- Πόντοι
- 38
Nα σαι καλα Κωστα μου!Costas Siachamis είπε:Και λίγη σοβαρότητα...

Κι εγω... ;Dεδώ...συμφωνώ λίγο ;D ;D
Ειναι αυτο που λενε...
-Πιστευεις στο Θεο?
-Ναι,αλλα δε με πιστευει κανεις...

Που θα παει..θα ωριμασουμε... 8)
Nα σαι καλα Κωστα μου!Costas Siachamis είπε:Και λίγη σοβαρότητα...
Κι εγω... ;Dεδώ...συμφωνώ λίγο ;D ;D
Σ' ευχαριστώ τέκνον μου.freerock1974 είπε:-Πιστευεις στο Θεο?
-Ναι,αλλα δε με πιστευει κανεις...
Και γω που νομιζα οτι κανεις προμουσιον μονο σε κουμουνιστικες χωρες..samy paraga είπε:Νεότερα από την προπώληση.
Ήδη η Bourga records στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ,θυγατρική της Paraga records έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα διανομής και έχει παραγγείλει για αρχή 450.000 σιντια .
Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται και οι συνομιλίες με εταιρίες του Ηνωμένου Βιλαετίου καθώς και με τις Ηνωμένες Πελατείες .
Η Παράγκα Ρεκορντς θα σας κρατά ενήμερους.
Keep rocking the Bouddha way ;D ;D ;D
Φίλως δεν μπλέκουμε ποτέ τη μπίζνα με τα χόμπυ 8)freerock1974 είπε:Και γω που νομιζα οτι κανεις προμουσιον μονο σε κουμουνιστικες χωρες..;D
Τσ τσ τσ τσ...Αυτοι οι χασρασ ειναι εντελως απολιτιστοι.vintage31 είπε:Μου το εστειλε πριν λιγο η κορη ενος φυλαρχου απ την Μποτσουανα.θελει λεει να το γραψουμε κ σε παρτιτουρα για αφρικανικο μονοχορδο, για να το μαθει και να δαμαζει τους κροκοδειλους.Υπαρχει κανενας εθελοντης;![]()
Nα παρεις παιδι μου.vintage31 είπε:Ζαμπουρλης Παναγιωτης,δεξια κιθαρα των χασεραδων.Λαμβανω την τιμη ΚυρΠαπαδοπουλε να αναφερω οτι μετα απο αυτη την ηχογραφηση αιτουμαι 67ημερη αγροτικη αδεια.
Βασικα προσεληφθη γιατι η κανει ωραιες μαρμελαδες...Είχα πει και στο Σταύρο παλιότερα ότι έβρισκα περίεργη και άχρηστη την ύπαρξη άλλης μιας κιθάρας στη μπάντα.
freerock1974 είπε:Και οταν γυρισεις να με φερεις ενα τενεκε κεφαλογραβιερα Γραβουνας.
.α σου στειλω κι εναν τενεκε φετα Βλαστης
Τι Χας και Φεξ μας λες τη μπάντα ρε συ.Σενα θα σου στειλω χαμω ενα κεφαλι κασερι Βερμιου να κανεις μεζε για μπυρα!
Και λιγο κεφαλοτυρι Δεσκατης για τσι μακαροναδες σου!![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;Dkostas80 είπε:θα με καταπιεί ο φωνακλάς![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DΤι Χας και Φεξ μας λες τη μπάντα ρε συ.
Πιο πολύ για Rock4 σας κόβω.... ;D
Εγώ βασικά είχα πάντα την αίσθηση πως και η πρώτη κιθάρα άχρηστη ήταν . Όλο πίρου-πίρου σουβλάκι καλαμάκι ,αλλά δε πειράζει ,είναι καλός εις τα τυροκομικά ;D ;D ;Dkostas80 είπε:Γέμισε το φόρουμ ατάλαντους, κουλούς, παλιοροκάδες της 2ης ευκαιρίας μου φαίνεται .
Τα σέβη μου Κύριε
Είχα πει και στο Σταύρο παλιότερα ότι έβρισκα περίεργη και άχρηστη την ύπαρξη άλλης μιας κιθάρας στη μπάντα .........
Τιν τουτος ρε!freerock1974 είπε:Παρουσιασου ρε ψαρα,ππου βγηκες στην αναφορα ακομβιωτος και ασκεπης..;D
Συγχαρητηρια και σενα σε Παναγιωτη αλλα και στα υπολοιπα παιδια για το ωραιο του αποτελεσματος,να βαρατε να γουσταρετε,να γουσταρουμε κι εμεις που ακουμε.Ζαμπουρλης Παναγιωτης,δεξια κιθαρα των χασεραδων.
Σωστος σε ολα.Ειναι μεγας!Φιλε μου αμα παιζεις διπλα στον Παπαδοπουλο κ μαζι με τετοιους μουσικους κ ανθρωπους η Κιθαρα παιζει μονη της οποιος κ να την κραταει.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:αλλά δε πειράζει ,είναι καλός εις τα τυροκομικά ;D ;D ;D
Τι να κάμνομεν αυτούς τους μουσικούς έχουμε,αυτό το υλικό μας παρέδωσαν, μ'αυτό θα καταπλήξουμε το κοινό.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DΕχει ομως ενα μειον.
Δεν διαθετει στα σολο του αυτο που εχει ο παρακατω μετα το 0,25 ;D ;D ;D ;D ;D:
Θα καταλαβει ομως καποια στιγμη και θα το φτιαξει. ;D ;D ;D
Mεχρι πριν καποιο διαστημα δεν μπορουσα να τον ακουσω καν,μου την εσπαγε το βιμπρατο του οσο δε φανταζεσαι-δεν κανω πλακα-τωρα ομως μου φαινεται ΟΚ.Δεν ξερω γιατι,αλλα αρχισε να μ'αρεσει. ;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Πες μου οτι ειναι απο τις επιρροες σου...![]()
-χαχαχχα!gvour είπε:Mεχρι πριν καποιο διαστημα δεν μπορουσα να τον ακουσω καν,μου την εσπαγε το βιμπρατο του οσο δε φανταζεσαι-δεν κανω πλακα-τωρα ομως μου φαινεται ΟΚ.Δεν ξερω γιατι,αλλα αρχισε να μ'αρεσει. ;D ;D ;D ;D
Τι γ...τη,παλιοθαντερατη-στο κουπλε,το ρεφραιν ειναι Παπ ν χας-κομματαρα ειν'αυτη!
Το σολο,αν και θα μπορουσες να σαι εσυ,νομιζω πως ειναι του Παναγιωτη και ευγε του παικτη.
Αντε βρε κυκλοφορατε το να τ'ακουμε,που θα χουμε γυρισει απο 'βδομαδα με λιαστη κορμαρα!