Εγώ αυτόν έχω στην τέλε, δε θα έλεγα ότι διατήρησε χαρακτήρα.Τσεκαρε και τον chopper από dimarzio.
Διατηρεί περισσότερο τον στρατ χαρακτήρα. Ο 59 έχει κλασικό paf ήχο.
Έχω μια απορία. Γιατί χαλάτε τις κιθάρες σας. Υπάρχουν ένα σωρό λύσεις σε άλλες μάρκες αν δεν σας αρέσει ο strat ήχος.
H μονη δικαιολογια ειναι να μην εχουν 2η κιθαρα (που να εχει αυτη humbuckers).Έχω μια απορία. Γιατί χαλάτε τις κιθάρες σας. Υπάρχουν ένα σωρό λύσεις σε άλλες μάρκες αν δεν σας αρέσει ο strat ήχος.
Φίλε @Nestoras δεν έχεις κάνει ποτέ modifa σε κιθάρα σου;
Απαντω και στους δυο εκ μερους του Σερ.Ο ήχος του μονού μαγνήτη σε stratocaster είναι για κλάματα. Διπλός με αλλαγή pickguard ή τοποθέτηση διπλού σε μέγεθος μονού σαν αυτόν που θέλεις είναι μονόδρομος.
Ο διπλός σε μέγεθος διπλού βγαίνει έτσι κι αλλιώς από το εργοστάσιο.H μονη δικαιολογια ειναι να μην εχουν 2η κιθαρα (που να εχει αυτη humbuckers).
Απαντω και στους δυο εκ μερους του Σερ.
Εχω κανει απειρες μοντες και πειραματα.
Η χειροτερη ηταν να βαλω διπλο σε μέγεθος μονού σε στρατ και η αμεσως λιγοτερο χειροτερη ηταν να βαλω διπλο σε μεγεθος διπλου σε στρατ. ?
Ειναι σαν να βαζεις μονο σε LP επειδη δεν εχεις στρατ.
ΥΓ Η μονη εξαιρεση ειναι μια σουπερ στρατ (με ολα τα μπιχλιμπιδια, floyd, διπλους), που λες θα φτιαξω μια στρατ που να μην ειναι στρατ. ?
.
Και ο μονος σε μεγεθος διπλου, απο το εργοστασιο δεν βγαινει?Ο διπλός σε μέγεθος διπλού βγαίνει έτσι κι αλλιώς από το εργοστάσιο.
Εννοώ ότι οι fender stratocaster βγαίνουν από το εργοστάσιο κατευθείαν με διπλό μαγνήτη οπότε δεν το λες και μοντα. Τώρα αυτό που είπες εσύ για μονό σε μέγεθος διπλού δεν το ξέρω.Και ο μονος σε μεγεθος διπλου, απο το εργοστασιο δεν βγαινει?
Δεν σε καταλαβα.
Γιατι? Θα χασεις τη θεση 1 (που δε σε νοιαζει γιατι γι'αυτο κανεις τη μοντα)να θελεις ενα all around απροσωπο organo, που φυσικα δεν θα ειναι ουτε strat ουτε LP.
.
Μια χαρα παιζει η θεση 1. Εκτος αν δεν εχεις βρει καλο ηχο ουτε στις αλλες θεσεις. Τουλαχiστον εγω παιζω και στην 1 με μονο, ειτε καθαρα ειτε βρωμικα και εχω καλο ηχο.Γιατι? Θα χασεις τη θεση 1 (που δε σε νοιαζει γιατι γι'αυτο κανεις τη μοντα)
Θα χασεις τη θεση 2. Εδω συμφωνω μαζι σου. Πολυ χαρακτηριστικη θεση στρατ, που αν ειναι διπλος μπριτζ κ μεσαιος, ο ηχος μετα ειναι στο περιπου σε αυτην την επιλογη κ σιγουρα οχι ιδιος με 2 μονους.
Τις θεσεις 3,4 κ 5 δεν τις επηρρεαζει καθολου.
Οποτε αν το οργανο ηταν μια χαρα πριν κ οχι απροσωπο, κατα 60% θα ειναι ιδιο κ μετα χωρις καμμια μα καμμια ηχητικη διαφορα με πριν.
Βαλε οτι στο μυαλο οσων κανουν τη μοντα η θεση 1 (μπριτζ) ειναι μη χρησιμη, οποτε ουσιαστικα η θυσια ειναι η θεση 2