- Πόντοι
- 4,208
Μόλις τώρα μπήκα σπίτι από την δουλειά.
Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος (όλη η εβδομάδα ήταν "δολοφονική"), και είναι λίγο σαν "να την έχω ακούσει".
Και τι διαβάζω!
Ο ένας γίνατε δύο. ;D ;D ;D ;D
Ώπα λέω, διπλά τα αντιλαμβάνομαι όλα.
Αλλά όχι.
Τα συγχαρητήριά μου κύριε Παναγιώτη (vintage31), για την όλη παρουσία σας στο cd.
Όσο για το σόλο στην (όντως Thunder-ική) κομματάρα, προσκυνώ και υποκλίνομαι.
Νόμιζα ότι έπαιζε ο Σταύρος (έχει κρυφο-fusion-οειδή στοιχεία, είναι μέσα στο κομμάτι, μέρος του και όχι "τσόντα", και το phrasing μου θύμισε πολύ τον τρόπο που αυτός φραζάρει).
Σταύρο δεν ξέρω τι να πω για την φωνή σου.
Για άλλη μια φορά έμεινα μ@λ@κ@ς.
Το ρυθμικό μέρος και πάλι μαμεί (και ξαναμανά, ο μπασίστας έχει ηχάρα, και ο ντράμμερ ΣΚΟΤΩ).
Μπράβο σας ρε παιδιά.
Φτυστός ο άτιμος. ;D ;D ;D
Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος (όλη η εβδομάδα ήταν "δολοφονική"), και είναι λίγο σαν "να την έχω ακούσει".
Και τι διαβάζω!
Ο ένας γίνατε δύο. ;D ;D ;D ;D
Ώπα λέω, διπλά τα αντιλαμβάνομαι όλα.
Αλλά όχι.
Τα συγχαρητήριά μου κύριε Παναγιώτη (vintage31), για την όλη παρουσία σας στο cd.
Όσο για το σόλο στην (όντως Thunder-ική) κομματάρα, προσκυνώ και υποκλίνομαι.
Νόμιζα ότι έπαιζε ο Σταύρος (έχει κρυφο-fusion-οειδή στοιχεία, είναι μέσα στο κομμάτι, μέρος του και όχι "τσόντα", και το phrasing μου θύμισε πολύ τον τρόπο που αυτός φραζάρει).
Σταύρο δεν ξέρω τι να πω για την φωνή σου.
Για άλλη μια φορά έμεινα μ@λ@κ@ς.
Το ρυθμικό μέρος και πάλι μαμεί (και ξαναμανά, ο μπασίστας έχει ηχάρα, και ο ντράμμερ ΣΚΟΤΩ).
Μπράβο σας ρε παιδιά.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης είναι?gvour είπε:Δεν διαθετει στα σολο του αυτο που εχει ο παρακατω μετα το 0,25 ;D ;D ;D ;D ;D:
Φτυστός ο άτιμος. ;D ;D ;D