν γουστάρω τους κομπλεξικούς bedroom player που νομίζουν ότι δεν γίνεται αντιληπτή η ημιμάθεια τους και ή αμάθεια τους απ τα γραπτά τους..Πρέπει αφού καώ στην πυρά να με αποβάλουν απ το forum?
, η οποία χαλαρά συγκαταλέγεται μέσα στις 10 μεγαλύτερες σαχλαμάρες που έχουν ειπωθεί εδώ μέσα, με σταματούσε να απαντήσω, θα τα πω και ας πέφτω επίπεδο.
Και θα στα πω πολύ απλά μπας και καταλάβεις, καθότι πολύ ευγένεια έχει πέσει εδώ μέσα (και καλώς, απλώς εγώ ενίοτε εξανίσταμαι πέρα αυτής) και ας λέει ότι θέλει ο Άρης.
Στα καρύδια μου αν έχεις κάνει 3, 5 και 125 χρόνια Τζαζ, Κλασσική, Μπαλέτο και Τε Κβον Ντο και μάλιστα ταυτόχρονα. Καλά κάνεις και γούστο σου.
Αλλά απαξιώνεις τις μουσικές και αισθητικές (για να μην πούμε επαγγελματικές) επιλογές ζωής από ανθρώπους που όχι απλώς δεν ξέρεις αλλά όταν συνειδητά τις έπαιρναν, εσύ δεν ήσουν ούτε κοχονοκνησμός.
Μιλάς εσύ για το ουσία της μουσικής σε ανθρώπους που ξέρουν το σανίδι καλύτερα από την οικογένειά τους.
Σηκώνεις δάχτυλο με μπούρδες για ταχύτητες και χορδές και πετάλια επειδή έμαθες δέκα πράγματα στο ωδείο, σε ανθρώπους που όχι μόνο έμαθαν τα διπλάσια αλλά προσπάθησαν να παλέψουν και ανεμόμυλους με αυτά.
Μιλάς για γνωριμίες με μουσικούς σε ένα φόρουμ με μουσικούς που πολλοί από αυτούς έχουν ζήσει και δουλέψει μουσικά στο εξωτερικό και όχι στην Κoλοπετινίτσα (κάτι θα ξέρεις για να την αναφέρεις).
Αν είχες την στοιχειώδη λογική και απέβαλλες την φαύλη σου αμετροέπεια, ίσως καταλάβαινες πόσοι δεκάδες μουσικοί από αυτούς θα ήθελες (όταν και αν μεγάλωνες) να τους μοιάσεις, διαβάζουν το φόρουμ.
Όταν λοιπόν σου φύγουν τα μπιμπίκια και αποφασίσεις κάποτε να φύγεις από τη φωλιά του μπαμπά και κάνεις κάτι με τη ζωή σου και δεις εξ΄ιδίων πόσα απίδια πιάνει ο σάκος, μέτρα καλύτερα τα λόγια σου.
Συγνώμη, τα προηγούμενα τι σχέση έχουν με την καχυποψία προς τα νέα μέλη?
Με μία τζαζ προσέγγιση, έχει. Δεν ξέρεις, δεν καταλαβαίνεις, που να σου εξηγήσω. ;D