- την πρώτη μου ηλεκτρική κιθάρα' date=' EKO (ιταλική φυσικά)[/quote']
8O :evil: Σε ποιόν πούλησες την ΕΚΟ, που έχω μετανιώσει και εγώ που σου τη πούλησα Κώστα?
(αυτα τα όργανα δεν πρέπει να πουλιούνται)
Και πουλησες την tele επειδή απλά τσαντίστηκες????.... 8Oμια tele mexico thinline '72 την πούλησα επειδή τσαντίστηκα μια μέρα στην πρόβα...έτσι πούλησα και το 95Q Cry Baby...
335? 8O 8O 8O εχεις κανει εγκλημα!!!!.......του '88' date=' πανάλαφρη, το καλύτερο μπράτσο που έχω παίξει... [img']http://i87.photobucket.com/albums/k132/toliskoskinas/banghead.gif[/img]![]()
![]()
![]()
Σορυ για την off-topic ερωτηση' date=' αλλα την M520 την χρησιμοποιουσες για τζαζ? Με τους μαμα μαγνητες της?θα γελασουν μερικοι ειμαι σιγουροςτη cort M520...
Εχω μια, και για τα λεφτα της ειναι μια χαρα κιθαρα, αλλα οι μαγνητες δεν λενε πολλα...[/quote']
για ο,τι ναναι χρησιμοποιω οποια κιθαρα ναναι κ οποια ηχοποιο συσκευη ναναι δεν με απασχολει σε πρωτη φαση
εξαρταται κ απο τη περιοδο που διανυω
τωρα τελευταια παιζω τη thinline 72 που εχω μεσα απο κονσολοενισχυση yamaha και behringer ηχειο 8O
+1000000000000000000 παραλιγο να την κανω την λαμακια της ζωης μου.....ευτυχως........οχι τιποτα αλλο θα την σκοτωνα κιολαςiliasbass είπε:... για αυτο το λογο δεν πουλαω το ibanezακι μου!!! ξερω οτι θα το μετανοιωσω :![]()