Η πιο ομορφη κιθαρα που εχετε δει

Φίλε νομίζω ότι αυτά τα μπάσα, θέλουν και το ανάλογο... ντύσιμο. Σοβαρολογώ! Είναι έργα τέχνης!

-Μου αρέσει πολυ΄το τρίτο.

(Αντιθέτως με μαι relic κιθάρα, φαίνεσαι πάντα πιο ok, ό,τι και να φοράς :)  ;D

Και κάπου εδώ τελειώνουν όλα ;D

DSC_0863_zps471bfba4.jpg

DSC_0128_zpsc3518b8b.jpg

DSC07663.jpg

Τα ρελικ τα σπανε.Και το spalted maple που ανεβασε ενας φιλος πιο πριν πολυ ωραιο.(Εχω μια ltd explorer spalted maple αλλα με τα χρονια...ημερεψα και μαλλον θα μπει στις αγγελιες)Αντιθετα δε θα αγοραζα ποτε  οτιδηποτε χρωματιστο η τελοσπαντων εντονα χρωματιστο(και καπου εδω επεμβαινει ο ψυχολογος του Νοιζ και κρινει οτι πασχω απο μανιοκαταθλιπτικη σχιζοφρενεια!!!)...ολα νατουραλ!Η τελοσπαντων σχεδον ολα...

Οι κιθάρες μου! Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ μ'αρέσουν  ;D

Tokai Les Paul Gold Top MIJ & Fender Stratocaster Highway One (καραφτιαγμένη).

Μετά φυσικά τα όνειρα μου: Suhr Modern Pro Bengal Burst (αυτή που έπαιζε ο Guthrie), Gibson Les Paul Custom '54 VOS (σκέτη τρέλα!) & η Showmaster (πάντα μου άρεσε αυτή η κιθαρούλα!).

Κάποια στιγμή, αν έχω λεφτά... Κατα τα άλλα μιά χαρά είμαι προς το παρόν.

suhr_gg1.jpg

gibson_les_paul_custom_54_vos3.jpg

fender_showmaster_custom_shop2.jpg

Deadmeat είπε:
Οι κιθάρες μου! Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ μ'αρέσουν  ;D

Tokai Les Paul Gold Top MIJ & Fender Stratocaster Highway One (καραφτιαγμένη).

Μετά φυσικά τα όνειρα μου: Suhr Modern Pro Bengal Burst (αυτή που έπαιζε ο Guthrie), Gibson Les Paul Custom '54 VOS (σκέτη τρέλα!) & η Showmaster (πάντα μου άρεσε αυτή η κιθαρούλα!).

Κάποια στιγμή, αν έχω λεφτά... Κατα τα άλλα μιά χαρά είμαι προς το παρόν.
Ι love p90s <3

^Μου θυμιζει Benson, Metheny κτλ. Πραγματικα αμαρτια αν παιξεις μεταλοσρεντιες σε αυτην, είναι σαν να βουτας το ψωμι στην σαλατα σε δειπνο με την βασιλισσα & βασιλικους στο Μπακινγκχαμ.  ;D

Παντρεμα LP - τζαζοκιθαρας: (και αποδειξη πως η Ibanez εχει για ολους, όχι μονο metalheads)

ar_zpsmvjocesd.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Tην κατεχουν αν μη τι άλλο την τεχνη της ανάδειξης των νερων εκει στην Carvin..

Παντως χαιρομαι πως ακομα δεν εχουν κανει την εμφανιση τους στο θρεντ ταστιέρες χωρις inlay, βαρεμαρααα. (πηγε να την κανει η Fly αλλα ευτυχως ειδαμε μονο την πλατη της  ;D)

metalmike είπε:

DSC_0863_zps471bfba4.jpg

DSC_0128_zpsc3518b8b.jpg

DSC07663.jpg
Ψιτ φιλος... Δικες σου ειναι?

Τι καλο παιδι αυτος ο μεταλ μαικ!!! ;D

Και καποιες αλλες που μου αρεσουν,,, οι απο κατω!

Vig.jpg

metalmike είπε:

DSC_0863_zps471bfba4.jpg

DSC_0128_zpsc3518b8b.jpg

DSC07663.jpg
Τελειώνουν όλα αν είσαι ο φλωρινιωτης ή ο Γιώργος μάγκας. Χρυσα, περικοκλαδες, οστρακα.  Μόνο σε σεμεδακια  δεν έχουν.

αν και τα γούστα μου είναι για ..... παππούδες όπως του sir superfunk .... νομίζω αυτή:

Image%202.jpg

vastrange είπε:
αν και τα γούστα μου είναι για ..... παππούδες όπως του sir superfunk .... νομίζω αυτή:

Image%202.jpg
Ωραία κιθάρα αλλά αυτό το headstock μου προκαλεί ναυτία

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back