Επειδή κατ κάποιο τρόπο έχω παρεξηγηθεί, ακουστε την "ιστορία" μου
Η μητέρα μου γεννημένη το 67 στα 4 της μένει ορφανή από πατέρα. Οπότε και η γιαγιά μου μένει μόνη της να φροντίσει 2 παιδιά με την δουλεία της καθαρίστριας. Δουλευε όλη μέρα για πολλά χρόνια. Η μητέρα μου στα 18 (μολις τελείωσε το σχολείο) έπιασε δουλεία ωσ πωλήτρια και μέχρι σήμερα παραμένει πωλήτρια (τουλάχιστον η πείρα της την καθιστά σε σχεση με άλλους πωλητές κάπως καλοπληρωμένη). Κάποια στιγμή παντρευεται και κανει 2 παιδιά με τον πατέρα μου, πρώτα τον αδερφό μου και μετά εμένα. Αμέσως μετα από εμένα ('93) ξεκινάμε να φτιάχνουμε το σπίτι μας (δικό μας ήταν και το άλλο αλλά ηταν ένα μικρό ισόγειο διαμέρισμα κάπου στην Δ Αττική). Αισίως το 2000 ήρθαμε στο σπίτι μας. Απο τότε όλα πάνε "καλά", πάμε σχολείο, οτι χρειαζομαστε το έχουμε κτλ.
Που θέλω να καταλήξω... Εκτιμώ και σέβομαι απόλυτα αυτά που μου προσφέρουν οι γονείς μου (θα έλεγα και οι παπούδες αλλα μόνο η εργατική γιαγια έχει μείνει εδώ και πολλά χρόνια, ο πατέρας του πατέρα μου πέθανε και αυτός όταν εκείνος ήταν έφηβος απο εργατικό ατύχημα.)
Αυτόν τον καιρό επίσης σκίζομαι για να "πιάσουν τόπο" τα λεφτά που εδώ και τόσα χρόνια πετάνε οι γονείς μου στο φροντιστήριο (μιας και η γενιά τους είναι που έχει κάνει σκατα το δημόσιο σχολείο και δε μπορεί αυτο να με προετοιμάσει για αυτα που το ίδιο μου ζητάει..) Επίσης να σημειώσω πως αν απετύχω, θα ζητήσω και συγνώμη.
Ακόμα έμαθα λόγω της γιαγιάς μου να σέβομαι τισ καθαρίστριες και όλα τα επαγγέλματα, έμαθα να κρατάω το δωματιο μου, το σπίτι μου, την πόλη μου και τον πλανήτη μου καθαρό. Με μεγάλη απογοήτευση διαπιστώνω όμως πως παρόλο που βρίσκεσται περισσότερα χρόνια στον πλανήτη αυτο, αυτο το αγνοείται επιδεικτικά. Η βρώμικη κυριολεκτικά Αθήνα είναι δικό σας αποτέλεσμα.
Καταλήγω (επιτέλους) στο ότι Κώστα, δεν μπορούμε να δεχτούμε απλά ότι έτσι γινόταν πάντα, έτσι έγινε και με εσένα ετσι και με εμένα και ότι αυτό θα συνεχίζεται εις τους αιώνας. Είναι μια καθοδική πορεία και κάποια στιγμή θα πιάσουμε πάτο. Επίσης δεν μπορώ εγω τουλάχιστον να προσποιηθώ ότι όλα είναι καλα μιας και κάτι με σρώχνει προς τα έξω και με κάνει να αηδιάζω όταν βλέπω τηλεόραση ή όταν βλέπω την ελληνική κοινωνία του σήμερα (υπάρχουν όμως και κάποια καλά στοιχεία, δεν θέλω να είμαι απόλυτος).
Κατι συμβαίνει, αν δεν το βλέπεις, τότε συμβαίνουν κιάλλα μαζι με αυτό πίο τρομακτικά

Δεν είμαι κινδυνολόγος και είναι κάτι που σιχαίνομαι, αλλά δεν αναφέρομαι στα πορτοφόλια μας, αλλά στα μυαλά μας. Φταίει και η τηλεόραση φταίει και το σχολείο, φταίνε οι πολιτικοι (που εμείς ψηφίζουμε), φταίνε και οι κλεφτες, μα πάνω απ όλα η ευθύνη είναι δική μας, που εθελοτυφλούμε.
Υ.Γ.: μιας και δεν έχουν περάσει ουτε 20 μέρες από τότε που έκλεισα τα 18, και δεν έχω ζήσει σαν ενήλικας αφού αυτές τις 20 μέρες δεν έχω ζωή (διαβασμα

) πείτε πως είμαι 17.
Φιλικά πάντα, με κάνετε καλύτερο στην έκθεση