Λοιπόν, σχετικό με τη γνωστή θεματολογία περι ΔΝΤ κλπ, μια μικρή ιστορία που μου συνέβει πριν λιγουλάκι...
Σε μεγάλο ξένο φόρουμ, είπα να παρουσιάσω ένα κομμάτι μου που λέγετε "my fucking life". Πολύ ωραίο, "μεγάλη επιτυχία", κλπ, κλπ.
Αφού το βάζω λοιπόν, 10 λεπτά μετά τα λινκ έχουν φύγει και ένα ποστ απο κάτι λέει "Profanity (βρισιές) not allowed in the forum".
Τσαντίζομαι κι εγώ, του απαντάω τα σχετικά ότι θα έπρεπε να με ενημερώσει και θα το άλλαζα, ότι δεν πρόκειται για βρισιά αλλά για τίτλο (σοβαρού) έργου, κλπ, κλπ.
Μου λέει λοιπόν ο άνθρωπος τα παρακάτω:
There's a policy against profanity on the forums (which is why there was no warning - it's very clearly stated in the forum rules.) I edit profanity without warning all the time. It's faster, and people should know better.
Με λίγα λόγια, ότι υπάρχουν οι κανόνες του φόρουμ και για αυτό δεν ειδοποιούμε κανέναν. Σβήνω βρισιές συνέχεια και είναι πιο γρήγορο, καθώς και ότι θα έπρεπε να ξέρουν καλύτερα αυτοί που βρίζουν...
Κοντοστάθηκα και σκέφτηκα: Έχει δίκιο ο άνθρωπος. Δε μας νοιάζει ποιος είμαι, δεν έχω ανοσία στους νόμους. Δε με νοιάζει τι εννοώ, ούτε πως το χρησιμοποιώ, ο νόμος είναι νόμος. Δε δικαιούμε warning, γιατί άλλωστε, αφού οι νόμοι είναι γνωστοί, και η άγνοια των είναι δικό μου λάθος.
Ζήτησα λοιπόν συγνωμη μέσω ΠΜ για την ενόχληση, και στα ανοιχτά, και άλλαξα τα ονόματα των αρχείων, για να μην υπάρχει πρόβλημα!
Φυσικά, αν δεν είχα μεγαλώσει έτσι, και δεν είχα μάθει έτσι, δε θα φερόμουν και έτσι. Αλλά τουλάχιστον το πήρα είδηση, έστω και στα 32! Γιατι αυτοί είμαστε, και έτσι μας μάθανε! Λοιπόν, έχω σκοπό να αλλάξω (κι άλλο)!