Πριν λίγο που έπαιξα, έβγαζε νότες... :manosx είπε:Φίλε αυτό το πράγμα που πουλάς δεν είναι μουσικό όργανο. Είναι ένα παράνομο προϊόν αντιγραφής, και κανονικά δε θα έπρεπε ούτε να σε αφήνουν να ανοίγεις θέμα για την προώθησή του, ούτε φυσικά να βάζεις αγγελίες για αυτό.
Κάνε λοιπόν τη χάρη στον εαυτό σου να βάλεις μια χαμηλότατη τιμή για να το ξεφορτωθείς αφού το site των αγγελιών, κακώς, σου το επιτρέπει, και άλλη φορά να μην πετάς τα λεφτά σου σε παράνομα προϊόντα απάτης, που χρειάζονται 3 φορές τα λεφτά τους σε φτιασιδώματα για να μην προσβάλουν εκτός της ηθικής σου και τα χέρια σου.

Δεν έχω βάλει ούτε αγγελία (ακόμα) ούτε κάνω εισαγωγή και πώληση τέτοιων οργάνων. Δεν είμαι μικρός, ούτε χαζός για να το κάνω αυτό. Μπορεί να μην είμαι επαγγελματίας μουσικός και απλά κάνω το χόμπι μου και το topic που έκανα είναι για να πάρω γνώμες και να δω αν αξίζει, επειδή έχω ανάγκη κάποια χρήματα. Απ' ότι βλέπω, μάλλον δεν αξίζει και θα ψάξω να βρω από αλλού άκρη...
Επίσης, ξέρω και επαγγελματίες που παίζουν με replica κιθάρες και δεν το κρύβουν.
Φιλικά πάντα!

Προς τους administrator:
Αν θεωρείτε ότι θίγει κάποιο κανόνα του forum, εννοείται ότι μπορείτε να διαγράψετε το topic αυτό! No offence taken!