- Πόντοι
- 1,848
Κορυφαίο KEYBED.Αυτή με το κρεβάτι σκοτώ.
Εγώ θα έλεγα τα Casio. Αλλά οι γνώμες ποικίλλουν. Δε νομίζω οτι υπάρχει κάτι τόσο στάνταρ οπως μια τελε.Ποιο πληκτρο εναι η τελεκαστερ δων πληκτρων?
Δε νομίζω οτι υπάρχει κάτι τόσο στάνταρ οπως μια τελε.
Υπο την έννοια οτι πάντα δημιουργεί διενέξεις, ναι, θα μπορούσε.Moog
Κατι που χρησιμοποιουν στο Νασβιλ ισως?Κάτι αντιπαθές ίσως?
Δεν αντελήφθην τί εννοείς.. Δεν παίζεις κιθάρα πια και άρα το 10λεπτο είναι ρεκόρ; Εγώ πάντως, μπορεί να παίζω πλήκτρα 1 φορά τη βδομάδα, αλλά παίζω 5 ώρες το τετράωρο..ένα δεκάλεπτο συγκεντρωτικά
Δεν παίζεις κιθάρα πια και άρα το 10λεπτο είναι ρεκόρ;
Τελεκαστερ
Τελεκαστερ
Τελεκαστερ
Και γω.EDIT: Πάνο μην μπερδεύεσαι, δεν παίζω πια κιθάρα, αλλά με τα όργανα που βλέπω εδώ (τα γουστάρω τα πλήκτρα, και το μπάσο πολύ) φτιάχτηκα και την έπιασα.
Αυτό δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση ε; φαντάζομαι οτι είναι κάτι σαν "writer's block" περίοδος..Δεν παίζεις κιθάρα πια και άρα το 10λεπτο είναι ρεκόρ;
Σωστά.
Αυτό δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση ε; φαντάζομαι οτι είναι κάτι σαν "writer's block" περίοδος..
Με τα οργανα που βλεπω προσφατα, δεν παιζω πια κιθαρα
Εσυ ηξερες πολλα....Άσχετο αν δεν θυμάμαι πια ούτε την μελωδική μινόρε και τις αναστροφές του m7b5.
Μην με ανακατέΒεις φίλος με πολιτικά...?1. Ποιο πληκτρο εναι η τελεκαστερ δων πληκτρων?
"Κλικωτά" στο XK1, όπως του SK στο XK1c.2. Τα drawbars στα xk ειναι κλικωτά ή οπως του sk κλασικα ποτς?
Το Code61. Το χρησιμοποιούσα μόνο σαν lower keybed του Hammond. Ήταν λίγο μπέρδεμα να προγραμματίσω τα faders του να λειτουργούν ανάποδα, σαν drawbars δηλαδή, αλλά μόλις το σετάρισα λειτούργησε άψογα.Αυτό το Μ Αούντιο ποιο είναι?