gear που δωσαμε και ..μετανιωσαμε..

Μια Ibanez Roadstar που είχα πάρει από αγγλία... την πούλησα 30.000 δρχ. λόγω ανάγκης.

μια tele mexico thinline '72 την πούλησα επειδή τσαντίστηκα μια μέρα στην πρόβα...

έτσι πούλησα και το 95Q Cry Baby...

Έχω πραγματικά μετανιώσει για την Squier Japan μου του 1990 (δευτερη και μακροβιότερη ώς πριν 3,5 χρόνια κιθάρα μου) , ότι τις είχα αλλάξει μαγνήτες από μία Mexico reissue 70s και είχε γλυκάνει απίστευτα.... την έδωσα για 200€ σε ένα ξάδερφο για να την δώσει σε έναν άλλο ανεψιό του με την σειρά του αυτός κάπου προς Πτολεμαίδα που έκανε τα πρώτα του βήματα στην ηλεκτρική κιθάρα :cry:

Καθώς επίσης και το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ κομμάτι που υπήρχε στην Ελλάδα΄, ένα Gibson standard faded SG (τι μ@λ@.... έκανα) πρόπερσι :cry: ......

Γι' αυτά που δεν μετάνιωσα ήταν μία Fender Mexico 70s , μία Fender στρατ με noiselless pickups του 94, καθώς και την πρώτη μου κιθάρα, μία Ιταλική melody στρατ type!

Μια Gibson Custom Black Beauty. Την είχα αγοράσει το '77 44.000 δρχ την πούλησα 5 χρόνια μετά 100.000 (και νομίζω πήγε Καστοριά). Tην πούλησα γιατί την είχα 3 χρόνια κάτω από το κρεβάτι, δεν έπαιζα και δεν πίστευα ότι θα ξαναασχοληθώ με ηλεκτρικά όργανα...αλλά τώρα...ας όψεται το Garageband!!!!

- την πρώτη μου ηλεκτρική κιθάρα' date=' EKO (ιταλική φυσικά)[/quote']

8O :evil: Σε ποιόν πούλησες την ΕΚΟ, που έχω μετανιώσει και εγώ που σου τη πούλησα Κώστα?

(αυτα τα όργανα δεν πρέπει να πουλιούνται)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
μια tele mexico thinline '72 την πούλησα επειδή τσαντίστηκα μια μέρα στην πρόβα...έτσι πούλησα και το 95Q Cry Baby...
Και πουλησες την tele επειδή απλά τσαντίστηκες????.... 8O

Είχα δώσει το Digitech Metal Master ελπίζοντας ότι το Digitech Grunge θα μου δώσει αυτό που θέλω αλλά μόλις το έφερα σπίτι απογοητεύτικο και έξι μήνες μετά μάζεψα λεφτά και πήρα το Metal Master ξανά :lol: :lol: :lol:

ποναει η ιστορια :cry:

παλια που ειχα ρακ ειχα ενα point to point τελικο bradshow απο γερμανια 100w αγνη λαμπα, μια jcm 800 με τις δυο καμπινες και μια fender tele με αριθμο

080 απο τις 900 που βγηκαν σε ολο το κοσμο... :cry:

335.jpg
.......του '88, πανάλαφρη, το καλύτερο μπράτσο που έχω παίξει...
banghead.gif
banghead.gif
banghead.gif

καλά τόλη είσαι γνωστός... τα 'χει πει ο george αυτά!

ε ναι ρε παιδιά, τσαντίστηκα μια μέρα στην πρόβα και την έβαλα αγγελία...

θα γελασουν μερικοι ειμαι σιγουροςτη cort M520...
Σορυ για την off-topic ερωτηση' date=' αλλα την M520 την χρησιμοποιουσες για τζαζ? Με τους μαμα μαγνητες της?

Εχω μια, και για τα λεφτα της ειναι μια χαρα κιθαρα, αλλα οι μαγνητες δεν λενε πολλα...[/quote']

για ο,τι ναναι χρησιμοποιω οποια κιθαρα ναναι κ οποια ηχοποιο συσκευη ναναι δεν με απασχολει σε πρωτη φαση

εξαρταται κ απο τη περιοδο που διανυω

τωρα τελευταια παιζω τη thinline 72 που εχω μεσα απο κονσολοενισχυση yamaha και behringer ηχειο 8O

Tanglewood handmade EARTH-1000.... την πήρα από ενεχυροδανειστήριο στο Εδιμβούργο 120 λύρες. και όταν έπρεπε να γυρίσω Ελλάδα, είχα να μεταφέρω πολλά (κιθάρες, PC, amps, cabs) και την έδωσα στα ίδια λεφτά. Με το που σήκωσα την αγγελία πλακώσανε τηλέφωνα (πάνω από 20) και ήρθε ένας στο καπάκι και την πήρε χωρίς καν να την κοιτάξει! έσπερνε η κιθάρα...τι βλάκας που ήμουν....

... για αυτο το λογο δεν πουλαω το ibanezακι μου!!! ξερω οτι θα το μετανοιωσω ::)

iliasbass είπε:
... για αυτο το λογο δεν πουλαω το ibanezακι μου!!! ξερω οτι θα το μετανοιωσω ::)
+1000000000000000000 παραλιγο να την κανω την λαμακια της ζωης μου.....ευτυχως........οχι τιποτα αλλο θα την σκοτωνα κιολας

εγω ειχα προικα zildjian avedis crash 16 hats 14 ride 20

(ηταν ολα ου 1970).τα εδωσα για να παρω paiste series 402.Μεγαλη μμκια.

Τελικα τα ξαναπηρα πισω  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back