- Πόντοι
- 198
Καταλαβαίνω ότι είναι καθαρά θέμα γούστου αλλά αυτές οι κιθάρες νομίζω ότι ανήκουν στο θέμα "Η πιο ιδιαίτερη κιθάρα" και όχι στο "η πιο όμορφη κιθάρα". Βέβαια περί ορέξεως ....Superfunk είπε:
Καταλαβαίνω ότι είναι καθαρά θέμα γούστου αλλά αυτές οι κιθάρες νομίζω ότι ανήκουν στο θέμα "Η πιο ιδιαίτερη κιθάρα" και όχι στο "η πιο όμορφη κιθάρα". Βέβαια περί ορέξεως ....Superfunk είπε:
+1otto## είπε:Καταλαβαίνω ότι είναι καθαρά θέμα γούστου αλλά αυτές οι κιθάρες νομίζω ότι ανήκουν στο θέμα "Η πιο ιδιαίτερη κιθάρα" και όχι στο "η πιο όμορφη κιθάρα". Βέβαια περί ορέξεως ....
ειναι σαν μπουζουκια με φλοιντ ροουζ…metalmike είπε:Και κάπου εδώ τελειώνουν όλα ;D
![]()
![]()
![]()
Tao guitars
![]()
ειπαμε περι ορεξεως,εγω ας πουμε οταν ειδα τα μεταλλοκιθαρα με τα...νερα του Νιαγαρα και τα φλοιδροζια πεθανα στα γελια... ;DLoki είπε:+1
Εντάξει καταλαβαίνουμε όλοι πως το "πιο όμορφη" είναι θέμα προσωπικού γούστου αλλά όπως και να το κάνουμε βλέποντας κάτι ποστ μου ήρθε μια μικρή αναγούλα, είναι σαν να ποστάρεις στο αντίστοιχο τόπικ για την πιο όμορφη γυναίκα, την Σαπφώ Νοταρά και την Γεωργία Βασιλειάδου. ;D ;D ;D
blue monk είπε:Θα ειχε ενδιαφερον να αναφερθει και πια κατα τι γνωμη του καθενος ηταν ‘’η ασχημοτερη κιθαρα που αναρτηθηκε ως η ομορφοτερη’’ σε αυτο το νημα… χωρις χαλασμενες καρδιες![]()
Διαφωνώ. Οι ωραιότερες μακράν σε όλο το 'θέμα' και επιτέλους κάτι διαφορετικό.otto## είπε:Καταλαβαίνω ότι είναι καθαρά θέμα γούστου αλλά αυτές οι κιθάρες νομίζω ότι ανήκουν στο θέμα "Η πιο ιδιαίτερη κιθάρα" και όχι στο "η πιο όμορφη κιθάρα". Βέβαια περί ορέξεως ....