Η πιο ομορφη κιθαρα που εχετε δει

VangelisV είπε:
Ολες αυτες οι strat, tele, les paul ειναι για τα παππουδια. Η πιο ωραια κιθαρα εκει εξω ειναι αυτη. Για οσους δεν γουσταρουν βαρεμαρα μεχρι θανατου αλλα περιπετεια......
 Καλά υπάρχει κιθαρίστας που παίζει με αυτή την κιθάρα....;  ::) :-X ;D  όλα τα $$$ το χρώμα των μαγνητών...... :o    Edit: Περιμένουμε τώρα τις φωτο του Geodimitri και του Hyperpano(υ).........!

cigaret13 είπε:
  Καλά υπάρχει κιθαρίστας που παίζει με αυτή την κιθάρα....;  ::) :-X ;D  όλα τα $$$ το χρώμα των μαγνητών...... :o    Edit: Περιμένουμε τώρα τις φωτο του Geodimitri και του Hyperpano(υ).........!
Ολες αυτες οι strat, tele, les paul ειναι για τα παππουδια. Η πιο ωραια κιθαρα εκει εξω ειναι αυτη. Για οσους δεν γουσταρουν βαρεμαρα μεχρι θανατου αλλα περιπετεια

Ibanez-Joe-Satriani-JS2410.jpg
Αυτή γιατί είναι η καινούργια μου κιθάρα (πάει η js1000) ;D ;D ;D

Δηλαδή sakisep91, Tamtam και RayDTutto εάν δεν ήταν σήμα κατατεθέν του Rory (δεν τον είχαμε δει ποτέ μ'αυτήν κι ούτε κανέναν άλλον "μεγάλο") θα σας άρεσε ακόμη....;  Προσωπικά εγώ βλέπω μια χαλασμένη κιθάρα......

Αλλαζεις την αρχικη σου επιλογη με αυτην εδω?

1124b.jpg

τα χρυσαφικα που φοραει μονο χτυπανε λιγο ασχημα αλλα  οταν παλιωσουν θα γινου ΜΑΤΑ…...... επρεπε να ειναι παλαιωμενα τεχνητα

εμενα μαρεσουν οι κοκκινες….

3301-LG.jpg

και + αλλο 1 για το ερειπιο… το δικο μου δεν ειναι σε τετοιο χάλι ακομα :P

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
cigaret13 είπε:
  Δηλαδή sakisep91, Tamtam και RayDTutto εάν δεν ήταν σήμα κατατεθέν του Rory (δεν τον είχαμε δει ποτέ μ'αυτήν κι ούτε κανέναν άλλον "μεγάλο") θα σας άρεσε ακόμη....;   Προσωπικά εγώ βλέπω μια χαλασμένη κιθάρα......
Από τις τέσσερις που έχω, οι δυο είναι σε τέτοιο "χάλι" φίλε cigaret13.

Μάντεψε ποιες μ' αρέσουν πιο πολύ... :)

cigaret13 είπε:
 Δηλαδή sakisep91, Tamtam και RayDTutto εάν δεν ήταν σήμα κατατεθέν του Rory (δεν τον είχαμε δει ποτέ μ'αυτήν κι ούτε κανέναν άλλον "μεγάλο") θα σας άρεσε ακόμη....;   Προσωπικά εγώ βλέπω μια χαλασμένη κιθάρα......
Εμένα θα μου άρεσε πολύ. Μου αρέσουν γενικά τα relics.

Έχω και τη δική μου.

Αλλά μιλάμε για τη συγκεκριμένη κιθάρα.

Η οποία είναι πασίγνωστη και, έτσι κι αλλιώς, iconic.

Εδώ παραπάνω οι συμφορουμίτες άρχισαν να βάζουν τις δικές τους κιθάρες. Εσύ έμεινες στην κιθάρα του Rory;

Edit: Χαλασμένη κιθάρα είναι η κιθάρα που δεν δουλεύει! ;)

cigaret13 είπε:
  Δηλαδή sakisep91, Tamtam και RayDTutto εάν δεν ήταν σήμα κατατεθέν του Rory (δεν τον είχαμε δει ποτέ μ'αυτήν κι ούτε κανέναν άλλον "μεγάλο") θα σας άρεσε ακόμη....;   Προσωπικά εγώ βλέπω μια χαλασμένη κιθάρα......

μετα θα μας αρεσε αυτη  ;D

120321_museum_number1.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back