Αχ μα είσαι τόσο αστείος ρε rolandius ακόμα κρατάω την κοιλιά μου από το πολύ γέλιο, να σκάσεις, μπα σε καλό σου... Anyway δεν είμαι εγώ, είναι ο φίλος που μου έστειλε το mail...Korgious είπε:relayer?...εσυ εισαι παιδι μου?
Αχ μα είσαι τόσο αστείος ρε rolandius ακόμα κρατάω την κοιλιά μου από το πολύ γέλιο, να σκάσεις, μπα σε καλό σου... Anyway δεν είμαι εγώ, είναι ο φίλος που μου έστειλε το mail...Korgious είπε:relayer?...εσυ εισαι παιδι μου?
ειπα κι εγω.... 8)relayer είπε:Αχ μα είσαι τόσο αστείος ρε rolandius ακόμα κρατάω την κοιλιά μου από το πολύ γέλιο, να σκάσεις, μπα σε καλό σου... Anyway δεν είμαι εγώ, είναι ο φίλος που μου έστειλε το mail...
Μιχάλη,Michelle είπε:Αυτά είναι τα λόγια που ακούω κάθε φορά που λέω τόσο "αιρετικές" απόψεις.
Με όλη την φιλική διάθεση, οι κατηγορίες μας προκαλούν την αντίδρασή σας και υιοθετείτε μια άποψη του στιλ " αντε να δουμε και εσεις τι θα κάνετε..." εντελως απαξιωτική και περιμένοντας τα δικά μας λάθη και μετά να μας κοροιδέψετε επειδή κάποτε σας "την λέγαμε" αλλά αποτύχαμε και εμείς.
Δεν είναι αυτο το θέμα. Δεν λέω ότι δεν θα κάνω λάθη, αλλά Νικόλα σε θέλω δίπλα μου για να με στηρίξεις και όχι για να με κοροϊδέψεις, και μαζί να κάνουμε κάτι καλύτερο.
Εγω κατηγορώ τους μεγαλύτερους γιατί ενώ πιστέυουν ότι είναι τέλειοι αναρωτιούνται γιατί ξαφνικά είναι "θύματα αυτης της κρίσης"
Όσον αφορά Χουντα και Κατοχή, θα διαφωνίσω μιας και είναι μια καραμέλα που κρατάει χρόνια... Υπάρχουν κράτη που μετρούν λιγότερα χρόνια ζωής απο την δική μας μεταπολίτευση μέχρι σήμερα και είναι πολύ πιο μπροστά απο εμάς...
Νικόλα, αρχικά δεν χρειάζεται να το γυρίσουμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις εμεις που τουλάχιστον έχουμε την μουσική που μας ενώνει.Nikolas είπε:Μιχάλη,
Δε βρήκα την ευκαιρία να μπω στο νοιζ με προσοχή, παρα μόνον τώρα. Και σου απαντάω λοιπόν.
1. Δε λεω αντε να δούμε ΕΣΕΙΣ τι θα κάνετε, αλλά ούτε ότι ΕΣΕΙΣ φταίτε! Εμείς φταίμε και ΕΜΕΙΣ πρέπει να κανουμε. Δε με βγάζω έξω απ'το παιχνίδι.
2. Δεν κοροϊδεύω και δεν πάω να την πω σε κάποιον (ειδικά σε σένα). Αλλά το παρακάτω ποστ του Κώστα ζέχνει από βρισίδι και ομολογώ ότι δε μου αρέσει.
3. Προσωπικά πάντα, καλοδέχομαι την κρίση και βλέπω ότι μας χρειάζεται. Και, ναι, με αγγίζει και εμένα, με πιο έμεσο τρόπο, αλλα και εμένα. Αλλά καταλαβαίνω ότι άλλος κόσμος μπορεί να έχει σοβαρά προβλήματα (φαντάζομαι στρατό δεν έχεις πάει. Έπρεπε να παω στρατό για να γνωρίσω άτομο που δεν είχε τελειώσει το δημοτικό... (για παράδειγμα)).
4. Τέλος να σου πω ότι την καραμέλα για Χούντα, κλπ, δεν την λέω απ'το μυαλό μου, ούτε βέβαια την έζησα, όμως. 32 χρονών είμαι. Αλλά οι γονείς μου την ζήσανε, χάσανε γονείς, ξαδέρφια και πολύ κόσμο. Λοιπόν, αντί να βρίζουμε ΜΟΝΟ και να την λέμε, να προσφέρουμε και να πράττουμε. ΟΛΟΙ μας. Και όχι με τον κλασσικό βλακώδες τρόπο "δε θα πάω την κόρη μου μπαλέτο και πιάνο και Γαλλικά" και άλλα τέτοια...
