- Πόντοι
- 36
αν κ κακως χαλαμε το θεμα' date=' αυτο που με ενοχλει περισσοτερο σε εσενα, ειναι οτι παντα με κατατασεις σε μια "ομαδα".ποια ειναι αυτη η ομαδα ρε γαμωτο??ποιοι ειμαστε εμεις επιτελους και εσυ εισαι μονος σου απο την αλλη μερια???
επισης θελω να πιστευω οτι η gt-5 και το wah ειναι επισης χιουμορ:wink:[/quote']
αν σε ενοχλει o τιτλος ‘ομαδα’ αστο πουμε αλληλο-υποστιριζομενη παρεα(τις περισσότερες φορές χωρίς σωστά και αξιοκρατικά κριτήρια κατά την γνώμη μου).
Και όντως έκανα χιούμορ όπως πχ άλλο μέλος έκανε χιούμορ που είπε ‘οι διπλοί μαγνητες είναι λάσπη’ η ‘ δεν καταλαβαίνω αυτούς που παίζουν με les paul’ h ‘ τα drive των λαμπατων είναι καρα-κιτς' η "το νου σου γιατί μου θυμίζεις κάποιον άλλον"κλπ κλπ.
όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ μου σχετικά με την ποσότητα των αναλογικών εφφε που έχω(που δεν έχω μάλλον πλεον), ξανάλεω πως η κιθαρίστες που πάντα θαύμαζα δεν χρησιμοποιούσαν (ούτε στο metal που άκουγα μικρότερος ούτε στο rock που ακούω σήμερα )χωρίς να σημαίνει πως δεν είχα κάποια η δεν έχω δοκιμάσει και πολλά άλλα )
γκε-γκε???(όπως λέει χιουμοριστικά και άλλο μέλος του νοιζ)
Τελευταία επεξεργασία από moderator: