Για μένα μοντς και μέλη είναι το ίδιο πράμα. ΑΝ εσύ νοιώθεις κάπως επειδή κάποιοι μπορεί να διαφωνούν με τους αμερικάνους ή την πολιτική τους' date=' είναι ζήτημα δικό σου (και δικό τους) και όχι ενός φόρουμΔεν αναφέρομαι στον SF, ούτε ονομαστικά σε κανέναν. Στο ξαναλέω, δεν με νοιάζει ΤΙ γράφει κάποιος εδώ μέσα, αν είναι πολιτική ή ποδόσφαιρο, αλλά μην αντιμετωπίζουμε τα πράματα με άλλα μέτρα και σταθμά.
Αν οι δημοσιεύσεις σου δεν ήταν 611 αλλά 2, όλοι θα πέφτανε να σε φάνε.
Πάντα φιλικά[/quote']
Δεν υπάρχει θέμα βρε συ, και φιλικά να μην τα έλεγες εγώ πάλι δεν θα ήμουν εχθρικός απέναντί σου. Σε σέβομαι για τα γραπτά σου εδώ μέσα (και έχω και μια αδυναμία στο αβαταρ σου
).
οκ έχεις ένα δίκιο για τις δημοσιεύσεις αλλά νομίζω ότι δεν έχω δείξει ότι "ακολουθώ ίχνη άλλων" (όπως έχει τεθεί πολύ ωραία στο παρελθόν). ¶λλοι που το κάνουν τρώνε κράξιμο όσα ποστ και να έχουν.
Δεν είναι το ζήτημα όμως η πολιτική οποιανού και αυτό ακριβώς με ενοχλεί. Είναι ότι μερικοί μειώνουν κάποιους άλλους (που τυχαίνει να παίρνει και μένα η μπάλα) για ψίλου πήδημα. Δεν έχει καμία σχέση η πολιτική των ΗΠΑ με τον Dime και τον Anselmo, έτσι δεν είναι; Εγώ γι'αυτό έθεσα το θέμα ότι εμένα με ενοχλεί και όποιος θέλει ας καταθέσει την άποψή του.
Η θεμελιώδης διαφορά όμως είναι ότι ο mod είναι αυτός που μπορεί να βάλω το λουκετάκι ή να σβήσει κάτι. Το μέλος απλά μπορεί να εκφράσει μια άποψη.
Πάντως εγώ δεν ενδιαφέρομαι να πείσω κανένα το ξαναλέω. Απλά θέλω ορισμένοι να καταλάβουν ότι θίγουν κόσμο άσκοπα και δεν έχει σχέση με πολιτικά.
Και εγώ νιώθω ότι ο μπούσουλας έχει κάπου χαθεί, με την έννοια ότι πολλά πράγματα που φαινομενικά θα έπρεπε να είναι off-limits στο φόρουμ δεν είναι αλλά εγώ πέρα από το να θέσω το συγκεκριμένο θέμα δεν μπορώ να αρχίσω να λέω στους mods πως πιστεύω ότι θα έπρεπε να κάνουν τη δουλειά τους. Ας κρίνουν αυτοί απο αυτά που γράφονται.