Mην παίρνεις κι όρκο..... :roll: 8) 8) 8) 8)Και ποιός την έχει εδώ που τα λέμε;Εδώ δεν έχει εξαντληθεί το τετράχορδο.
ε τον γελοίο...με αναλογικά παίζει ακόμαΑς μάθουμε πώς παίζεται η κιθάρα....:lol: :lol: :lol:
Δείτε και δίπλα που παίζει τα κομμάτια του demons των beggars...
http://www.youtube.com/watch?v=1wkRZ9M9xeI&mode=related&search=
θα σου απαντησω με ερωτηση...Whitenoise τι εξοπλισμό έχεις?
Γιατί δεν απαντάς σε μια απλή ερώτηση?θα σου απαντησω με ερωτηση...Whitenoise τι εξοπλισμό έχεις?
αν παρατηρησεις τα τελευταια posts σου εχεις φαει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΛΛΗΜΑ με την tonelab και την ψηφιακιλα της(δες και μονος σου τα post σου την τελευταια εβδομαδα). λογικο ειναι λοιπον να εξαπτεις την φαντασια μας με το τι εξωτικο μπορει να εχεις :wink:θα σου απαντησω με ερωτηση...Whitenoise τι εξοπλισμό έχεις?
τι εχεις παθει τελευταια??νευρακια νευρακια??
αν και ειμαι ο μονος που δεν εχω γραψει στο gear list (γιατι το θεωρω εντελως φετιχιστικο και φιγουρατζιδικο)Γιατί δεν απαντάς σε μια απλή ερώτηση?θα σου απαντησω με ερωτηση...Whitenoise τι εξοπλισμό έχεις?
όταν άλλοι και άλλοι κάνουν χιούμορ(που στην ουσία μας βρίζουν στην ψυχρά βάζοντας όμως 5-6 smiles)είναι καλά ε?αν παρατηρησεις τα τελευταια posts σου εχεις φαει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΛΛΗΜΑ με την tonelab και την ψηφιακιλα της(δες και μονος σου τα post σου την τελευταια εβδομαδα). λογικο ειναι λοιπον να εξαπτεις την φαντασια μας με το τι εξωτικο μπορει να εχεις :wink:θα σου απαντησω με ερωτηση...Whitenoise τι εξοπλισμό έχεις?
τι εχεις παθει τελευταια??νευρακια νευρακια??
αν κ κακως χαλαμε το θεμα, αυτο που με ενοχλει περισσοτερο σε εσενα, ειναι οτι παντα με κατατασεις σε μια "ομαδα".ποια ειναι αυτη η ομαδα ρε γαμωτο??ποιοι ειμαστε εμεις επιτελους και εσυ εισαι μονος σου απο την αλλη μερια???όταν άλλοι και άλλοι κάνουν χιούμορ(που στην ουσία μας βρίζουν στην ψυχρά βάζοντας όμως 5-6 smiles)είναι καλά ε?
χιούμορ κάνω αγόρι μου' date=' όπως δέχομαι [b']το δικό σας[/b] έτσι να δεχτείτε και εσείς το δικό μου
το οτι δεν είμαι fan των εφφε γενικότερα, δεν σημαίνει πως δεν είχα παλιότερα η δεν έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα.ΟΚ thanks...8)