Έχει δίκιο.ratman είπε:παιδιά άκουσα ένα απόγευμα από 1 παλικάρι πως ιδρώτας σε ταστιέρα κάνει καλό στα κσύλα ...... μου είπε πως το έχει ακούσει από πολλά άτομα και μου φάνηκε λίγο κάπως .. τη γνώμη έχετε ?
Λεμονόλαδο σε έβενο κάνει;JesseJames είπε:Το μόνο που ίσως κάνει καλό στην ταστιέρα (εφόσον δεν είναι maple) είναι λίγο lemon oil (συνθετικό ε; όχι από κανονικό λεμόνι) που την σκουραίνει και ίσως βελτιώνει λίγο την αίσθηση. Συνθετικά και ΜΟΝΟ συνθετικά λάδια
εφόσον η ταστιέρα δεν έχει φινις όπως οι περισσότερες μειπλ (γκλος η σατέν) φαντάζομαι πως ναι.ΠΑΟΚιτο είπε:Λεμονόλαδο σε έβενο κάνει;
Οκ γιατί έχω έβενο κοντά 10 χρόνια και του βάζω λεμονόλαδο και δείχνει εκπληκτικά.Απλά σκέφτικα, λες να μην κάνει;JesseJames είπε:εφόσον η ταστιέρα δεν έχει φινις όπως οι περισσότερες μειπλ (γκλος η σατέν) φαντάζομαι πως ναι.
αλλά δεν μου έτυχε ποτέ να δω έβενο να χρειάζεται λαδάκι(δεν κυκλοφορούν και τόσοι πολλοί εδω που τα λέμε εδω τριγυρω), ίσως λόγω της μεγαλύτερης "πυκνότητάς" του.
Αντίθέτως σε μια Cort ενός φίλου (αρρωστο spalted maple καπάκι) το ροουζγουντ είχε γίνει καφέ ανοιχτό, και εκ των υστέρων μου είπε οτι στα 6-7 χρονια που την είχε δεν τη λάδωσε ποτέ
βεβαίως κάνει ακόμα και αν δεν είναι φρέσκιαRayDTutto είπε:Λαδολέμονο στην τσιπούρα κάνει; Ή, αν δεν είναι φρέσκια, μαγιονέζα;
Αρκεί να πρόκειται για τίμιο ιδρώτα και όχι για κανέναν αλλο (κρύο ιδρώτα από ενοχές κλπ.)Ο ιδρώτας κάνει τη ταστιέρα τίμια.
Έχεις δίκιο. Είχα στο μυαλό μου μόνο τους μπασίστες.Freebee είπε:Αρκεί να πρόκειται για τίμιο ιδρώτα και όχι για κανέναν αλλο (κρύο ιδρώτα από ενοχές κλπ.)
με αυτήν την περιγραφή μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό τούτος εδώaudiokostas είπε:Έχεις δίκιο. Είχα στο μυαλό μου μόνο τους μπασίστες.
Τίμιοι γίγαντες, αγόγγυστοι εργάτες, άφοβοι μουσικοί. αφανείς ήρωες, τα καλύτερα παιδιά.
ratman είπε:.μου είπε πως το έχει ακούσει από πολλά άτομα και μου φάνηκε λίγο κάπως .. τη γνώμη έχετε ?
Τον ψηλό, πίσω δεξιά, λες με τη μεγάλη κόκκινη κιθάρα;JesseJames είπε:με αυτήν την περιγραφή μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό τούτος εδώ
[flash=200,200]http://youtu.be/M41q4blaJ7w?t=43m32s
Εγώ ήξερα ότι στην Ινδία δεν είναι πολύ καθαρά τα όργανα...χαλαρά παιδιά ρωτάω γιατί ανέκαθεν όλα τα όργανα μου ινδικά στην ταστιέρα είναι πεντακάθαρα ....
χαχα είσαι κακόςRayDTutto είπε:Τον ψηλό, πίσω δεξιά, λες με τη μεγάλη κόκκινη κιθάρα;
Εγώ ήξερα ότι στην Ινδία δεν είναι πολύ καθαρά τα όργανα...