Είναι αργά...?

Apatilos

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Γεια σας είμαι 24,είμαι φοιτητής και πριν 5 μήνες μου ήρθε έμπνευση και πήρα το συνθεσάιζερ korg x50.Έπαιζα πιάνο στο δημοτικό 6 χρόνια αλλά δεν θυμάμαι πολλά.

Η ερώτηση είναι αν είναι αργά για να ασχοληθώ σοβαρά;

Θα μου άρεζε να παίζω στο στυλ του Wirman(children of bodom).Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά είναι εφικτό σε αυτή την ηλικία?

Μια χαρά εφικτό είναι αν το ασχοληθείς με όλη την καλή διάθεση και αφιερώσεις σοβαρά το χρόνο σου :)

(Κ εγώ στα 24 ξεκίνησα να παίζω ! )

Ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση.Είναι ενθαρυτικό το μήνυμά σου.Γιατί βλέπω παιδιά 17-18 ετών ας πούμε στο youtube που ήδη είναι φτασμένοι και λέω καλά εγώ τι κάνω τώρα στα "γεράματα"...

Υπάρχουν και παιδιά που εγκαταλείπουν στα 17-18 και επίσης υπάρχουν και "παιδιά" που πασπατεύουν χρόνια κ ποτέ δεν ασχολούνται σοβαρά.

Το καλό με το να ξεκινάς μεγάλος έιναι ότι είσαι συνειδητοποιημένος πολύ περισσότερο στο τι θες και έχεις και καλύτερη εικόνα του τι πρέπει να κάνεις και πόσο να προσπαθήσεις ώστε να πετύχεις αυτό που θες.

Καλή συνέχεια ;)

Όχι ρε κολλητέ μην μασάς άμα γουστάρεις προχώρα!Δεν καταλαβαίνουμε ούτε από εξεταστικές!Λίγο jam να ξεδώσουμε!

Σωστός ο Evilnye!

Ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρυτικά σας λόγια.

Σε αυτήν την εξεταστική είναι που παίζω περισσότερο :)Παίζω και κάνω διάλειμμα για διάβασμα που λέει ο λόγος ;)

Με καλη δουλεια περιπου σε ενα χρονο θα μπορεις να παιζεις και σε 2 χρονια θα παιζεις πολυ καλα.Βεβαια με πολλους παραγοντες στη μεση που θα σε σπρωξουν πιο γρηγορα η το αντιθετο.Ξεκινα με απλα πραματα και σιγα σιγα προχωρα.Και η καλυτερη εξασκηση ειναι να παιζεις με άλλους.

cynicalsphere είπε:
Σωστός ο Evilnye!
Η evilnye. ;D ;D

Υ.Γ.Ευη ,νομιζω εχω ξαναρωτησει, το nick σου εχει να κάνει με το elfen lied;

pinhead είπε:
Η evilnye. ;D ;D

Υ.Γ.Ευη ,νομιζω εχω ξαναρωτησει, το nick σου εχει να κάνει με το elfen lied;
Όχι δεν έχεις ξαναρωτήσει, απλά θεώρησες πως έχει σχεση ;D

(το θυμάμαι που το είχες γράψει κάπου)

Αλλά καμία σχέση nickname είναι που έφτιαξα για το χαρακτήρα μου στο world of warcraft όταν έπαιζα. Μου άρεσε κ έμεινε από τότε.

η μουσικη ειναι δημιουργια,γεννηση,εκφραση της ψυχης και ενα υπερτατο συναισθημα....

δεν υπαρχει χρονος...ειναι αεναη και παντοτινη....

μια συνεχης εκπαιδευση του ποιο ωραιου κοσμου που αν μπεις μεσα της ,θα ''χαθεις''!!!

Τελος, δεν υπαρχει συγκριση με κανεναν αλλο δημιουργο,μουσικο συνεργατη η μουσικο συνοδοιπορο.....

να κοιταζεις μονο να μπορεσεις να προσφερεις ενα απλο

συναισθημα στον εαυτο σου και σε οσους ακουσουν τα επομενα 1000000 χρονια την μουσικη σου...

να εισαι απλος και να μην δινεις σημασια στις ατελειωτες φανφαρες που ο καθενας εμφανιζει στο ''σουπερ εγω'' του..

