Gilmour

janick είπε:
Έγινε μποικοτάζ στο σόλο για αυτό κουφάθηκες!!  ;D
Aσε ρε αφου εισαι shredοκεφαλος σε εκοψα εγω! :D

ακομα μια φορα ητανε πολυ ουραια!

μπραβο σε οσους παιξαν!

ενα μεγαλο ευχαριστω στον λονκ κ το ελαβντ!

εγω γουσταρα πιο πολυ του gregg k longshadow αλλα κ ο Play εδωσε ρεστα!  ;D

Παιδιά ευχαριστώ, είσασταν όλοι* άψογοι στις μεταξύ μας συννενοήσεις...

Μπράβο σε όλους και πρώτα απ'όλα στον Ηλία.

Kostas-5150 είπε:
Λοιπον το βραβειο Φραση Ομιλια παει στον LongShadow(ακου ρε'συ κ κανενα αλλο hero  :D)
Σου θυμίζει κάποιον το παίξιμο δηλαδή?..(ποιον hero εννοείς?)... :)

*(εκτός απο έναν που με έγραψε τελείως και δεν απάντησε καν, αλλά δε θα τον δώσω...)  ;)

Kostas-5150 είπε:
Aσε ρε αφου εισαι shredοκεφαλος σε εκοψα εγω! :D
Ναι δε διαφωνώ απλώ το έβαλε σε λάθος μέρος στην αρχή και ακουγόταν πολύ progressive/off και behind the beat lol  ;D

NicolasAth72 είπε:
ΥΓ2. ειναι κανεις που εγραψε με ενισχυτη?
Εγώ, με τον (κλασικό πλέον) TECH 21 Trademark 30:

TCHTM30.jpg

Εγω παλι, αν και το υποψιαζομουν απο την αρχη, δίνω την πρώτη θεση στον Ηλία ως πιο κοντινο στις μελωδίες του Γκιλμουρ και ισως επηρεασμενος απο αλλα ασματα του εν λόγω κυριου. Παντως ρε παιδια να σας πω την αληθεια δεν περιμενα τοσο ψηλό επίπεδο στην αισθητικη της κιθαρας.

Ευγε σας. Τελικα υπαρχει ελπίδα στο δυσμοιρο χωρο σας.

NicolasAth72 είπε:
ΥΓ2. ειναι κανεις που εγραψε με ενισχυτη?
Eγω εγραψα με το rec out του Mesa Boogie Studio .22 το οποιο οπως προανεφερα μου κανει τη ζωη δυσκολη οταν γραφω κατι αλλο εκτος καθαρου.

Πάρα πολύ ωραίο παιδιά... :D

Μπράβο σε όλους...

Περισσότερο μου άρεσε το σόλο του Marooned!

Άντε στο επόμενο, ελπίζω να μαι κ εγώ μέσα...

Ωραιοι ρε παιδες! Μπραβο σε οσους συμμετειχαν και απο 2 μπραβο στους elavd και longshadow. Στο επομενο ισως τολμησω να ριξω καμια πενια και εγω. Χρονια πολλα στο ΝΟΙΖ.

Ωραία σφυράνε τα μανίκηα σας! Πρέπει να διαλέξω; Αυτό είναι;

Μπράβο παίδες!

Τώρα κατάφερα να τ ακούσω και τα τρια με την ησυχία μου.

Χωρίς να τιθεται θέμα κόντρας και συναγωνισμού και πάντα για τα δικά μου γούστα, gregg και playloud ξεχώρισαν.

Πολύ ωραίο κλείσιμο του κομματιού από elavd, και επίσης πολύ καλός longshadow.

Congrats σε όλους ;)

Πολλά μπράβο παιδιά!!

σχεδόν όλοι είχατε καταπληκτικό παίξιμο και ήχο...

μπράβο και στους longshadow και elavd φυσικά, για τα backing tracks και τις παραγωγές....

neeq είπε:
Εγω παλι, αν και το υποψιαζομουν απο την αρχη, δίνω την πρώτη θεση στον Ηλία ως πιο κοντινο στις μελωδίες του Γκιλμουρ
Paypal δέχεσαι;

;D ;D ;D

Κρίμα που δεν συμμετείχαν (γιατί άραγε;   :-[ ) οι υπόλοιποι φανατικοί Gil-μουρες του NOIZ (βλ. fenderiarhs, Harilatron κλπ) γιατί εκεί θα άκουγες Gilmour-ο-bends με το κιλό... ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
elavd είπε:
...

Κρίμα που δεν συμμετείχαν (γιατί άραγε;   :-[ ) οι υπόλοιποι φανατικοί Gil-μουρες του NOIZ (βλ. fenderiarhs, Harilatron κλπ) γιατί εκεί θα άκουγες Gilmour-ο-bends με το κιλό... ;)

...
Προσωπικά είχα μια μέρα να ασχοληθώ....και το αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε .... :'(  (Για Gilmour tribute....ήθελα κάτι που να μου αρέσει πολύ.  :) )

Από την άλλη.....μπορεί να ξαναδοκιμάσω για τη δεύτερη προβολή  :P

Κι εγω ηθελα πολυ να συμμετασχω ειδικα αφου ακουσα και τα κλιπ αλλα εχω μολις μετακομισει σε καινουργιο σπιτι και ειμαι αφενος ερειπιο απο την κουραση, αφετερου μολις προχτες εστησα τα παντα σε πληρη διαταξη ικανη να προσφερει τα απαραιτητα προς την τερψη  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Επρεπε να παιξω κι εγω κανα rhodes ετσι για να σπασει λίγο :) Ή κανα lead αλα welcome to the machine που στο oberheim μου τον εφτιαξα μουρλια κατ εμε παντα :)

Προτείνω να φτιαχτει ένα 4ο group με τους Harilatron, Fenderiarhs & neeq !!!

Τι λέτε; ;D

Εγω ψήνομαι.... υπάρχει άλλος που να μην πρόλαβε?

(Μου αρέσει το πρωτο-δεύτερο μέρος)

(Κι επειδή δεν χρωστάει τίποτα ο Longshadow.... μπορώ να το μειξάρω κι εγώ....)

Μεγαλη μου τιμη θα έλεγα παρα πολυ καλοι και καταδεκτικοι φίλοι μου :p

Να παρω το τριτο? μερος? ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back