Λίγα τα λόγια σου για το συγκρότημα που έγραψε το Africa!spy είπε:(εξάλλου το ότι ήταν στους Toto λέει πολλά)
αυτα ηθελα να πω αλλα τα ειπα με λαθος λογια ... ;Dαλλο το δεν μου αρεσει και αλλο δεν ειναι καλοι και ο lukather ειναι ετσι..κλπ.κλπ ειναι θεοι και οσο για το i won't hold you τι να πεις...chembeast είπε:Μπάντες όπως οι ΤΟΤΟ βγαίνουν μια φορά στα δέκα και βάλε χρόνια! Μην τρελαθούμε,άλλο να μην σ'αρέσει και άλλο να μην αναγνωρίζεις την΄καλλιτεχνική αξία ενός συγκροτήματος στο οποίο όλος ο κόσμος υποκλινόνταν για αρκετά χρόνια. Συν το ότι τα τραγούδια τους έχουν διαχρονικότητα και δεν έχουν ξεφτίσει στον χρόνο όπως άλλα... Άκου και την υπέρτατη μπαλάντα τους I won't hold you back.
Ε ναι ο porcaro είναι τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία της μουσικής όσον αφορά τα drums-percussion. Έχει εποχή.....και ακόμα συνεχίζει τι να λέμε.... ;D ;D ;Dspy είπε:Εμένα, η όλη ιστορία με τους TOTO μου φαινόταν και μου φαίνεται σαν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ταλέντο που εσκεμμένα διοχετεύθηκε σε "λάθος" κατεύθυνση (πάντα σύμφωνα με το γούστο μου και πάντα συγκριτικά με το τι μπορούσαν να κάνουν μουσικοί όπως ο Porcaro).
Τι να λέμε;...;chembeast είπε:Ε ναι ο porcaro είναι τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία της μουσικής όσον αφορά τα drums-percussion. Έχει εποχή.....και ακόμα συνεχίζει τι να λέμε.... ;D ;D ;DΕμένα, η όλη ιστορία με τους TOTO μου φαινόταν και μου φαίνεται σαν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ταλέντο που εσκεμμένα διοχετεύθηκε σε "λάθος" κατεύθυνση (πάντα σύμφωνα με το γούστο μου και πάντα συγκριτικά με το τι μπορούσαν να κάνουν μουσικοί όπως ο Porcaro).
Όχι, αλλά μην ξεχνάμε και τον Lewis ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) (παρεμπιπτόντως, εγώ ΟΝΤΩΣ οδηγώ καλύτερα απ'τον TrulliwhiteNoise είπε:δηλαδη εγω που θεωρω καλυτερο οδηγο τον Kimi Räikkönen απο τον Trulli εννοω κιολας οτι ειναι αχρηστος η οτι εγω οδηγω καλυτερα απτον δευτερο?
Mετά τον Ayrton to xάος..... :'( :'(menelaos είπε:Όχι, αλλά μην ξεχνάμε και τον Lewis ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) (παρεμπιπτόντως, εγώ ΟΝΤΩΣ οδηγώ καλύτερα απ'τον Trulliδηλαδη εγω που θεωρω καλυτερο οδηγο τον Kimi Räikkönen απο τον Trulli εννοω κιολας οτι ειναι αχρηστος η οτι εγω οδηγω καλυτερα απτον δευτερο?![]()
![]()
![]()
![]()
;D)