ειναι και η μονη ''εξιλεωση,εξιψωση'' στον ''γολγοθα'' της ζωης η τεχνη ...

υστερογραφο

μοναδικο μειον=δεν παιρνεις συνταξη..!!!!

Πολύ ωραίο post vagmer και καλό αυτό με τη σύνταξη :)

Ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμη προφανώς πρέπει να βρω κανένα δάσκαλο έτσι;Προς το παρόν μελετάω μόνος μου hanon,κλίμακες κτλ

Οι κλίμακες είναι από τα πρώτα βασικά στάδια για να ξεκινήσεις και να βγάζεις κομμάτια μόνος σου, να ξέρεις που παίζεις κλπ. Όσον αφορά τον δάσκαλο, φυσικά είναι χρήσιμο μιας κ θα σου δώσει μια σωστή καθοδήγηση για την εκμάθηση του οργάνου, αλλιώς μόνος σου ίσως να έκανες κτ λάθος και να διαιωνιζόταν στο παίξιμό σου μέχρι να το καταλάβαινες. Όμως άλλη είναι η μαγεία του να είσαι αυτοδίδακτος :)

Για την ηλικιά να πω ότι δεν έχει καμιά απολύτως σχέση. Το μόνο που έχει σημασία είναι το πόσο θα θέλεις εσύ να μάθεις. Εν ολίγεις, πόσο κουράγιο θα έχεις όταν θα τα βρείς σκούρα, πόσο χρόνο είσαι διατεθειμμένος να αφιερώνεις και πόσο θα υπομένεις μέχρι να φτάσεις σε κάποιο επιθυμητό επίπεδο. Φυσικά όλα αυτά για κάποιον που θέλει να μάθει δεν είναι τπτ, ξεκίνα και δεν θα μετανιώσεις.

Apatilos είπε:
Πολύ ωραίο post vagmer και καλό αυτό με τη σύνταξη :)

Ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμη προφανώς πρέπει να βρω κανένα δάσκαλο έτσι;Προς το παρόν μελετάω μόνος μου hanon,κλίμακες κτλ
επειδη καταλαβαινω πως δεν θα σε ενδιεφεραι να μαθεις πρελουδια του BACH,θα ηταν φρονιμο να κανεις μερικα συγκεκριμενα μαθηματα για το πως πρεπει να ''τρεχεις'' στα πληκτρα τις κλιμακες και τις συνχορδιες... 

οπως σωστα λεει και ο  alarV,εχει αλλη μαγεια η και η προσωπικη εξερευνηση!(αρκει να μην μαθεις λανθασμενα)!

Ευτυχώς για αυτά τα βασικά έχω αδερφό "πιανίστα" οπότε με διορθώνει.

Απλά έλεγα αν χρειάζεται δάσκαλος "πληκτράς" που να ξέρει από metal?

Apatilos είπε:
Ευτυχώς για αυτά τα βασικά έχω αδερφό "πιανίστα" οπότε με διορθώνει.

Απλά έλεγα αν χρειάζεται δάσκαλος "πληκτράς" που να ξέρει από metal?
παρατηρησε με τι ηχους παιζουν διαφοροι πληκτραδες της μεταλ μουσικης...

ουτως η αλλως ηχοι τυπου analog lead,leslie hammond, piano,strings,κλπ, ανεκαθεν υπηρξαν δεδομενη σε ολη την γκαμα της Rock.

Οπως και καποιες συγκεκριμενες κλιμακες ειναι κατεστημενο σε αυτην την μουσικη...

απο εκει και περα  πειραματισμοι με δικο σου υφος σιγα σιγα θα χαρακτηρισουν και την προσωπικη σου διαφορετικοτητα σαν πληκτρα η σαν μπαντα.

(θα σου προτεινα να ''ακουσεις'' πληκτραδες απο progressive rock,που ειναι ποιο εξηζητημενη και ψαγμενη η εκφραση τους.....)

LOL evilnye και συ καιγόσουνα με το wow? Πολύ κόσμος καταστράφηκε,μαζί και εγώ  8)

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας.Πάρτε ένα δωράκι ελπίζω να σας αρέσει,είναι ένα κομματάκι που έγραψα πριν κάποιους μήνες

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back