Ευχαριστουμε πολυ!shelter είπε:Τώρα το πήρα χαμπάρι. Καλοτάξιδο να ειναι φίλε μου.
Eιπα οτι δεν τελειωσαν εξωφυλλα κτλ..Σταύρο,
Δεν είσαι εντάξει. Πετάς ένα κομμάτι στο youtube και μας ανάβεις τα αίματα. Μετά μας λες ότι η παραγωγή των CD δεν έχει τελειώσει...
Άντε τώρα... ;D
Σ ευχαριστουμε θερμοτατα!Sonic X είπε:Ωραία δουλειά! Μπράβο! Εύχομαι να έχει επιτυχία εντός και εκτός των τειχών. Το στυλ μου θυμίζει ένα από τα αγαπημένα μου τρίο, του οποίου το παρακάτω τραγουδάκι αφιερώνω στους H 'n' R.
Αφου ξερεις...Eεεετσι ντε!
Ωραιο το κομματι το δε ρεφραιν ΣΚΟΤΩΝΕΙ!
Κορίτσια, ο Λάκης. ;DLK είπε:Θεϊκό album. &-
Περνάω ψυχολογικά προβλήματα αυτό το διάστημα Κώστα και πίστεψέ με αν με "βλέπατε" θα σας χαλούσα την αύρα.audiokostas είπε:Κορίτσια, ο Λάκης. ;D
Πρέπει να βγάλει δίσκο ο ξάδερφος για να σε δουμε;
Δε ξέρω αν το λες σοβαρά ή έτσι, αλλά αν είναι σοβαρά: Κουράγιο και κοίτα να βρεις κάποια βοήθεια αν το πράγμα δε τσουλάει μόνο του!LK είπε:Περνάω ψυχολογικά προβλήματα αυτό το διάστημα Κώστα και πίστεψέ με αν με "βλέπατε" θα σας χαλούσα την αύρα.
Σάκη... εμ sorry λάθος... Λάκη... Λάκη (κραυγές από εκστασιασμένες fan του καλλιτέχνη) ;Daudiokostas είπε:Κορίτσια, ο Λάκης. ;D
Σοβαρά μιλάω αλλά no worries.Nikolas είπε:Δε ξέρω αν το λες σοβαρά ή έτσι, αλλά αν είναι σοβαρά: Κουράγιο και κοίτα να βρεις κάποια βοήθεια αν το πράγμα δε τσουλάει μόνο του!
Ωρίστε! Αυτή είναι η λύση ...εργασιοθεραπεία!!!!!!! ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Που είσαι εσύ βρε; Θέλω να πιστεύω ότι θα βάλεις το χεράκι σου στην οπτικοποίηση των κομματιών του ξαδέρφου.
Και φυσικά με την γνωστή υψηλή ποιότητα- ιδιαίτερα στον τομέα «πρωταγωνίστρια/ες» του κλιπ ;D 8)
LK είπε:Περνάω ψυχολογικά προβλήματα αυτό το διάστημα
Χμμμμ.Ξέρεις με πιάνουν αυτά τα "που πάμε";…"τι κάνουμε";
Τις.fusiongtr είπε:Χμμμμ.
Πώς την λένε?
:-*Nestoras είπε:Τις.
Κομματάρα. Εξαιρετικός ήχος μπάντας. Ευγε.
;D ;D ;D ;D ;DCostas Siachamis είπε:Μάπα όλο το σύνολο !
Μ...ά.....π....α.
Ούτε ένα φαγκότο.
Ούτε τρομπόνια.
Ούτε άρπες.
Κλάσικ ροκ μπάντα...τι κλάσικ ;....
Μούφα...Ούτε το φρέρε ζάκε δεν έχει μέσα διασκευή...
Ού να μου χαθείτε...ξεδιάντροποι....ροκάδες....όξω.
Δεν περνάτε ούτε τρώτε τον επόμενο γύρο.
Με τις υγείες σας.