Η πιο ομορφη κιθαρα που εχετε δει

εγω εχω αδυναμια σε οτι κιθαρα εχει παιξει ο gibbons...χωρις να ειμαι ο μεγαλυτερος τους φαν,ο τυπος εχει τρελλο γουστο!

Πνοή και Νύξη είπε:
Mια που πιάσαμε τον Peter Green και τον ήχο στη middle position, εντελώς πληροφοριακά, όσες φορές το έχω κάνει με τον καλωδιακό τρόπο, ο μαγνήτης παρέμεινε άθικτος, ενώ όσες (2) έχει γίνει με τον μηχανικό τρόπο (αντιστροφή του μαγνήτη) μέτρησα μια αύξηση στο DC resistance της τάξης των 0,5ΚΩ. Με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται στην αλλαγή (ή και όχι) της συμπεριφοράς του ηχητικά.
Αυτό εξηγείται με τη φυσική;

BTW για όσους παραμένουν παραδοσιακοί:

http://www.noiz.gr/index.php?action=articles;sa=view;article=287

;)

Ενδιαφέρουσα,αλλά μάλλον το αντίθετο ντύσιμο θα ήταν καλύτερο (σώμα με black tollex-pickguard με grill cloth & logo)!

Να προσθέσω και γω μερικές δικές μου κούκλες:

Δηλώνω γνήσιος... "επιπλο"-λάγνος, οπότε παραθέτω prs, suhr και carvin, για τα υπέροχα νερά και finish,συν στις prs, σέξι καμπύλες...  :o :o :o

(Μερικά quilt maple ρε γ@μ...το είναι σαν να βλέπεις κυματιστή θάλασσα)

original.jpg

img_5380_1.jpg

71vceUwloxL.jpg

prs_custom24_21052411.jpg

syaes5huksf7ighmvbxo

937181suhr146711.jpg

SUHR-14578-1-1.jpg

10413_image_164.jpg

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
img_5380_1.jpg

Αυτή έκανε κι εμένα να πεταχτώ απ την καρέκλα και να προσκυνήσω την ομορφιά της εν λόγω κυρίας

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Mockingbirds galore!

mock1_zpstq7pstz3.jpg

mock2_zpsmspmfqxh.jpg

mock3_zpsnfzvrvpt.jpg

Και ειδικα αυτη:

mock4_zpsga9sfbez.jpg

smokin'  :D
Πολύ άβολη κιθάρα όμως. Εγώ προσωπικά δε μπορούσα να παίξω με τίποτα καθιστός. Φταίει το πάνω κέρατο που είναι πλατύ.

otto## είπε:
Πολύ άβολη κιθάρα όμως. Εγώ προσωπικά δε μπορούσα να παίξω με τίποτα καθιστός. Φταίει το πάνω κέρατο που είναι πλατύ.
Δεν καταλαβαινω πως ενοχλεί, αλλα παλι δεν εχω παιξει Mockingbird.

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Δεν καταλαβαινω πως ενοχλεί, αλλα παλι δεν εχω παιξει Mockingbird.
Πως να καταλάβεις άμα δε παίξεις  ;D ??? :o; Όταν παίζεις όρθιος δε πρέπει να έχει διαφορά αλλά στο καθιστό δεν...

otto## είπε:
το ιδιο κ η ironbird rich...ημουν πρωην κατοχος.

μονο η warlock βολευει για τετοια πραγματα.

Serres, το headstock τους το είδες...; :P :P :P 

halia%20headstock_zps0tqgwbm1.png

Hellfire αυτήν που πόσταρες, εσύ την έφτιαξες βρε θηρίο;  :o ;D ;D ;D

Gutter εισ'ωραίος... ;) 8)

Να βάλω κι εγώ μία...

fe0115602303-xl-02.jpg

Φιλε Φωτη, δυστυχώς οχι! ;D

ΜΙλαμε για φοβερη μοντα, ειναι η μόνη κιθαρα που μπορεις να κουβαλας στον ώμο χωρίς να κοπάνας τους γυρο σου σε κεφαλια και πλάτες !!!! ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back