Αυτό εξηγείται με τη φυσική;Πνοή και Νύξη είπε:Mια που πιάσαμε τον Peter Green και τον ήχο στη middle position, εντελώς πληροφοριακά, όσες φορές το έχω κάνει με τον καλωδιακό τρόπο, ο μαγνήτης παρέμεινε άθικτος, ενώ όσες (2) έχει γίνει με τον μηχανικό τρόπο (αντιστροφή του μαγνήτη) μέτρησα μια αύξηση στο DC resistance της τάξης των 0,5ΚΩ. Με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται στην αλλαγή (ή και όχι) της συμπεριφοράς του ηχητικά.
Ενδιαφέρουσα,αλλά μάλλον το αντίθετο ντύσιμο θα ήταν καλύτερο (σώμα με black tollex-pickguard με grill cloth & logo)!
Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Πολύ άβολη κιθάρα όμως. Εγώ προσωπικά δε μπορούσα να παίξω με τίποτα καθιστός. Φταίει το πάνω κέρατο που είναι πλατύ.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Mockingbirds galore!
![]()
![]()
![]()
Και ειδικα αυτη:
![]()
smokin'![]()
Δεν καταλαβαινω πως ενοχλεί, αλλα παλι δεν εχω παιξει Mockingbird.otto## είπε:Πολύ άβολη κιθάρα όμως. Εγώ προσωπικά δε μπορούσα να παίξω με τίποτα καθιστός. Φταίει το πάνω κέρατο που είναι πλατύ.
Πως να καταλάβεις άμα δε παίξεις ;D ???Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Δεν καταλαβαινω πως ενοχλεί, αλλα παλι δεν εχω παιξει Mockingbird.
το ιδιο κ η ironbird rich...ημουν πρωην κατοχος.otto## είπε:Πολύ άβολη κιθάρα όμως. Εγώ προσωπικά δε μπορούσα να παίξω με τίποτα καθιστός. Φταίει το πάνω κέρατο που είναι πλατύ.