Φωτογραφίες των πλήκτρων μας, Volume 2

2 λεπτά πριν, manosx είπε

Νατα

άμα είναι να σου κάτσει και με παπί και βλέποντας βιτρίνες και να σου πέσει γλάστρα μπορείς να την πάθεις.

Και από θερμοσίφωνα και με πλήκτρα δεν δουλέψει ο αυτόματος?

5 χρόνια στα επείγοντα και στα ασθενοφόρα διασώστης έχω κάνει παλιά, ξέρεις τι έχω δει και τι έχω μαζέψει? χαχαχαχαχαχχαχχαχ?

θα βγάλω και τη μελόντικα.
Κρατάω κι εγώ μια φωτό απο ένα παμπάλαιο setup , που την έχω για δύσκολες ώρες και μάλλον θα τη χρειαστώ έτσι όπως πάμε..

Ως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μηχανοβιος για καμια 20αρια χρονια, ενα πραγμα εχω να πω:

"Μην ανεβαινετε στα μηχανακια "

Κρατάω κι εγώ μια φωτό απο ένα παμπάλαιο setup , που την έχω για δύσκολες ώρες και μάλλον θα τη χρειαστώ έτσι όπως πάμε..
Κάνω την αρχή εγώ. Κάπου στις αρχές των '80s με ένα Yamaha PSR-70 και ένα μικρότερο PSR από πάνω (του γείτονα). Τα είχα βάλει μαζί για να πάρω τη φωτό.?

Αξέχαστες εποχές...?

image.png

Μην ανεβαινετε στα μηχανακια "
εχθές που πήγαινα στη δουλειά στα μισά αυτοκίνητα στο φανάρι γράφανε στο κινητό.

Άμα δεν ανέβαιναν αυτοί στο αυτοκίνητο θα ήταν καλύτερα για τα μηχανάκια ?

Κάπου στις αρχές των '80s με ένα Yamaha PSR-70
Εντάξει, με τρώς γιατι στη φωτό σου εμφανίζεσαι κι εσύ και είναι κι απ'τα 80s. Εγώ αυτήν έχω, απο το 2004, με το προαναφερθέν (σε άλλο θρεντ) Casio MT 210, ένα arranger PSR 338 και το προαναφερθέν Goldstar S-325, Καθώς και το πρώτο Triton Le που είχα..

Το Casio δεν είναι καν συνδεδεμένο, το PSR δίνει σήμα απο headphone out γιατι δεν έχει L-R outputs, το Goldstar έχει σπασμένο πλήκτρο απο τον σεισμό του 1999 που είχε πέσει ένα μπουκάλι επάνω του, και όλα είναι μες στη ΣΚΟΝΗ. Επίσης προσέξτε την επιτοίχια πατέντα τύπου ράφια Praktiker.. Σιγά μη τρέχω να αγοράζω σιδερώστρες τώρα. Μία μόνο για το Triton και αρκεί.

0465.jpg

Βλέπω τίτλο thread "Φωτογραφίες των πλήκτρων μας".

Μπαίνω λοιπόν, και βλέπω αυτή την φωτογραφία ....
Δες κι αυτό..

Relevant.jpg

Last edited:
Blast from the past: 2002. Με Casio & Goldstar, δήθεν δίσκαλο.. Photo by Elias Nikolaides.

0200.jpg

Blast from the past: 2007, στο σκονισμένο setup που προανέφερα. Photo by Elias Nikolaides.

0242.JPG

Last edited:
Blast from the past: 2015, με Triton Le, Goldstar & Alesis QS 7

0986.jpg

Blast from the past: 2018, το ίδιο setup..

1204.jpg

Η τελευταία φορά που είδα το Casiάκι μου προτού το χαρίσω στα ανίψια μου..

1292.jpg

Και ερχόμαστε στο 2022, με Korg X5D, Novation X Station, Korg Triton Le & Yamaha MX 49, λίγους μήνες προτού πουληθούν όλα..

1651.jpg

Και της άλλης πλευράς τα πλήκτρα, QS7, Korg 01Wfd & Roland RS-9, επίσης λίγο προτού πουληθούν όλα.

1649.jpg

ΚΑΙ έτσι ερχόμαστε στο σήμερα, με το ανανεωμένο setup που ανέβασα στην πρώτη σελίδα.. Δυστυχώς δεν έχω καμμία φωτογραφία απο περίπου άλλα 8 με 10 συνθ που είχα κατα καιρούς, αλλά νομίζω οτι αυτές είναι αρκετές, ε;

Last edited:
Και μια αγαπημένη φωτό . Παλιά φωτό αλλά πρόσφατα επεξεργασμένη για να αντικατοπτρίζεται στα γυαλιά το προτελευταίο setup. 

image.png

Ψαρώσατε ε?..?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back