- Πόντοι
- 38
Σωστο κι αυτο...fusiongtr είπε:'Ισα ίσα, 0,15 επί 100.000 κομμάτια, ίσον 15.000.
Αν πίστευαν ότι θα πουλούσαν 1.000 κομμάτια, θα έβαζαν 1,5 το καθένα.![]()
![]()

Παντως το βρισκω παραξενο...
Σωστο κι αυτο...fusiongtr είπε:'Ισα ίσα, 0,15 επί 100.000 κομμάτια, ίσον 15.000.
![]()
Πολύ παράξενο.freerock1974 είπε:Παντως το βρισκω παραξενο...
Kαι παλι.Αφου τα χω κατοχυρωσει...fusiongtr είπε:Πολύ παράξενο.
Ίσως επειδή δεν βλέπουν κάποια εταιρεία (παραγωγής-διανομής) από πίσω, δεν ξέρω.
Ίσως αν η μπάντα είχε επίσημη ιστοσελίδα ....
Ωπα, βρήκες το ευαίσθητο σημείο τους κι αυτό είναι μείον τους 8)freerock1974 είπε:σιγα μην εχουν λεφτα για δικες..'' ;D
Λάκηηηηηηηηηηηηηηηηηη!freerock1974 είπε:Μπορει να σκεφτονται ''Ελα μωρε,μπατιροροκαδες..σιγα μην εχουν λεφτα για δικες..'' ;D
;D ;D ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Ωπα, βρήκες το ευαίσθητο σημείο τους κι αυτό είναι μείον τους 8)
Ξάρφε δικεόρε, ετοιμάσου για διεθνή καριέρα κι εσύ λαίμαι ;D
;D ;D ;DΛάκηηηηηηηηηηηηηηηηηη!
Κάνε τα κουμάντα σου, να γίνεις γνωστός worldwide.
Θα σου 'ρχονται από την Ισπανία και την Σουηδία για φωτογράφηση οι μοντέλες!
Είσαι Real ή Μπάρτσα?freerock1974 είπε:Αμα κερδισουμε τη δικη,α κανουμ κι ενα σιντι Χουαν Χοσε Μαρια Ντολορες για τους δεινοπαθουντες της Εστρεμαδουρα,να τους πληρωνουμε εμεις για καθε νταουνλοντ. ;D ;D ;D
;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Είσαι Real ή Μπάρτσα?
Έχει σημασία, θα αποτελέσει το στοιχείο πάνω στο οποίο θα πατήσει ο Λάκης!
"Είμεθα Βάσκοι κύριε Δικαστά, και μας εκμεταλλεύεται η νομενκλατούρα της Μαδρίτης!"
;D ;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Mπιλμπαο.Φτου να μη σε Βασκάνω... ;D
Νομιζω,οι τυποι παιρνουν/κλεβουν-οπως θελει το λεει κανεις-fusiongtr είπε:'Ισα ίσα, 0,15 επί 100.000 κομμάτια, ίσον 15.000.
![]()
Το θεμα ειναι οτι οι δημιουργοι δεν εχουν ψευδαισθηση.gvour είπε:Του δινει και την ψευδαισθηση οτι αφου πληρωνει,ειναι νομιμος.
Και υπαρχουν ενα καρο τετοια sites φαντασματα.
Τους μπερδεύεις με τους έγχρωμους που πουλάνε πειρατικά cd στις πλατείες. ;Dfreerock1974 είπε:Ρε μηπως ειναι απ τη Νιγηρια? ;D
Σταυρε θα επρεπε να το περιμενεις. Μετρας αγορι μου μετρας ;DΠΟΥΛΑΝΕ,χωρις την εγκριση μας ΑΛΛΟΙ τα τραγουδια μας?
Το ιδιο λεμε.freerock1974 είπε:Το θεμα ειναι οτι οι δημιουργοι δεν εχουν ψευδαισθηση.
Αν θελουν τους κανουν ζημια.
Φαντασματα ή οχι,δε μπορει αν θελει καποιος να βρει τον διαχειριστη?
Μεγαλο ρισκο το βρισκω.Το γεγονος οτι ειναι τζαμπα στο μπαντκαμπ τους νομιμοποιει να
το πουλανε?Αποκλειεται.
Εδω θελει δολοπλοκια τζιμπουρ..fusiongtr είπε:Σκέψου λέει να πίνω καφέ στην πλατεία, και μου 'ρθει κάποιος να μου πουλήσει πειρατικό cd H'n'R. ;D
Ναι.Ενας εγω κι ενας ο Μπρους Πρηξτην...Σταυρε θα επρεπε να το περιμενεις. Μετρας αγορι μου μετρας ;D
Οπως κι ολοι οι αλλοι μεγαλοι καλλιτεχνες εγινες κι εσυ αντικειμενο για τορεντ
Και παλι μπραβο![]()
Αφου ξες οτι δολοπλοκιες και πλακες τις εχω κοψει.freerock1974 είπε:Εδω θελει δολοπλοκια τζιμπουρ..![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Εδω θελει δολοπλοκια τζιμπουρ..
Στη στηνουμε καραουλι,και με το που πας πλατεια (Κυπρου?) για γκαιφε,σου τη πεφτει ο βαλτός εγχρωμος με σιντι και μενεις καγκελο... ;D ;D ;D
Ρε να μην ειμαι κατω να γελασουν κι οι φλοκατες...
Το φαντάζεσαι να συμβεί στον Σταύρο και να είναι ο Λάκης βαλτός να τραβάει κρυφά με κάμερα?Αυτο ειχε πει η Βανδη οτι το επαθε,πηγε πλανοδιος να της πουλησει δικο της σιντι και πηρε αναστροφες.