- Πόντοι
- 898
Σερ,απο κιθαρες και απο κιθαροπαιξιμο δεν πολυξερω αλλα.....Nestoras είπε:
το Stop messin' καθε φορα που το ακουω ειναι σαν την πρωτη που το ακουσα,με πιανει απ'το λαιμο και με φτιαχνει.
Σχωρατε με για το off.
Σερ,απο κιθαρες και απο κιθαροπαιξιμο δεν πολυξερω αλλα.....Nestoras είπε:
Γνωρίζω καλά και την ιστορία της κιθάρας και του Peter Green και τα συμπεράσματά μου, επίτρεψέ μου δεν είναι αυθαίρετα, γι' αυτό και επιμένω στα δάκτυλα και το γούστο του Green.ez είπε:Όχι ακριβώς. Κάνε έναν κόπο και διαβασε την ιστορία της συγκεκριμμένης κιθάρας και το πώς απο ένα εργοστασιακό (πιθανότατα) λάθος στην συνδεσμολογία/τοποθέτηση των μαγνητών προέκυψε ολόκληρη ηχητική σχολή.
Το γιατί την έδωσε ο Green καλύτερα να διαβάσεις (επίσης) τις συνθήκες και την τότε κατάσταση του και όχι να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα "ελαφρά τη καρδία"...
Τέλος, η συγκεκριμμένη κιθάρα ΔΕΝ αξίζει αυτά τα χρήματα ως όργανο, τα αξίζει (για κάποιους) ως "η κιθάρα του Peter Green"...
Νέστορα,
το ζήτημα του ήχου -αυτού καθ'εαυτού- δεν είναι πλέον πρόβλημα.
Άλλωστε, ο συγκεκριμμένος ήχος χωρίς το ταλέντο και την αισθητική του Green ίσως δεν έγραφε την ιστορία που γνωρίζουμε...
Για του λόγου το αληθές (να είχα κανα διχίλιαρο... :'( ):
Ασφαλώς καταλαβαίνω, no hard feelingsmakam είπε:Στην εποχή μας δυστυχώς δίνουμε μεγαλύτερη αξία στο μέσο και το αντικείμενο και πολύ λιγότερο στην δημιουργία, αν με καταλαβαίνεις...
otto## είπε:Έλα ρε, αίσχος. Ειδικά το λογότυπο εκεί τι το βάλανε? ??? :![]()
Ηλία το ξέρω, μάλιστα για τον συγκεκριμένο ήχο "χάλασα" μια custom shop Les Paul μου βάζοντας για bridge έναν Van Zandt με "ανάποδη καλωδίωση" και τη βρίσκω με 1000!ez είπε:Νέστορα,
το ζήτημα του ήχου -αυτού καθ'εαυτού- δεν είναι πλέον πρόβλημα.
Άλλωστε, ο συγκεκριμμένος ήχος χωρίς το ταλέντο και την αισθητική του Green ίσως δεν έγραφε την ιστορία που γνωρίζουμε...
Για του λόγου το αληθές (να είχα κανα διχίλιαρο... :'( ):
Δεν χρειαζεται να χαλασεις τιποτα την επομενη φορα,με ενα Push/pull pot εχεις και τον κανονικο και τον out of phase ηχοNestoras είπε:Ηλία το ξέρω, μάλιστα για τον συγκεκριμένο ήχο "χάλασα" μια custom shop Les Paul μου βάζοντας για bridge έναν Van Zandt με "ανάποδη καλωδίωση" και τη βρίσκω με 1000!![]()
Aυτή πώς σου ξέφυγε? ;D ;DSuperfunk είπε:Ας βαλουμε και καμμια σε λογικη τιμη ;D
Ώπα. Τώρα το κατάλαβα ότι μοιάζει με ενισχυτή. Αλλά είναι λίγο αίσχος πάντως.georgekz750 είπε:Ε,και οι ενισχυτες εκει το εχουν,οποτε μαλλον γι αυτο πηρε αυτη τη θεση.
και αυτη για οσους γουσταρουν μονο headstockgeorgekz750 είπε: