Άσε μόλις γύρισα από μάθημα μουσικής και στις 7 έχω 3 ώρες φροντιστήριο.freerock1974 είπε:Μιχαλιηηηη!!!!
Για συνεχα το..
(παλι διαβαζει?)
Το θέμα δεν ήταν το τι έγινε, αλλά το τι θα γίνει. Προσπάθησα να δείξω τα πράγματα από την δική μου οπτική γωνία. Όλοι πιστεύουν πως φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τους ίδιους.
Λίγοι αναγνώρισαν τις δικές τους ευθύνες, και τους εκτιμώ γιαυτό.
Νικόλα δεν πιστεύω ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι το ίδιο με τα άλλα, γιατι πολύ απλα στα άλλα δεν είδα κανέναν να ρωτάει τι πρέπει να κάνουμε, και τα άλλα δεν με έκαναν να σκεφτώ το δικό μου μερίδιο ευθύνης αλλα και το τι οφείλω να κάνω, αντίθετα μ την αρχική σου ερώτηση που με έκανε να τα σκεφτώ και ακόμα το σκέφτομαι. Αν αυτό το θεωρείς ασήμαντο, τοτε πολυ φοβάμαι ότι άλλα λεμε και άλλα εννοούμε.
Πάντως καταλείξαμε παλι να μιλάμε για λεπτομέρειες.
Ένας αξιότιμος καθηγητής μου (ο καθηγητής της αρμονίας μου) επισής μεταξυ σοβαρού και αστείου είπε ότι ο Έλληνας θα είναι ο μόνος που θα βγει επιζών απο την κατάρρευση του οικονομικου συστήματος, μάλλον γιατί στην ζωή του τίποτα δεν λειτούργησε με βάση οργάνωση ή συστημα ή ότι άλλο διακρίνει μια σύγχρονη δυτική κοινωνία. Ετσι θα καταφέρει ο Ελληνας να επιβιώσει στην αναρχία που έρχεται. καλό αυτό ή κακό?