- Πόντοι
- 1,708
Βρε Σπύρο μια χαρά παίζει η θέση 1 αν σου αρέσει ο ήχος μονου στη θέση έναΜια χαρα παιζει η θεση 1. Εκτος αν δεν εχεις βρει καλο ηχο ουτε στις αλλες θεσεις. Τουλαχiστον εγω παιζω και στην 1 με μονο, ειτε καθαρα ειτε βρωμικα και εχω καλο ηχο.
Ηχος διπλου φυσικα δεν ειναι, ειναι κατι αλλο (οχι χειροτερο, απλα διαφορετικο), για αυτο και ειπα οτι η μονη δικαιολογια ειναι να ειναι η μοναδικη σου κιθαρα ή να θελεις λογω επαγγελματος all around οργανο.
Στη δουλεια κι εγω τετοια all around χρησιμοποιουσα. Ποτε ομως στις στουντιο ηχογραφησεις που μπορουσα να εχω 2-3 κιθαρες.
ΥΓ Η θεση 2 δεν ειναι μονο το 20%, ειναι κατιτις παραπανω, σαν χαρακτηριστικο στον ηχο της στρατ. ?
Αν δε σου αρέσει δεν υπάρχει κάπου κανόνας ότι δε μπορείς να τον αλλάξεις.
Κ το 60% το είπα καθαρά σαν στατιστικό σκέτο. 3/5 ηχούς παραμένουν ίδιοι
Ένας αλλάζει προς στο καλύτερο (αφού τον αλλάζεις τον μπριτζ, μάλλον δεν είναι του γούστου σου)
Κ δυστυχώς ένας ήχος χάνει τον χαρακτήρα του (θέση 2)
Τώρα σε τι πραγματικό ποσοστό αντιστοιχεί αυτός ο ήχος, έχει να κάνει με τον παίχτη.
Εγώ όσες φορές έιχα στρατ με μπριτζ διπλό, πάντα γουσταρα τη θέση 1 κ πάντα ξενερωνα με τη δύο .
Το ιδανικό θα ήταν όπως λες να υπάρχει πάνω από μια κιθάρα.
Για εμένα το ιδανικό είναι να υπάρχει πάνω από μια στρατ. Μια με μόνο πίσω κ μια με διπλό (συν όσες άλλες κιθάρες έχει ο καθένας) ?