Η πιο ομορφη κιθαρα που εχετε δει

μια και ποστάρουμε και παλιατζούρες....

IMG_3587_zpsojltnugo.jpg

1954 esquire

wal-bass.jpg
l.jpg

Και μαζί με αυτά, καμιά 150αριά άλλα.

Και ναι, τα Fender κρατάνε τα σκήπτρα αλλά υπάρχουν τόσα πολλά και τόσο ωραία (ή/και ενδιαφέροντα) μπάσα .....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Η συγκεκριμένη all rosewood Ζaftig είναι τώρα στην ιδιοκτησία του Νels Cline των Wilco. Την πήρε ελαφρώς μεταχειρισμένη για να κάνει ζευγάρι με αυτή την all rosewood Bild Jazzmaster ....

ff49822c-2654-46e0-930c-273128a35cf4.JPG

Πολύ όμορφη!

vastrange είπε:
@def lepard: αν επιτρέπεται, ποιος ήταν ο πρώτος σου δάσκαλος?
Ο Γιωργος Κερατσοπουλος, Full House η μπαντα, εχουν παιξει και στους Ραδιο Αρβυλα.

evh_zpsub0vajjs.jpg

Eικονικη σχεδιαση και concept, ηχος LP με playability Strat. Ενας μαγνήτης και ένα knob volume που γραφει πανω "tone".

Εγώ αυτό το νήμα δεν το ξανανοίγω γιατί μου κολλάει η σύνδεση. Βάλτε και καμιά φωτό κάτω των 100 MB.  ;D

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Ο Γιωργος Κερατσοπουλος, Full House η μπαντα, εχουν παιξει και στους Ραδιο Αρβυλα.

evh_zpsub0vajjs.jpg

Eικονικη σχεδιαση και concept, ηχος LP με playability Strat. Ενας μαγνήτης και ένα knob volume που γραφει πανω "tone".
Ρε έχει το ριμαδοφλόιντ που απομακρύνει τον ήχο από lp.

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Πιο μεγαλο ρολο παιζει το humbucker. Τοτες δεν υπηρχαν fat strats, το ξεκινησε ο Eddie ολο αυτό.
Nope.

Wayne Kramer, Elliott Randall, Michael Hampton, Alan Holdsworth από τον οποίο πήρε ο EVH την ιδέα κ.α.

Μακράν η συγκεκριμένη... Και είχα την τύχη όχι μόνο να τη δω από κοντά, αλλά να μου τη δώσουν για να δοκιμάσω να παίξω με τα κουλά μου δάχτυλα το albatross και το shake your moneymaker, ή οτί άλλο μου ρθε στο μυαλό εκείνα τα λεπτά, μετά το κοκομπλόκο που έπαθα.  ;D Τουλάχιστον σουρεαλιστική εμπειρία.

Peter_Greens_59.jpg

Peter_Greens_59_1.jpg

Peter_Greens_59_2.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back