Γιατί στο τέλος τέλος, αυτό το θρεντ δεν διαφέρει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ από όλα τα υπόλοιπα των τελευταίων εβδομάδων!
ΣυμφωνώΚαι μην νομίζεται ότι μόνο οι κανόνες λειτουργίας του κράτους πρέπει να αλλάξουν. Αυτό θα ήταν εύκολο και θα διατηρούσαμε την αγαπημένη συνήθειά μας, την γκρίνια. Πάνω απ' όλα και πρίν απ' όλα πρέπει να αλλάξουμε εμείς, να μάθουμε να αναγνωρίζουμε τα ελληνικά χαρακτηριστικά μας, αυτομάτως να τα πετάμε στα σκουπίδια και να ρίχνουμε μια κλεφτή ματιά στο τι κάνουν οι πραγματικά πολιτισμένοι. Και δεν χρειάζεται να υποστηρίξω την άποψη αυτή, τα τριάντα προηγούμενα χρόνια μιλάνε από μόνα τους.
Eκτος θεματος αλλα και...εντος συναμα..Michelle είπε:Και όσον αφορά την Χούντα, ακριβώς αυτό είναι που κατά την γνώμη μου πρέπει να κρατήσουμε και όχι να ψάχνουμε δικαιολογίες για τα σημερινά μας χάλια. Χρειάστηκε ενα Πολυτεχνίο για να πέσει, δεν σηκώθηκε μόνη της η Χουντα να φύγει.
Κάποιοι (αρκετοί) από αυτούς, το εξαργύρωσαν με πολιτικές θέσειςfreerock1974 είπε:Ακομα ομως και να πιστεψουμε στο παραμυθι οτι οι φοιτητες και οι φιλελευθεροι πολιτες εριξαν ενα καθεστως,πουντοι τωρα?
Ακριβώς, ξεκίνα με τις πανελλήνιες που σε περιμένουν, να πάρεις τη πρώτη δόση της κοινωνίας...και μετά, έχεις πολύ καιρό για αγώνες.Μαικλ,ολα εχουν μια τιμη..ελπιζω οι αποψεις σου να κοστιζουν ακριβα..
Κρατα γερα..
Που ρε ψεύτη? ΕΓΩ ήμουν τετάρτη γυμνασίου τότε...εσύ παίζει να ήσουν αγέννητος!!! ;D ;DΕπειδή ΚΑΙ εγώ ήμουν στο Πολυτεχνείο, δεν το αφήνουμε εκεί που είναι;
Ελατε κυριε συντονιστα,ημαρτον!Jasemeister είπε:Επειδή ΚΑΙ εγώ ήμουν στο Πολυτεχνείο, δεν το αφήνουμε εκεί που είναι;
Ειμαι βλαξ,δεν το καταλαβα οτι εκανες πλακα.Jasemeister είπε:freerock πήρες το αρχικό μέρος του ποστ μου στα σοβαρά ενώ δεν έπρεπε.
Νομίζω ότι δεν σου επιτέθηκα ποτέ και δεν έβρισα κανέναν εδώ μέσα. Έχω το απαραίτητο τακτ για ν' αποφεύγω πληκτρολοκαυγάδες (άλλωστε έχω μάθει αλλιώς στην Τούμπα). Επίσης δεν χαρακτήρισα τις απόψεις σου βλακώδεις (ασχέτως με το τι πιστεύω γι' αυτές). Εξέφρασα την άποψη μου περί της σαπίλας της γενιάς των πατεράδων μας, περί της ανηλεούς λιγούρας της και περί της χαμέρπειάς της. Δεν είναι απλοί χαρακτηρισμοί όλοι αυτοί, είναι χαρακτηρισμοί βγαλμένοι με πόνο ψυχής μια και περίμενα πολλά περισσότερα απ' αυτούς τους κυρίους, τα παιδιά των λουλουδιών και των κοινωνικοπολιτικών κινημάτων. Θλίβομαι και ξαναθλίβομαι όταν τους βλέπω να ζεσταίνουν τον κώλο τους σ' ένα δερμάτινο κάθισμα ενός πολυτελούς τζιπ αδιαφορώντας για το μέλλον των παιδιών τους που με τόσο "κόπο" θέλησαν να χτίσουν στα γαλλικά και στο πιάνο ξεχρεώνοντας ανούσιες κοινωνικές επιταγές της πλάκας.Nikolas είπε:Μιχάλη,
2. Δεν κοροϊδεύω και δεν πάω να την πω σε κάποιον (ειδικά σε σένα). Αλλά το παρακάτω ποστ του Κώστα ζέχνει από βρισίδι και ομολογώ ότι δε μου αρέσει.
