Η πιο ομορφη κιθαρα που εχετε δει

S9F είπε:
Μακράν η συγκεκριμένη... Και είχα την τύχη όχι μόνο να τη δω από κοντά, αλλά να μου τη δώσουν για να δοκιμάσω να παίξω με τα κουλά μου δάχτυλα το albatross και το shake your moneymaker, ή οτί άλλο μου ρθε στο μυαλό εκείνα τα λεπτά, μετά το κοκομπλόκο που έπαθα.  ;D Τουλάχιστον σουρεαλιστική εμπειρία.
Ζηλεύω σαν π@#%#&$.

Πανέμορφη. Μια τέτοια Les Paul, μαζί με μια αλήτικη Strat, και μια ES-335 σαν τις παρακάτω, είναι τα Άγια Δισκοπότηρα για μένα.

maxresdefault.jpg

Gibson_ES_335_Block_Antique_Faded_Cherry_VOS_CS153300_a.jpg

Επίσης πριν λίγο χαζεύοντας κάποια βιντεάκια του Θεού, είδα αυτή τη Suhr... πολύ ωραίος χρωματικός συνδυασμός σώματος-ταστιέρας-headstock

αν έπαιζα ηλεκτρική, εύχομαι να ήταν μία από αυτές

grp_mos038.JPG

και αυτό το χρώμα ειναι τέλειο και η λευκή

slide_3_1.jpg

και αυτή

mosrite_1984_gospel_encounters_model1.jpg

αχ και βαχ

Δεν έχω καταλάβει αν το θέμα είναι "η πιο όμορφη κιθάρα" ή "η πιο περίεργη κιθάρα" που έχετε δει.

;D ;D

Η τελευταία χωρίς τις χορδές παίζει και wireless ή την έχεις για air guitar στα live?  :P :P

Πάντως ότι και να λετε, η απόλυτη κιθάρα είναι μία:

maxresdefault.jpg

Η τελευταία χωρίς τις χορδές παίζει και wireless ή την έχεις για air guitar στα live?  Tongue
ειναι απο vintage τιμιο κΣυλο και αρα παιζει και ΧΩΡΙΣ χορδες...οχι παιζουμε αμα λαχει να πουμε..... ;D

Ένα από τα φετινα μοντελα της standard. Τransparent black και cream binding  :o

Το καλυτερο απ'ολα είναι ότι δεν εχει ρομποτικα κουρδιστήρια, χαλκινα κοκκαλα και λοιπες μπουρδες του 2015

transblack.jpg

Μπορει να είναι ωραια από κοντα αλλα χανεται αυτή η λεπτομερεια στο χαμηλο φωτισμο του live, γι'αυτο προσωπικα προτιμω ανοιχτόχρωμες κιθαρες.

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Μπορει να είναι ωραια από κοντα αλλα χανεται αυτή η λεπτομερεια στο χαμηλο φωτισμο του live, γι'αυτο προσωπικα προτιμω ανοιχτόχρωμες κιθαρες.
Φώναξε τη φίλη σου τη χαρτογιακού να κάνει κριτική στις κιθάρες τών άλλονε οέο.

ThisIsSparta είπε:
Η τελευταία χωρίς τις χορδές παίζει και wireless ή την έχεις για air guitar στα live?  :P :P

Πάντως ότι και να λετε, η απόλυτη κιθάρα είναι μία:
Ούτε vintage ούτε τίποτα, νέα παραγωγή. Ωραίο πράμα.

otto## είπε:
Ούτε vintage ούτε τίποτα, νέα παραγωγή. Ωραίο πράμα.
Γιατί σημασία δεν έχει το όργανο που έχεις, σημασία έχει να το παίζεις και να γουστάρεις.

ThisIsSparta είπε:
Γιατί σημασία δεν έχει το όργανο που έχεις, σημασία έχει να το παίζεις και να γουστάρεις.
Μωρε όλη μέρα. Κιθάρα που την παντρεύεσαι άμεσα  λαιμαιιιι.

Κάτι πολύ όμορφο που είχα διαβάσει και που βρίσκει πιστεύω εφαρμόγη και στα μουσικά όργανα που θεωρούμε "όμορφα" (ο καθένας μας με διαφορετικό τρόπο - και δεν θα χλευάσω ποτέ τα γούστα άλλων όπως κάνουν μερικοί μερικές):

"Ομορφιά δεν είναι παρά η υπόσχεση της ευτυχίας" . Ε, αυτό ακριβώς: Αν νιώθεις ευτυχισμένος με το μουσικό όργανο που παίζεις εκείνη τη στιγμή, αυτό είναι ένα όμορφο μουσικό όργανο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back