Caress - fusiongtr

Δεν ακούω κατι έξω ,  μερικές νότες ναι αλλά ολόκληρες φράσεις όχι.

Πολύ καλο μου άρεσε , διαφορετικό απο τα έως τώρα δείχνει μια πιό cool διάθεση :D

Πολύ chorus , o ηλεκτρονικος σου ντράμερ υπερβολικά ανταγωνιστικός, παρ όλα αυτα κέρδισες.

Μπραβο Στράτο!

Καταπληκτικό. Συν όσα είπαν οι λοιποί, εμένα μου θύμισε και Benson - από τα καλά του - σε ορισμένα σημεία.

Θα προτιμούσα λίγο πιο τζαζομουντό τον ήχο και λιγότερο το chorus. Αλλά αυτά είναι προσωπικές εκτιμήσεις και λεπτομέρειες.

Ψηλέ έχεις γίνει πολύ τρελό αγόρι  ;) Ωραιότατο το τεμάχιο... Άξιος... άξιος  ;D 8)

ΥΓ: Εμένα το chorus με άρεσε

ΥΓ: Φίλος δεν είναι κακό και κάνα pm του στιλ «έρχεσαι να γράψεις κάνα μπάσο;»  ;)

Τι να πω κι εγώ ο ασυγχρόνιστος?  ;D

Υπέροχο με πολύ ωραία παιξίματα και ήχους .

Η ρυθμ σέξιον είναι απίστευτα πειστική  ;)

Απέφυγε να στείλεις πμ στο Τέρυ ,θα σε χρεώσει ακόμα και το πμ ,ο άνθρωπας δουλεύει με χρονοχρέωση  ;D ;D ;D

freerock1974 είπε:
Θα ανανεωσει το χρονο με COSMOTErry RoscoeBeck5'... ;D
;D ;D ;D ;D

Η ατάκα του αιώνα! Βγαίνει και σε COSMOTErry RoscoeBeck20' για να μου φτάσει ο χρόνος?

Παιδιά ευχαριστώ που το ακούσατε και σχολιάσατε.

@Σπύρο (jj) όντως ο Mclaughlin είναι από τις μεγαλύτερες μου επηρροές.

@Λάκη θα κάναμε παρέα γιατί ούτε εγώ πολυμιλάω με το υπηρετικό προσωπικό (άλλος θα έπαιζε κι εγώ θα έπινα). ;D

@Νάσο υπάρχει out, αλλά το έκρυψα! ;D ;D Με τους drummers έχω κόλλημα. Θέλω να είναι "οι καλύτεροι" στην μπάντα, και γενικά έχω θέμα να το αναπαράγω αυτό με vst.

@Terry συγχώρα με, δεν ήξερα ότι αυτό είναι στο συμβόλαιό σου. ;D Θα το έχω στο μυαλό μου την επόμενη φορά! ;)

@Πάνο, Ray (ο ήχος που περιέγραψες μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ, αλλά θέλει άλλο παίξιμο-phrasing ;)), Samy να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ! :)

Καλά ότι ο ψηλός είναι παιχτάρα το ήξερα, ότι είναι στιχουργάρα το έμαθα πριν από καιρό  ;), ότι είναι και συνθετάρα το έμαθα σήμερα. Μπράβο, εξαιρετικό.

Το κομμάτι μου άρεσε πάρα πολύ. Είχε ωραίες μελωδίες, πολύ συναίσθημα, πολύ καλό παίξιμο και φοβερό ήχο.  :)

Νέστορα, π@π@ρα ;D είμαι, αλλά.... :-[ (κοκκίνησα) thanks. :)

geodimitri είπε:
Το κομμάτι μου άρεσε πάρα πολύ. Είχε ωραίες μελωδίες
Χαίρομαι που σου άρεσε φίλε geodimitri. Οι μελωδίες είναι ίσως το σημαντικότερο, ευχαριστώ πολύ. :)

Α καλά..εσύ παίζεις "αλλού" λέμε :o Ολοκληρωμένη,πολύ ωραία σύνθεση που από χθες την ακούω συνέχεια! Ούτε επιτηδευμένο "jazzy" feel ούτε τίποτα.Έχεις να πεις πράγματα και η μουσική που διάλεξες να τα πεις είναι αυτή που μόλις ακούσαμε :) End of story. Το παίξιμο, ΠΟΛΥ του γούστου μου με εξαιρετικό phrasing αλλά και ο ήχος σου,γουσταρίζω chorus,τι να λέμε :D Επίσης μου άρεσε πολύ και η μίξη,μου έδωσε κάπως την εντύπωση μιας μπάντας που παίζει live ,είχε αυτή τη ζωντάνια!

ps: Μη μου πεις ότι τα τύμπανα ήταν programmed και όχι loops γιατί τότε σε θαυμάζω ΚΑΙ για το κουράγιο σου να τα προγραμματίσεις :D

Ευχαριστώ πολύ eangle και Vasmar.

@Vasmar τα σχόλιά σου με "χτύπησαν εκεί που πονάω"  :D με την έννοια ότι αυτά που γράφεις είναι ακριβώς αυτό που θέλω να πετύχω αλλά δεν με ικανοποιεί σχεδόν ποτέ το αποτέλεσμα.

Τα τύμπανα σε ένα μεγάλο μέρος είναι λούπες, σε ένα μέρος είναι "πάρε πέντε χτυπήματα από μια λούπα, άλλα τρία από μια άλλη, τέσσερα από μια τρίτη, βάλτα, μπα δεν κολλάνε στο χρόνο, κούνα λίγο αυτό, μπα μπούρδα είναι σβήστα και πάλι απ' την αρχή", και σε ένα μέρος είναι ποντίκι και drum editor, "γράφε τελίτσες". ;D

gkou είπε:
Επιτέλους και κάτι πολύ διαφορετικό!
Σ' ευχαριστώ πολύ Γεωργία. Απλά προσπαθώ (όποτε το θυμηθώ :D). Αν σε πήγε "αλλού", μάλλον κάτι πέτυχα.:)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back