Guitar hero

εγω παλι whitenoiz επειδη ναι τον ξερω (δεν ειναι και αγνωστος αλλωστε

πιστευω πως ολοι τον ξερουν απο εδω) ψαχνω ενα κομματι

νομιζω πως λεγεται 708 days.. αν το εχεις στειλε ενα ΠΜ και

θα το κανονισουμε!!

Μην ξεχνάς και τα Rosanna και Hold the Line. Εμένα μου θυμίζουν κάτι χαβαλεδιάρικα πάρτι με παρωδία 80s που έκανε ένας φίλος μου.. :P :P :P 8)

καλα ρε παιδια!!!! Ηρεμηστε λιγο αυτον τον ισοπεδισμο.... συνθεστε κατι καλυτερο εσεις απο πλευρας μουσικης και μετα βλεπουμε,μην επαληθευετε την παροιμια ''οσα δεν φτανει η αλεπου....''.Στη συναυλια που εκαναν στην ΕΛΛΑΔΑ ηταν πολλοι γνωστοι μουσικοι και ολοι ειπαν τα καλυτερα.....μεχρι και ο ΣΠΑΘΑς αναγνωρισε την αξια τους ...και ειμαστε εμεις εδω για να κρινουμε καποιους που δεν προκειται να κανουμε ουτε το 1/10000000000000000000000000....απο αυτους...λες και το africa ,hold the line,rosanna ειναι κοματτια που δεν ειναι αναγνωρισμενα παγκοσμιως....τεσπα τα ιδια θα αρχισουμε παλι....τσακωμοι και κλπ... ::)

Νομίζω πως το ....παληκαράκι....αγγιζει την πληροτητα...

Chris Broderick -Megadeath

Μπάντες όπως οι ΤΟΤΟ βγαίνουν μια φορά στα δέκα και βάλε χρόνια! Μην τρελαθούμε,άλλο να μην σ'αρέσει και άλλο να μην αναγνωρίζεις την΄καλλιτεχνική αξία ενός συγκροτήματος στο οποίο όλος ο κόσμος υποκλινόνταν για αρκετά χρόνια. Συν το ότι τα τραγούδια τους έχουν διαχρονικότητα και δεν έχουν ξεφτίσει στον χρόνο όπως άλλα... Άκου και την υπέρτατη μπαλάντα τους I won't hold you back.

chembeast είπε:
Μπάντες όπως οι ΤΟΤΟ βγαίνουν μια φορά στα δέκα και βάλε χρόνια! Μην τρελαθούμε,άλλο να μην σ'αρέσει και άλλο να μην αναγνωρίζεις την΄καλλιτεχνική αξία ενός συγκροτήματος στο οποίο όλος ο κόσμος υποκλινόνταν για αρκετά χρόνια. Συν το ότι τα τραγούδια τους έχουν διαχρονικότητα και δεν έχουν ξεφτίσει στον χρόνο όπως άλλα... Άκου και την υπέρτατη μπαλάντα τους I won't hold you back.
αυτα ηθελα να πω αλλα τα ειπα με λαθος λογια ... ;Dαλλο το δεν μου αρεσει και αλλο δεν ειναι καλοι και ο lukather ειναι ετσι..κλπ.κλπ ειναι θεοι και οσο για το i won't hold you τι να πεις...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Χμμμμ, εμμμ, δεν το έλεγα ειρωνικά ρε παίδες. Είναι τεράστια κομματάρα το Africa. :)

Εμένα, η όλη ιστορία με τους TOTO μου φαινόταν και μου φαίνεται σαν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ταλέντο που εσκεμμένα διοχετεύθηκε σε "λάθος" κατεύθυνση (πάντα σύμφωνα με το γούστο μου και πάντα συγκριτικά με το τι μπορούσαν να κάνουν μουσικοί όπως ο Porcaro).

αλλη αυτη η προσεγγιση  ::) .....μπορει και να ισχυει...εγω παντως τους σεβομαι απεριοριστα...τεσπα...γνωμες ειναι αυτες ;)

spy είπε:
Εμένα, η όλη ιστορία με τους TOTO μου φαινόταν και μου φαίνεται σαν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ταλέντο που εσκεμμένα διοχετεύθηκε σε "λάθος" κατεύθυνση (πάντα σύμφωνα με το γούστο μου και πάντα συγκριτικά με το τι μπορούσαν να κάνουν μουσικοί όπως ο Porcaro).
Ε ναι ο porcaro είναι τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία της μουσικής όσον αφορά τα drums-percussion. Έχει εποχή.....και ακόμα συνεχίζει τι να λέμε.... ;D ;D ;D

δηλαδη εγω που θεωρω καλυτερο οδηγο τον Kimi Räikkönen απο τον Trulli εννοω κιολας οτι ειναι αχρηστος η οτι εγω οδηγω καλυτερα απτον δευτερο? :o

do you speak greek?

chembeast είπε:
Ε ναι ο porcaro είναι τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία της μουσικής όσον αφορά τα drums-percussion. Έχει εποχή.....και ακόμα συνεχίζει τι να λέμε.... ;D ;D ;D
Τι να λέμε;...;

Ας πούμε κάτι:

Ο Porcaro στον οποίο αναφέρεσαι είναι νεκρός.

whiteNoise είπε:
δηλαδη εγω που θεωρω καλυτερο οδηγο τον Kimi Räikkönen απο τον Trulli εννοω κιολας οτι ειναι αχρηστος η οτι εγω οδηγω καλυτερα απτον δευτερο?
Όχι, αλλά μην ξεχνάμε και τον Lewis ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) (παρεμπιπτόντως, εγώ ΟΝΤΩΣ οδηγώ καλύτερα απ'τον Trulli :P :P :P :P :P ;D)

menelaos είπε:
δηλαδη εγω που θεωρω καλυτερο οδηγο τον Kimi Räikkönen απο τον Trulli εννοω κιολας οτι ειναι αχρηστος η οτι εγω οδηγω καλυτερα απτον δευτερο?
Όχι, αλλά μην ξεχνάμε και τον Lewis ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) (παρεμπιπτόντως, εγώ ΟΝΤΩΣ οδηγώ καλύτερα απ'τον Trulli :P :P :P :P :P ;D)
Mετά τον Ayrton to xάος.....  :'( :'(

κιθαριστες που παιζουν σαν.....κιθριστες ειναι πολλοι και ολοι ...καλοι

κιθαριστες ομως που παιζουν σαν μουσικοι ειναι λιγοι οπως

WES MONTOGOMERY

FRANK ZAPPA

GEORGE BENSON

GRANT GREEN

T BONE WALKER

MUDDY WATERS

KEITH RICHARDS

FRANK MARINO

ROBIN TROWER

J. HENDRIX ......ETC ETC ETC

και ναι λοιπον συμφωνω οτι οποιος αφηνε το σημαδι του στην ιστορια ενος οργανου ΝΑΙ και παλι ΝΑΙ να μπαινει στο πανθεον των καλυτερων

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back