HUSH 'N RUSH Classic Rock Band - ''Kick over the traces''

Σταύρο,

Δεν είσαι εντάξει. Πετάς ένα κομμάτι στο youtube και μας ανάβεις τα αίματα. Μετά μας λες ότι η παραγωγή των CD δεν έχει τελειώσει...

Άντε τώρα...  ;D

shelter είπε:
Τώρα το πήρα χαμπάρι. Καλοτάξιδο να ειναι φίλε μου.
Ευχαριστουμε πολυ! :)

Σταύρο,

Δεν είσαι εντάξει. Πετάς ένα κομμάτι στο youtube και μας ανάβεις τα αίματα. Μετά μας λες ότι η παραγωγή των CD δεν έχει τελειώσει...

Άντε τώρα...  ;D
Eιπα οτι δεν τελειωσαν εξωφυλλα κτλ..

Οι ηχογραφησεις και μαστερινγκ τελειωσαν.. :-*

Ωραία δουλειά! Μπράβο! Εύχομαι να έχει επιτυχία εντός και εκτός των τειχών. Το στυλ μου θυμίζει ένα από τα αγαπημένα μου τρίο, του οποίου το παρακάτω τραγουδάκι αφιερώνω στους H 'n' R. :)

Eεεετσι ντε!

Ωραιο το κομματι το δε ρεφραιν ΣΚΟΤΩΝΕΙ!

Τι ωραιος που 'ναι ο Kotzen με τη μπαντα και περαν των υπολοιπων τι ωραια τραγουδαει.

Sonic X είπε:
Ωραία δουλειά! Μπράβο! Εύχομαι να έχει επιτυχία εντός και εκτός των τειχών. Το στυλ μου θυμίζει ένα από τα αγαπημένα μου τρίο, του οποίου το παρακάτω τραγουδάκι αφιερώνω στους H 'n' R. :)
Σ ευχαριστουμε θερμοτατα! :)

Η αληθεια ειναι οτι αν πλησιαζει καποια πραγματα το στυλ μας,ο κοτζεν ειναι ενα απο αυτα... ;)

Μας τιμαει ο παραλληρισμος... :)

Eεεετσι ντε!

Ωραιο το κομματι το δε ρεφραιν ΣΚΟΤΩΝΕΙ!
Αφου ξερεις...

Αλλο ενα απο αυτα που πλησιαζουμε...

Μορλευ... ;) :-*

Θεϊκό  album. &-

LK είπε:
Θεϊκό  album. &-
Κορίτσια, ο Λάκης.  ;D

Πρέπει να βγάλει δίσκο ο ξάδερφος για να σε δουμε;

Το τεμάχιον αμα τη επιστροφή στην οικία. Το εργασιακό πυροτοίχιον δεν επιτρέπει τοιαύτες απόπειρες θέασης.

audiokostas είπε:
Κορίτσια, ο Λάκης.  ;D

Πρέπει να βγάλει δίσκο ο ξάδερφος για να σε δουμε;
Περνάω ψυχολογικά προβλήματα αυτό το διάστημα Κώστα και πίστεψέ με αν με "βλέπατε" θα σας χαλούσα την αύρα. 

Παρ' όλα αυτά δεν μπορούσα να απέχω από αυτό το δελτίο τύπου.

;D ;D ;D ;D ;D

LK είπε:
Περνάω ψυχολογικά προβλήματα αυτό το διάστημα Κώστα και πίστεψέ με αν με "βλέπατε" θα σας χαλούσα την αύρα. 
Δε ξέρω αν το λες σοβαρά ή έτσι, αλλά αν είναι σοβαρά: Κουράγιο και κοίτα να βρεις κάποια βοήθεια αν το πράγμα δε τσουλάει μόνο του! :)

audiokostas είπε:
Κορίτσια, ο Λάκης.  ;D
Σάκη... εμ sorry λάθος... Λάκη... Λάκη (κραυγές από εκστασιασμένες fan του καλλιτέχνη)  ;D

Που είσαι εσύ βρε; Θέλω να πιστεύω ότι θα βάλεις το χεράκι σου στην οπτικοποίηση των κομματιών του ξαδέρφου.

