γιατί δεν μου κάνει εντύπωση για κάποιο λογο??MakisSRV είπε:Stevie Ray Vaughan...επίσης
![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
γιατί δεν μου κάνει εντύπωση για κάποιο λογο??MakisSRV είπε:Stevie Ray Vaughan...επίσης
Πες κι άλλα πες κι άλλα!!! ;D ;DSmurflord είπε:Shawn Laine, Tony McAlpine, Ron Thal, Mattias Eklundh, Greg Howe, Guthrie Govan... Όλοι απίστευτοι κιθαρίστες, χωρίς να χρειάζεται πάντα να κάνουν διαγωνισμό ταχύτητας με τον ίδιο το χρόνο!![]()
εισαι θεος λεμε!Jethro είπε:θα ήθελα να προσθέσω στη "λίστα" κι έναν άλλο μεγάλο (κατά τη γνώμη και τα γούστα μου): Martin Barre (των Jethro Tull).
Από πιτσιρικάς τον γούσταρα και συνεχίζω ακόμη. Θυμηθείτε τον (αν και συνεχίζει να ζει, να βασιλεύει και να τα "χώνει") σε ένα δυστυχώς κακής ποιότητας βιντεάκι (από το 2:00 και μετά).
http://www.youtube.com/watch?v=Q1TDN67ibdo
Κοματάρα!!!!!
οντως φοβερος!πολυ ωραιο υφος στο παιξιμο του..whiteNoise είπε:απολαυστε το SUPERSTITIOUS
συμφωνω απολυτα φιλε μου,ειναι οντος καταπληκτικος ο vinnie.blind είπε:φιλε whitenoise o Vinnie τυχαινει και ειναι ο αγαπημενος μου κιθαριστας κι αυτο γιατι βγαζει πολυ συναισθημα ο τυπος. Δεν ειναι μονο η ταχυτητα οπως ειπανε και καποιοι που μετραει αλλα ο Vinnie την διαθετει ουτως η αλλως. Ενα μεγαλο στοιχειο νομιζω που τον κανει να ξεχωρισει ειναι και τα πολλα διαφορετικα του ακουσματα. Το the maze ας πουμε ξεκιναει μια μελωδια που θα μπορεσε ανετα να παιζοτανε απο μια ορχηστρα με βιολια, συνεχιζει σε πιο metal μονοπατια και σε μια φαση γυρναει σε funk. Για να κανεις κατι τετοιο θελει μαεστρια.
Αν και εχω ολη τη σολο δισκογραφια του, δεν εχω καταφερει να ακουσω τις δουλειες του με τους UFO. Αξιζουνε τπτ?
Κατά την γνώμη μου συνδυάζει ώριμα δάχτυλα με μουσικά ανώριμο μυαλόbluezlick είπε:Roy Ο θεος των θεων!
οπως ο κ Larry ριχνει σολαρα!
αλλα με αυτον τον λουκυ λουκ(λουκαθερ) καθε μερα που περνα τον βρισκω ολο κ πιο κουραστικο βαρετο κ πολλα αλλα που δεν θελω να πω
Me too... :bluezlick είπε:τον λουκυ λουκ(λουκαθερ) καθε μερα που περνα τον βρισκω ολο κ πιο κουραστικο βαρετο
ουαου! φοβερη ατακα!whiteNoise είπε:Κατά την γνώμη μου συνδυάζει ώριμα δάχτυλα με μουσικά ανώριμο μυαλό
bluezlick είπε:τον λουκυ λουκ(λουκαθερ) καθε μερα που περνα τον βρισκω ολο κ πιο κουραστικο βαρετο
Me too... :![]()
Και εγώ τον βαριέμαι γενικά τον Lukather (εξάλλου το ότι ήταν στους Toto λέει πολλά), αλλά στο συγκεκριμένο κομμάτι σπέρνει...Κατά την γνώμη μου συνδυάζει ώριμα δάχτυλα με μουσικά ανώριμο μυαλό