Να και η δική μου τελε ...

Εγώ θα γράψω συμφωνική ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΧΗ, μπας και με δώκουν και εμένα ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ.

Πάνε αΦτα,πέθαναν μαζί με το ΠΑΤΣΟΚ

ΓραπΣε κάνα τραπ γιατί αλλιώς σε γλιεπω γκαρσον στη μικονο

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάνε αΦτα,πέθαναν μαζί με το ΠΑΤΣΟΚ

ΓραπΣε κάνα τραπ γιατί αλλιώς σε γλιεπω γκαρσον στη μικονο
Είναι εύκολο να φτιάξεις συμφωνική μουσική. 

Πρέπει πρώτα να ορίσουμε τι είναι συμφωνική μουσική. 

Μετά να μελετήσουμε την θεωρία της, να δούμε τι όργανα χρειαζόμαστε, να μελετήσουμε παραδείγματα και μετά αν έχουμε και την θεωρητική και πρακτική γνώση ενός μουσικού οργάνου όλα είναι εύκολα μετά, θέλει απλά χρόνο και μεράκι. 

Ο καθένας μπορεί λοιπόν να γράψει αν το θελήσει συμφωνική μουσική. 

Είναι εύκολο. 

Δύσκολο είναι να πάρεις ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟ γιατί πρέπει να ξέρεις να κάνεις ΕΠΙΚΥΨΕΙΣ και τις βρωμοδουλιες των ΕΘΝΙΚΏΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ και του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. 

ΌΧΙ ΣΤΟΝ ΝΈΟ ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΌΜΟ!!!! 

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ?

Ωραίο το Πασοκικό μουστακάκι

Όχι βρε συ, είναι έντεχνο 70s.

Ταιριάζει και με το γυαλί.

Μια χαρά είναι ο dim.

όλοι αμαρτήσαμε κάποτε.

Εγω τι να πω που αμάρτησα με κλώνο....

Προβολή συνημμένου 29009
Αν αυτο δεν ειναι το πλεον πασοκικο ποστ εβερ τοτε ειναι φειγ βολαν απο συνελευσεις της ΕΚΟΝ Ρηγα Φεραιου.

Η μόνη φωτογραφία της 70s τελε που είχα και πούλησα, 600-700 ευρώ αν θυμάμαι καλά, μέσα στην κρίση... (κλαψ)
Είχε φυσικό relic (χτυπήματα) και original cap στον καβαλλάρη, όποιος την αγόρασε από τον Κωνσταντίνο στο Vibrato έκανε την τύχη του... Θυμάμαι ότι την είχε καιρό στη βιτρίνα και ότι κάποιος την είχε καπαρώσει γιατί την ήθελε, αλλά όλο καθυστερούσε γιατί μάζευε εναγωνίως τα χρήματα για να την πάρει (δεν έπαιζαν τότε φράγκα για κανέναν μας)...

image.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back