Καλά υπάρχει κιθαρίστας που παίζει με αυτή την κιθάρα....; :VangelisV είπε:Ολες αυτες οι strat, tele, les paul ειναι για τα παππουδια. Η πιο ωραια κιθαρα εκει εξω ειναι αυτη. Για οσους δεν γουσταρουν βαρεμαρα μεχρι θανατου αλλα περιπετεια......

Καλά υπάρχει κιθαρίστας που παίζει με αυτή την κιθάρα....; :VangelisV είπε:Ολες αυτες οι strat, tele, les paul ειναι για τα παππουδια. Η πιο ωραια κιθαρα εκει εξω ειναι αυτη. Για οσους δεν γουσταρουν βαρεμαρα μεχρι θανατου αλλα περιπετεια......
cigaret13 είπε:Καλά υπάρχει κιθαρίστας που παίζει με αυτή την κιθάρα....; ::-X ;D όλα τα $$$ το χρώμα των μαγνητών......
Edit: Περιμένουμε τώρα τις φωτο του Geodimitri και του Hyperpano(υ).........!
Αυτή γιατί είναι η καινούργια μου κιθάρα (πάει η js1000) ;D ;D ;DΟλες αυτες οι strat, tele, les paul ειναι για τα παππουδια. Η πιο ωραια κιθαρα εκει εξω ειναι αυτη. Για οσους δεν γουσταρουν βαρεμαρα μεχρι θανατου αλλα περιπετεια
![]()
Από τις τέσσερις που έχω, οι δυο είναι σε τέτοιο "χάλι" φίλε cigaret13.cigaret13 είπε:Δηλαδή sakisep91, Tamtam και RayDTutto εάν δεν ήταν σήμα κατατεθέν του Rory (δεν τον είχαμε δει ποτέ μ'αυτήν κι ούτε κανέναν άλλον "μεγάλο") θα σας άρεσε ακόμη....; Προσωπικά εγώ βλέπω μια χαλασμένη κιθάρα......
Εμένα θα μου άρεσε πολύ. Μου αρέσουν γενικά τα relics.cigaret13 είπε:Δηλαδή sakisep91, Tamtam και RayDTutto εάν δεν ήταν σήμα κατατεθέν του Rory (δεν τον είχαμε δει ποτέ μ'αυτήν κι ούτε κανέναν άλλον "μεγάλο") θα σας άρεσε ακόμη....; Προσωπικά εγώ βλέπω μια χαλασμένη κιθάρα......
Σε ζηλευω και μεγειεςhyperpanos είπε:Αυτή γιατί είναι η καινούργια μου κιθάρα (πάει η js1000) ;D ;D ;D
cigaret13 είπε:Δηλαδή sakisep91, Tamtam και RayDTutto εάν δεν ήταν σήμα κατατεθέν του Rory (δεν τον είχαμε δει ποτέ μ'αυτήν κι ούτε κανέναν άλλον "μεγάλο") θα σας άρεσε ακόμη....; Προσωπικά εγώ βλέπω μια χαλασμένη κιθάρα......