- Πόντοι
- 398
Επίσης σπάνια έχω συναντήσει τραγουδιστή να ΕΧΕΙ το δικό του μικρόφωνο.
Σπάνια έχει δοκιμάσει να βρει σε τι τόνο είναι το τραγούδι.
Σπανιότερα ακόμα να ηχογραφεί τα μέρη του και να τα ΑΚΟΥΕΙ.
Επίσης μια γνωστή λούμπα είναι τα κολακευτικά σχόλια από τους ακροατές, που ροκ για αυτούς, σημαίνει μπλάκ μάτζικ γούμα από Notis, και λαϊκό, η Δραπετσώνα από Πετρέλη.
Επίσης-επίσης μπορεί και να συμφωνούσα για τα σχόλια περί κακής άρθρωσης αλλά νομίζω πως πρόκειται περί κακής γνώσης της γλώσσας. Και δεν εννοώ το συντακτικό αλλά την ορθοφωνία της.
Γιατί και ινδό να βάλεις να τραγουδήσει ηπειρώτικα αν κάνει μαθήματα ορθοφωνίας και γνώσης των φθόγγων μια χαρά θα τα πει.
Γιατί τραγουδάμε και δεν τραγκουντάμε. Αγαπάμε και δεν αγαμπάμι.
Προσέξτε πως βγαίνουν οι φράσεις σε παλιές ηχογραφήσεις προ ΄60, τότε που τα φωνήεντα μάθαιναν οι τραγουδιστές να τα αναφέρουν ένα-ένα και ακούγονταν. Και από σύμπτωση έμαθα πως η ορθοφωνία τότε στηριζόταν στα σημεία στίξης. Οξείες , βαρίες όλα τα μάθαιναν.
Πόσες τέτοιες και άλλες λεπτομέρειες δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της
μάθησης ενός τωρινού βάρδου και καταλήγουμε εδώ που φτάσαμε.
Σπάνια έχει δοκιμάσει να βρει σε τι τόνο είναι το τραγούδι.
Σπανιότερα ακόμα να ηχογραφεί τα μέρη του και να τα ΑΚΟΥΕΙ.
Επίσης μια γνωστή λούμπα είναι τα κολακευτικά σχόλια από τους ακροατές, που ροκ για αυτούς, σημαίνει μπλάκ μάτζικ γούμα από Notis, και λαϊκό, η Δραπετσώνα από Πετρέλη.
Επίσης-επίσης μπορεί και να συμφωνούσα για τα σχόλια περί κακής άρθρωσης αλλά νομίζω πως πρόκειται περί κακής γνώσης της γλώσσας. Και δεν εννοώ το συντακτικό αλλά την ορθοφωνία της.
Γιατί και ινδό να βάλεις να τραγουδήσει ηπειρώτικα αν κάνει μαθήματα ορθοφωνίας και γνώσης των φθόγγων μια χαρά θα τα πει.
Γιατί τραγουδάμε και δεν τραγκουντάμε. Αγαπάμε και δεν αγαμπάμι.
Προσέξτε πως βγαίνουν οι φράσεις σε παλιές ηχογραφήσεις προ ΄60, τότε που τα φωνήεντα μάθαιναν οι τραγουδιστές να τα αναφέρουν ένα-ένα και ακούγονταν. Και από σύμπτωση έμαθα πως η ορθοφωνία τότε στηριζόταν στα σημεία στίξης. Οξείες , βαρίες όλα τα μάθαιναν.
Πόσες τέτοιες και άλλες λεπτομέρειες δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της
μάθησης ενός τωρινού βάρδου και καταλήγουμε εδώ που φτάσαμε.