- Πόντοι
- 16
Είσθαι ωραίοι!
Βάλτε κλίπια και με δικά σου/σας,ιφ πόσιμπλε.
Θενκς αδερφε!distortion είπε:Είσθαι ωραίοι!
Νάσαι καλά φίλε μου, we're all under the same sky...ή, όπως ο μέγας Angus Young έχει δηλώσει: είμαστε παιδιά φυλακισμένοι σε σώματα ενηλίκωνfreerock1974 είπε:-Ενδιαφερουσα ερωτηση!
Παιζω με το Hughes&Kettner Tubeman καρφωμενο στο καθαρο καναλι ενος τρανζιστορ Fender Princeton Deluxe USA.Συν ενα GCB95 wah...
H καμπινα ειναι καστομ με δυο V30.
Ευχαριστουμε πολυ Longshadow!longshadow είπε:Excellent stuff!! 8)
Τι φοράει η κιθάρα στη θέση bridge?
;D ;D ;Dlgbesios είπε:Να κατεβείτε νότια να σας δούμε ρε!!!, ανοίγοντας τα lives με το immigrant song 8)
Να γίνει φίλε Σταύρο αυτό το κρυφό όνειρο!Το περιμένουμε πως και πως!freerock1974 είπε:Βεβαια κρυφο ονειρο τωρα πια,ειναι η επιτευξη αλμπουμ με το γκρουπ...
Μακαρι να ευνοησουν τα μερακια και ο καθημερινος ελευθερος χρονος..Stoner Jackass είπε:Να γίνει φίλε Σταύρο αυτό το κρυφό όνειρο!Το περιμένουμε πως και πως!
The older the dogfreerock1974 είπε:Ευχομαι να κατσει να παιξουμε μαζι ον σανιδ κανα I know a little που απ οτι θυμαμαι το εχεις για πλακα σαν κάλαντο..
Τι διάλο, όλοι το παίζετε, μόνο εγώ δε μπορώ γ@.. τη πο...@ μου. >freerock1974 είπε:Ευχομαι να κατσει να παιξουμε μαζι ον σανιδ κανα I know a little που απ οτι θυμαμαι το εχεις για πλακα σαν κάλαντο..