Νομίζω, ασ' με διορθώσετε αν κάνω λάθος, κάποιοι θα ήθελαν να βγουν σε ένα Live παίζοντας μία
Gibson, αλλά είπαμε οι καιροί δύσκολοι, οπότε ίσως θα πρέπει να βγουν με μία Epiphone, αλλά δεν το γουστάρουν αυτό......
Τότε εμφανίζεσαι εσύ, ο οποίος έχεις παίξει κορόνα γράμματα την υπόθεση τελωνείο (δηλ. θα μπορούσε να είχε μείνει η κιθάρα στο τελωνείο και να είχες χάσει τα χρήματα, ή θα έπρεπε να την εκτελωνίσεις με την αξία μιας
Gibson άραγε?), δίνεις ένα κάρο λεφτά και την κάνεις καθώς πρέπει κιθάρα... Και ναι... παίζει νότες...ροκιές...μεταλιές ...μπλουζιές και ότι άλλο γουστάρεις!!!!
Εσύ λοιπόν έχεις σπαταλήσει περίπου ένα Χιλιάρικο και ο υποτιθέμενος φίλος που είπαμε παραπάνω ο οποίος δεν θέλει να βγει στο live και να γράφει η κιθάρα epiphone αλλά
Gibson νομίζω με 500-600 θα την πάρει, αρκεί όμως η κιθάρα: να είναι χαρτί εμφανισιακά, να παίζει άψογα (γιαυτό έχουν γίνει και οι αναβαθμίσεις άλλωστε πάνω της και πλήρωσες έναν σκασμό λεφτά, το σημαντικότερο να μην την παίρνουν εύκολα μυρωδιά ότι είναι μαιμουδιά και το πιο σημαντικό να το γνωρίζει ο αγοραστής ότι είναι ρέπλικα.
Αυτά βέβαια είναι προσωπική μου γνώμη όμως νομίζω ότι υπάρχει και αυτό το target group που μπορείς να απευθυνθείς για λίγο πιο πολλά λεφτά από την πώληση της.