(...) Λοιπόν, αντί να βρίζουμε ΜΟΝΟ και να την λέμε, να προσφέρουμε και να πράττουμε. ΟΛΟΙ μας. Και όχι με τον κλασσικό βλακώδες τρόπο "δε θα πάω την κόρη μου μπαλέτο και πιάνο και Γαλλικά" και άλλα τέτοια...
τι εννοεις με αυτο?ELIANIOS είπε:...μα οι ιδιοι που μας εφεραν σ αυτο το χαλι ηταν μεσα στο Πολυτεχνιο. Το ξερω απ τους ιδιους.
Όπως νομίζεις. Αν θεωρείς ότι το 1ο σου ποστ προς τα εμένα ήταν 100% εντάξει, και χαλαρό και Light, πάω πάσσο. Στα υπόλοιπα το βλακώδες πήγαινε στο "κλασσικό" παρά προς τις δικές σου προσωπικές απόψεις (αν και καταλαβαινω γιατί το πήρες έτσι). Πάντως όλες αυτές οι βαρίγδουπες κουβέντες για αυτούς που βολέψαν τον κώλο τους, και τα παιδιά που σαν βλαμμένα πάνε στα μαθήματα, κλπ, σίγουρα ωραία δεν είναι. Αλήθεια ξε-αλήθεια... :-\Costas-Grinder είπε:Νομίζω ότι δεν σου επιτέθηκα ποτέ και δεν έβρισα κανέναν εδώ μέσα. Έχω το απαραίτητο τακτ για ν' αποφεύγω πληκτρολοκαυγάδες (άλλωστε έχω μάθει αλλιώς στην Τούμπα). Επίσης δεν χαρακτήρισα τις απόψεις σου βλακώδεις (ασχέτως με το τι πιστεύω γι' αυτές). Εξέφρασα την άποψη μου περί της σαπίλας της γενιάς των πατεράδων μας, περί της ανηλεούς λιγούρας της και περί της χαμέρπειάς της. Δεν είναι απλοί χαρακτηρισμοί όλοι αυτοί, είναι χαρακτηρισμοί βγαλμένοι με πόνο ψυχής μια και περίμενα πολλά περισσότερα απ' αυτούς τους κυρίους, τα παιδιά των λουλουδιών και των κοινωνικοπολιτικών κινημάτων. Θλίβομαι και ξαναθλίβομαι όταν τους βλέπω να ζεσταίνουν τον κώλο τους σ' ένα δερμάτινο κάθισμα ενός πολυτελούς τζιπ αδιαφορώντας για το μέλλον των παιδιών τους που με τόσο "κόπο" θέλησαν να χτίσουν στα γαλλικά και στο πιάνο ξεχρεώνοντας ανούσιες κοινωνικές επιταγές της πλάκας.
Πραγματικά όμως δεν θέλω να το συνεχίσω. Ξέρω πολύ καλά που καταλήγουν όλα αυτά όταν οι άνθρωποι δεν μιλάνε πρόσωπο με πρόσωπο. Σε χαιρετώ.
Δεν καταλαβαίνω τίποτα από όσα γράφεις...αφού ο πατέρας σου (που τόσο εύκολα λιδωρείς) σου έχει δώσει τις καλύτερες βάσεις (γαλλικά και πιάνο), για να φύγεις από εδώ πέρα για κάπου καλύτερα...μήπως δεν είσαι σε θέση (ή ηλικία) να εκτιμήσεις ακόμα τι σου έχει δώσει ο πατέρας σου?Costas-Grinder είπε:Εξέφρασα την άποψη μου περί της σαπίλας της γενιάς των πατεράδων μας, περί της ανηλεούς λιγούρας της και περί της χαμέρπειάς της. Δεν είναι απλοί χαρακτηρισμοί όλοι αυτοί, είναι χαρακτηρισμοί βγαλμένοι με πόνο ψυχής μια και περίμενα πολλά περισσότερα απ' αυτούς τους κυρίους, τα παιδιά των λουλουδιών και των κοινωνικοπολιτικών κινημάτων. Θλίβομαι και ξαναθλίβομαι όταν τους βλέπω να ζεσταίνουν τον κώλο τους σ' ένα δερμάτινο κάθισμα ενός πολυτελούς τζιπ αδιαφορώντας για το μέλλον των παιδιών τους που με τόσο "κόπο" θέλησαν να χτίσουν στα γαλλικά και στο πιάνο ξεχρεώνοντας ανούσιες κοινωνικές επιταγές της πλάκας.
Γι αυτό υπάρχουν και οι μπυροποσίες...Costas-Grinder είπε:Μακάρι να είχαμε την δυνατότητα να συζητούμε τέτοιου είδους θέματα σε στρογγυλά τραπέζια.