- Πόντοι
- 2,148
Τα φλασακια μπορουν χωρις.
Εχω δυο τροφοδοτουμενα.
Το ενα είναι σαφως καλυτερο απο το αλλο σε ρευματα
Εχω δυο τροφοδοτουμενα.
Εχω δυο τροφοδοτουμενα.
Αλλα σημερα το να μοιραζεσαι usb θυρες ειναι αναποφευκτο
Ποσες?Όχι απαραίτητα.
Γι' αυτό πήρα μητρική με έναν σκασμό usb θυρών.
εμένα έχει μόνο 8, αλλά για λόγους ευκολίας την κάρτα ήχου και όλα τα συναφή με ηχογραφήσεις (επειδή ο υπολογιστής μέχρι χτες ήταν ...remote) μπαίνανε σε δυο powered hubs που εναλλάσσονται στους δυο υπολογιστές.Έναν σκασμό...?
Πόσες ήθελες να έχει ωρέ Dim? 18?? 8 είναι ΥπερΑρκετές.εμένα έχει μόνο 8,
αυτή τη στιγμή έχω 11 πιασμένες και 3-4 ελεύθερεςΠόσες ήθελες να έχει ωρέ Dim? 18?? 8 είναι ΥπερΑρκετές.
Tι έχεις συνδέσει ωρέ πάνω?αυτή τη στιγμή έχω 11 πιασμένες και 3-4 ελεύθερες
κάρτα ήχουTι έχεις συνδέσει ωρέ πάνω?
κάρτα ήχου
εκτυπωτής
cc-121
hd
midi kbd
usb stick
cubase dongle
fishman dongle
scanner
2Xkbd
αυτό λεω βρε, δυο τέτοια έχωΜόνο αυτά?? Πάντως δεν χρειάζεται να έχει η μητρική σου 250 USB ports, οι εταιρείες δηλαδή που βγάζουν USB hubs τι θα γίνουν ρε φίλος, κλέφτες?
Προβολή συνημμένου 36884
Εγω εννοούσα τις USB που υπάρχουν στη μητρική.αυτό λεω βρε, δυο τέτοια έχω
8 έχει σου λέω.Εγω εννοούσα τις USB που υπάρχουν στη μητρική.
To είδα. Απαντάω στο "μόνο 8" που έγραψες, και ότι "δεν χρειάζεται να έχει η μητρική σου 250 USB ports", γιατί υπάρχουν και τα USB hubs. Περισσότερα USB ports στην μητρική = μεγαλύτερο κόστος αγοράς.8 έχει σου λέω.
υποτίθεται όμως ότι κατανέμονται πιό σωστά στο usb bus χωρίς conflicts. Αλλιώς μοιράζονται και μετά ο θεός κι η ψυχή τουςTo είδα. Απαντάω στο "μόνο 8" που έγραψες, και ότι "δεν χρειάζεται να έχει η μητρική σου 250 USB ports", γιατί υπάρχουν και τα USB hubs. Περισσότερα USB ports στην μητρική = μεγαλύτερο κόστος αγοράς.
Πάρε κι ένα τρίτο για games και είσαι κομπλέ.Εγω εχω την ιδιαιτερότητα ότι δουλέυω δυο υπολογιστές. Για καθημερινές δουλειές και internet και λίγη μουσική άλλον και για παραγωγή και βίντεο άλλον.