Φωτογραφίες των πλήκτρων μας, Volume 2

Απο e-bay έτυχε να ψωνίσω δυο πράγματα από το γερμανικό πριν αρκετά χρόνια και έκαναν το πρώτο 55 μερες και το δεύτερο 62. Στο δεύτερο ο Γερμανός είχε πάθει εγκεφαλικό, είχε πάει ήδη στο αστυνομικό του τμήμα να καταγγείλει κλοπή και επειδή εγώ δίσταζα να κάνω το ίδιο είχε αρχίσει να υποψιάζεται μην του λέω ψέμματα.

Τελικά τα ελτα είναι απαγορευτικός παράγοντας

Καθόλου. Τώρα μάλιστα που σιγο-αποσύρομαι απο τον ήχο και πέφτω στην ανειδίκευση.. θα πάνε τα επιδόματα σύννεφο. Καί απο ΟΑΕΔ καί απο γονείς.. κλάφτα.
Κάνε υπομονή, όσο προχωρά το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα?

Κάνε υπομονή, όσο προχωρά το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα?
ο γαϊδαρος του Χότζα. Είμαστε σε καλό δρόμο

Μα αυτό ακριβώς γίνεται. Δεν έχεις δεί στις αγγελίες μας πόσα χρόνια τώρα κάθονται όλα τα υπερκοστολογημένα;
Τα υπερκοστολογημένα vintage όργανα συνήθως φεύγουν, τα υπερκοστολογημένα μη-vintage όργανα μένουν. Αν ο άλλος ζητάει €4Κ για ενα Triton, λέμε τώρα, ε, δεν πρόκειται να πουληθεί ποτέ. Πουλάω και αγοράζω όργανα 40 χρόνια, και δεν μου έχει μείνει κανένα στο ράφι γιατί πουλάω σε λογικές τιμές. Τώρα αν κάποιοι αδυνατούν να αγοράσουν σε λογικές τιμές, ε, πρόβλημα τους. Το τι απίθανα μου έχουν πει κατά καιρούς δεν λέγεται, και δεν μιλάω μόνο για μουσικά όργανα. Εδώ πουλάς, παράδειγμα, ένα σπίτι στα 90Κ (απόλυτα νορμάλ τιμή για το υποτιθέμενο σπίτι) και έρχεται ο άλλος και σου λέει "φίλος, με 35Κ στο χέρι το κλείνουμε αύριο". Εσύ τι θα του πεις? "Οκ φίλος, φτωχός μού φαίνεσαι, δώσε 35Κ και καλορίζικο"??

τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα
Δε νομίζω οτι τα πράγματα θα γίνουν ποτέ καλύτερα. Κι όχι μόνο στην Ελλάδα, γενικότερα.. Οπότε, ΚΑΒΑΤΖΩΣΤΕ απο τώρα synths, drums, κιθάρες κι ό,τι άλλο χρειάζεστε, γιατι θα έρθουν δύσκολοι καιροί και θα πούμε το κρουασάν κρουασανάκι. Αν δε το λέμε ήδη..  (ε,ρε θυμάμαι στα '00s τα λεφτά που βγάζαμε και δακρύζω..)

γιατί πουλάω σε λογικές τιμές. Τώρα αν κάποιοι αδυνατούν να αγοράσουν σε λογικές τιμές, ε, πρόβλημα τους
550 ευρώ για το MODX σου γιατί θέλω και 30 πήγαινε έλα με τα διόδια να έρθω να το πάρω και 3,5 ευρώ για ένα σουβλάκι να με κρατήσει στο δρόμο. ?

Αυτό το είχα κι εγώ μέχρι πέρισυ, αλλά άλλαξα γνώμη ύστερα απο μια επιτυχή συναλλαγή με έναν φανταστικό πωλητή απο την Κρήτη...ο άνθρωπος ήταν καλύτερος κι απο επαγγελματία.
Σωτήρης λεγόταν? 

550 ευρώ για το MODX σου γιατί θέλω και 30 πήγαινε έλα με τα διόδια να έρθω να το πάρω και 3,5 ευρώ για ένα σουβλάκι να με κρατήσει στο δρόμο. ?
Το MODX7 θα βγει στα €900-€1Κ. Αν δεν φύγει με αυτή την τιμή, το κρατάω και τέλος.?

Τώρα αν κάποιοι αδυνατούν να αγοράσουν σε λογικές τιμές, ε, πρόβλημα τους
Είπες τη μαγική λέξη "λογικές". Συμφωνώτατα, διότι τυγχάνει τους τελευταίους 2 μήνες να έχω ένα σπίτι προς πώληση και το έχω δείξει σε πάνω απο 30 άτομα και οι περισσότεροι είναι έτσι όπως το περιέγραψες. Αλλά εξακολουθώ να διαφωνώ για τα υπερκοστολογημένα vintage. Άσε δλδ που η κοινή λογική λέει οτι όσο παλιώνει κάτι πέφτει η τιμή του. Άρα ποιός όρισε τα vintage να κάνουν τόσα χιλιάρικα; Σίγουρα οχι η ελληνική πιάτσα.

