- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 418
- Ιδιότητα
- Πλήκτρα
Στράτο, άμα δεν γράψεις κάτι τώρα θα κάνω κακό στον εαυτό μου ή σε κάποιον άλλο.
Δηλαδη για να καταλαβω, δεν θελει τοσο πολυ η διοικηση τα οφτοπικ, που "τιμωρησε" τον Στρατο?
Καπου οπα.
Για εμένα δεν υπάρχουμε εμείς και αυτοί.
να χρησιμοποιήσουμε και μια μέρα πληθυντικό αγενείας ?Πληθυντικό ευγένειας χρησιμοποίησα...
Αυτό που λες νομίζω έχει χρησιμοποιήσει ο Τσάκωνας σε κάτι ταινίες τουνα χρησιμοποιήσουμε και μια μέρα πληθυντικό αγενείας
Δεν νομίζω. Είναι δικό μου.Αυτό που λες νομίζω έχει χρησιμοποιήσει ο Τσάκωνας σε κάτι ταινίες του
Ups, off topic
Συμφωνώ. Κι επιπλέον, εξαρτάται ισχυρά από το θέμα. Είμαστε άνθρωποι. Όποιος θέλει να ρωτάει ποιο πετάλι να πάρει για να το βάλει στον ενισχυτή μπαταρίας και περιμένει να του πουν "πάρε το boss od1" ας ρωτάει το GPT καλύτερα.Κάθε συζήτηση που κάνουμε σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής μας ζωής καταλήγει μοιραία σε off topic.
Δεν έγινε ποτέ ban.
Ήταν μια απλή προειδοποίηση για ένα μήνυμα off-topic.
Alex
Καλησπέρα σε όλους.
Αγαπητέ Alex, μήπως θα μπορούσες να μας εξηγήσεις τι ακριβώς είναι αυτή η προειδοποίηση?
Γιατί εγώ για τρεις μέρες, δεν μπορούσα ούτε να γράψω, ούτε να στείλω pm.
Στράτος
Στράτο σε ΑΓΑΠΩ?Καλησπέρα σε όλους.
Αγαπητέ Alex, μήπως θα μπορούσες να εξηγήσεις σε όλους μας τι ακριβώς είναι αυτή η προειδοποίηση?
Γιατί εγώ για τρεις μέρες, δεν μπορούσα ούτε να γράψω, ούτε να στείλω pm.
Στράτος
Μιλάτε απλα για να σας καταλαβαινουμε και εμείς οι αγραμματοι τεμπέληδες αριστεροι του ΔΗΜΟΣΊΟΥ Χαχαχαχαχαinfotainment