- Πόντοι
- 1,688
Μια χαρα παιζει η θεση 1. Εκτος αν δεν εχεις βρει καλο ηχο ουτε στις αλλες θεσεις. Τουλαχiστον εγω παιζω και στην 1 με μονο, ειτε καθαρα ειτε βρωμικα και εχω καλο ηχο.Γιατι? Θα χασεις τη θεση 1 (που δε σε νοιαζει γιατι γι'αυτο κανεις τη μοντα)
Θα χασεις τη θεση 2. Εδω συμφωνω μαζι σου. Πολυ χαρακτηριστικη θεση στρατ, που αν ειναι διπλος μπριτζ κ μεσαιος, ο ηχος μετα ειναι στο περιπου σε αυτην την επιλογη κ σιγουρα οχι ιδιος με 2 μονους.
Τις θεσεις 3,4 κ 5 δεν τις επηρρεαζει καθολου.
Οποτε αν το οργανο ηταν μια χαρα πριν κ οχι απροσωπο, κατα 60% θα ειναι ιδιο κ μετα χωρις καμμια μα καμμια ηχητικη διαφορα με πριν.
Βαλε οτι στο μυαλο οσων κανουν τη μοντα η θεση 1 (μπριτζ) ειναι μη χρησιμη, οποτε ουσιαστικα η θυσια ειναι η θεση 2
Ηχος διπλου φυσικα δεν ειναι, ειναι κατι αλλο (οχι χειροτερο, απλα διαφορετικο), για αυτο και ειπα οτι η μονη δικαιολογια ειναι να ειναι η μοναδικη σου κιθαρα ή να θελεις λογω επαγγελματος all around οργανο.
Στη δουλεια κι εγω τετοια all around χρησιμοποιουσα. Ποτε ομως στις στουντιο ηχογραφησεις που μπορουσα να εχω 2-3 κιθαρες.
ΥΓ Η θεση 2 δεν ειναι μονο το 20%, ειναι κατιτις παραπανω, σαν χαρακτηριστικο στον ηχο της στρατ. ?