Και φυσικά με την γνωστή υψηλή ποιότητα- ιδιαίτερα στον τομέα «πρωταγωνίστρια/ες» του κλιπ  ;D 8)  

Nikolas είπε:
Δε ξέρω αν το λες σοβαρά ή έτσι, αλλά αν είναι σοβαρά: Κουράγιο και κοίτα να βρεις κάποια βοήθεια αν το πράγμα δε τσουλάει μόνο του! :)
Σοβαρά μιλάω αλλά no worries.

Ξέρεις με πιάνουν (σε όλους μας στο καλλιτεχνικό χώρο) ενίοτε αυτά τα "που πάμε";…"τι κάνουμε"; (σε προσωπικό επίπεδο πάντα- μην πάει το θέμα στην «κρίση»- καμία σχέση….βγει ο SF και γίνει τις πόπης :P ;D ;D ;D)….απλά τώρα κράτησε λίγο παραπάνω από το σύνηθες.

…Αυτά τα «κουλτουριάρικα»….u know… ;D ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Που είσαι εσύ βρε; Θέλω να πιστεύω ότι θα βάλεις το χεράκι σου στην οπτικοποίηση των κομματιών του ξαδέρφου.

Και φυσικά με την γνωστή υψηλή ποιότητα- ιδιαίτερα στον τομέα «πρωταγωνίστρια/ες» του κλιπ  ;D 8)  
Ωρίστε! Αυτή είναι η λύση ...εργασιοθεραπεία!!!!!!! ;D

I am in!

LK είπε:
Περνάω ψυχολογικά προβλήματα αυτό το διάστημα
Ξέρεις με πιάνουν αυτά τα "που πάμε";…"τι κάνουμε";
Χμμμμ.

Πώς την λένε?

ΛΑΚΗ ζεις; Αν ναι εσυ μας οδηγεις  ;D ;D

Τα ψοφια περι ψυχολογικων προβληματων αστα κατα μερος ...συγκλινω προς fusiongtr & Nestora ..  διοτι εχουμε και τις πληροφοριες μας!!!1 ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Nestoras είπε:
Τις. ;)

Κομματάρα. Εξαιρετικός ήχος μπάντας. Ευγε.
:-*

Θελω το συνολικο ριβιου σου αμα τη παραδοσει του αλμπουμ...

Ο Λακης δεν εχει αναγκη ως γνωστον...Τωρα που θα κανει και τα βιντεο κλιπ μας..Θα γινει αλλος ανθρωπος... :P :D

Μάπα όλο το σύνολο !

Μ...ά.....π....α.

Ούτε ένα φαγκότο.

Ούτε τρομπόνια.

Ούτε άρπες.

Κλάσικ ροκ μπάντα...τι κλάσικ ;....

Μούφα...Ούτε το φρέρε ζάκε δεν έχει μέσα διασκευή...

Ού να μου χαθείτε...ξεδιάντροποι....ροκάδες....όξω.

Δεν περνάτε ούτε τρώτε τον επόμενο γύρο.

Με τις υγείες σας.

Costas Siachamis είπε:
Μάπα όλο το σύνολο !

Μ...ά.....π....α.

Ούτε ένα φαγκότο.

Ούτε τρομπόνια.

Ούτε άρπες.

Κλάσικ ροκ μπάντα...τι κλάσικ ;....

Μούφα...Ούτε το φρέρε ζάκε δεν έχει μέσα διασκευή...

Ού να μου χαθείτε...ξεδιάντροποι....ροκάδες....όξω.

Δεν περνάτε ούτε τρώτε τον επόμενο γύρο.

Με τις υγείες σας.
;D ;D ;D ;D ;D

Προφερεται ''Κλασίκ Γοκ Μπααντ''...

Το φρεερε ζακε θα μπει στο επομενο που θα χει τον τιτλο ''Ελλας-Γαλλια συμμαχια'' και θα πραγματευεται ΜΟΝΟ ηρωικα θεματα της νεοτερας ελληνικης ιστοριας...

Και λίγη σοβαρότητα...

Respect.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back