- Πόντοι
- 2,368
εγω δεν ειπα να του δειξουμε το λαϊκο εγω ειπα να τραγουδαει στη γλωσσα του...Αν σ εναν Ελληνα βγαινει καλα το αγγλικο γιατι σωνει και καλα να το απαξιωσουμε και να του δειξουμε το λαικο, οπως θα "πρεπε" να ειναι?
πως να το κανουμε τα ..αγγλικα του 99% των Ελληνων ειναι λιγο της πλακας οποτε ΤΙ στο καλο θα τραγουδησει αν δεν ξερει τη γλωσσα?ειναι σαν να αρχισω τωρα εγω να τραγουδω κινεζικα... ;D παιζει?δεν παιζει...
εξαλλου δεν χρειαζεται και πολυ φιλοσοφια για να δουμε αν "μας παιρνει η οχι" να τα "λεμε" στα "εγγλεζικα" ...η ..επιτυχημενη πορεια των αγγλοφωνων ελληνικων συγκροτηματων στα εξωτερικα τα λέει ολα νομιζω ;D ;D
Τωρα αν αναφερεσαι σε φαση "παιζουμε ,οπως κουτσα στραβα μπορουμε,για τους φιλους μας στο μπαρακι της γειτονιας μας τα..."ξενα" που λατρευουμε και γουσταρουμε ολοι μαζι με τρελλα..παω πασο 1000 φορες κανενα προβλημα... ερχομαι και εγω να γουσταρω και κερναω και τις μπυρες!(αλλα μη μου λες οτι υπαρχει εστω και ΜΙΑ στις χιλιες περιπτωση να ακουσω τον νεο ...Coverdale απο τον Κορυδαλλο γιατι χλωμο το βλεπω... ;D)