Σωτήρης λεγόταν? 
yes.. Τον ξέρεις κι εσύ ε; (synthlab)

Last edited:
Το MODX7 θα βγει στα €900-€1Κ. Αν δεν φύγει με αυτή την τιμή, το κρατάω και τέλος.?

https://www.musicstore.com/en_GR/EUR/Yamaha-MODX7-/art-SYN0008407-000?campaign=GShopping/GR&ProgramUUID=4zbAqJar0n4AAAFl5TtyjI8u&gclid=Cj0KCQjw4vKpBhCZARIsAOKHoWQ7PRqcEV3lN_qCtCkAndOlDZLLfZehwmVaebNkEB9BsSj-iHhZEhEaAp_vEALw_wcB

αυτό?

και τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα δώσει ο άλλος 1Κ, με όλο το ρίσκο του μτχ, του πακεταρίσματος, της έλλειψης εγγύησης κλπ όταν μπορεί να το πάρει με 1.5Κ στο σπίτι του και με δυνατότητα επιστροφής?

για να μην παρεξηγηθούμε κι όλας, αν είμασταν κάθε μερα μαζί και παίζαμε και έβλεπα και επιανα το πλήκτρο και μέναμε δίπλα ή μπορούσα να κάνω μια βόλτα μπορεί να το έπαιρνα, όπως θα έπαιρνα και το xk1 ή το 1c...

αλλά δεν ισχύει αυτό με όλους

Παντως αυτη τη σιφινιερα, και τσαμπα να μου τη δινανε δεν την επαιρνα με τιποτα.

Αν ηταν να την πουλησω καπακι ΟΚ, αν ομως υπηρχε ορος να την κρατησω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν την επαιρνα, ΤΙΝΑΦΤΑΡΕ, κατσαριδακια θα εχει πιασει μεσα, μισο αιωνα σαπακι.

Παντως αυτη τη σιφινιερα, και τσαμπα να μου τη δινανε δεν την επαιρνα με τιποτα.

Αν ηταν να την πουλησω καπακι ΟΚ, αν ομως υπηρχε ορος να την κρατησω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν την επαιρνα, ΤΙΝΑΦΤΑΡΕ, κατσαριδακια θα εχει πιασει μεσα, μισο αιωνα σαπακι.
κοριούς

είναι καλή τιμή

έχει και πόδια

θα ακους απο μεσα αυτο:
Μια λαδουριτσάκα η κριμή Ζαρέτε, σέτηπα το Ζατε και Ζάτε

Γανπη οι κοιδί της να ρούνπα τη Ζαρέτε μα σάντηπα το Ζάτε και Ζάτε

Σωτήρης λεγόταν? 

α, το 7 είναι? Δεν το θέλω, θέλω με τα 61 πλήκτρα?

Για το 7 θα έδινα 740 ευρώ σίγουρα.?

Αλλά εξακολουθώ να διαφωνώ για τα υπερκοστολογημένα vintage. Άσε δλδ που η κοινή λογική λέει οτι όσο παλιώνει κάτι πέφτει η τιμή του. Άρα ποιός όρισε τα vintage να κάνουν τόσα χιλιάρικα; Σίγουρα οχι η ελληνική πιάτσα.
Αυτά τα λέω Πάνο εδω και δεκαετίες, και το τι έχω ακούσει δεν περιγράφεται. Η πραγματικότητα όμως αυτή είναι, μας αρέσει ή όχι. Αν λοιπόν σήμερα είχα ένα Minimoog στην ντουλάπα, €7-8Κ θα το πούλαγα, όχι €200 που θα έπρεπε να πωλείται. Απ'την στιγμή που υπάρχουν κάποιοι (πάρα πολλοί) που είναι έτοιμοι να δώσουν αυτό το ποσό για αυτό το όργανο, εννοείται ότι θα το εκμεταλλευτώ και θα το δώσω όσο πιο ακριβά μπορώ. Σιγά μην τους λυπηθώ κιόλας.?

Το  "ποιος όρισε τα vintage να κάνουν τόσα χιλιάρικα" δεν ξέρω, η ανθρώπινη βλακεία πάντως έβαλε σίγουρα το χεράκι της ώστε να παγιωθεί αυτή η γελοία κατάσταση. 

ποιος όρισε
Εγώ έχω σκεφτεί οτι παίζει και να το ξεκίνησαν και να το καλλιέργησαν και να το κάνουν και τώρα οι ίδιες οι εταιρείες, ως έμμεση διαφήμιση για τρέχοντα ή και επερχόμενα boutique προϊόντα..

Εγώ έχω σκεφτεί οτι παίζει και να το ξεκίνησαν και να το καλλιέργησαν και να το κάνουν και τώρα οι ίδιες οι εταιρείες, ως έμμεση διαφήμιση για τρέχοντα ή και επερχόμενα boutique προϊόντα..
Δεν νομίζω...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back