- Πόντοι
- 16
ευχαριστουμε longshadow!
ΥΓ1. λιγοι δεν μαζευτήκαμε τελικά?
ΥΓ2. ειναι κανεις που εγραψε με ενισχυτη?
ΥΓ1. λιγοι δεν μαζευτήκαμε τελικά?
ΥΓ2. ειναι κανεις που εγραψε με ενισχυτη?
Aσε ρε αφου εισαι shredοκεφαλος σε εκοψα εγω!janick είπε:Έγινε μποικοτάζ στο σόλο για αυτό κουφάθηκες!! ;D
Σου θυμίζει κάποιον το παίξιμο δηλαδή?..(ποιον hero εννοείς?)...Kostas-5150 είπε:Λοιπον το βραβειο Φραση Ομιλια παει στον LongShadow(ακου ρε'συ κ κανενα αλλο hero)
Ναι δε διαφωνώ απλώ το έβαλε σε λάθος μέρος στην αρχή και ακουγόταν πολύ progressive/off και behind the beat lol ;DKostas-5150 είπε:Aσε ρε αφου εισαι shredοκεφαλος σε εκοψα εγω!![]()
Εγώ, με τον (κλασικό πλέον) TECH 21 Trademark 30:NicolasAth72 είπε:ΥΓ2. ειναι κανεις που εγραψε με ενισχυτη?
Eγω εγραψα με το rec out του Mesa Boogie Studio .22 το οποιο οπως προανεφερα μου κανει τη ζωη δυσκολη οταν γραφω κατι αλλο εκτος καθαρου.NicolasAth72 είπε:ΥΓ2. ειναι κανεις που εγραψε με ενισχυτη?
Paypal δέχεσαι;neeq είπε:Εγω παλι, αν και το υποψιαζομουν απο την αρχη, δίνω την πρώτη θεση στον Ηλία ως πιο κοντινο στις μελωδίες του Γκιλμουρ
Προσωπικά είχα μια μέρα να ασχοληθώ....και το αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε .... :'( (Για Gilmour tribute....ήθελα κάτι που να μου αρέσει πολύ.elavd είπε:...
Κρίμα που δεν συμμετείχαν (γιατί άραγε; :-[ ) οι υπόλοιποι φανατικοί Gil-μουρες του NOIZ (βλ. fenderiarhs, Harilatron κλπ) γιατί εκεί θα άκουγες Gilmour-ο-bends με το κιλό...
...