- Πόντοι
- 4,208
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μια χαρά είσαι. Απ'την 10η γενιά και μετά οι i5 εκτοξεύτηκαν. Εγώ παίζω με μια 10600KF και είμαι υπερευχαριστημένος.i5-11500
Γκούχου γκούχου ?
Πάντως το αδιανόητο είναι ότι στην Ελλάδα δεν μπορούμε να επιστρέψουμε κάτι όταν δεν μας αρέσει.
Την πήρες 3 Ιουνίου, θα μπορούσες σε κάθε Ευρωπαϊκή χώρα να τη δώσεις πίσω χωρίς ερωτήσεις
γι αυτό υπάρχει ο ΘωμάςΑυτό το Try before you buy πρέπει να γίνει οπωσδήποτε, ειδικά σε ακριβά προϊόντα - προφανώς με σχετικό πλαίσιο διαχείρισης. Εγώ ψάχνω να πάρω πετάλι για τύμπανα και θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω κάτι ΣΠΙΤΙ, στο δικό μου (ηλεκτρονικό) σετ για να δω πώς συμπεριφέρεται πριν σκάσω 600-900 ευρώ.
Συμφωνώ, αλλά είναι λίγο βαρύ ασούμε να το κάνεις μονοκοπανιά, ιδιαίτερα με ψιλοχαϊεντάδικα πράγματα, γιατί τα πληρώνεις μπροστά, κι ό,τι δεν κάνει το επιστρέφεις.γι αυτό υπάρχει ο Θωμάς
Η κάρτα τριπάρει και χωρίς να είναι ανοιχτο κάποιο πρόγραμμα τελικά. Απλά ανεβάζεις πάνω απο το μισό το gain και τραβάς μια δυνατή πενιά ...και παφ... επανεκκίνηση. Νομίζω αυτό δεν έχει να κάνει καν με driversΑν δεν κάνω λάθος, η χρονική περίοδος για επιστροφές είναι 14 μέρες από την ημερομηνία παραλαβής.
Αν ήταν μέσα σε αυτό το χρονικό περιθώριο, ο κυρ Πετρόπουλος θα ήταν υποχρεωμένος να την παραλάβει, κι εσύ θα χρεωνόσουν μόνο τα τυχόν μεταφορικά έξοδα.
Το χειρότερο δεν είναι να σου πουν "την επισκευάσαμε", είναι να σου πουν "η κάρτα δεν έχει πρόβλημα, και δεν συντρέχει λόγος αντικατάστασης", οπότε θα πρέπει να την βάλεις στις αγγελίες.
Θεωρώ όμως, ότι έπρεπε να κάνεις δοκιμές πρώτα, γιατί μπορεί να μην είναι τελικά αυτός ο λόγος των dropouts, και να φταίνε πχ οι drivers σε σχέση με το λειτουργικό σου (λέω εγώ τώρα).
Όπως και να έχει, σου εύχομαι καλή τύχη, καθώς και να λυθεί το πρόβλημα.
Νομίζω αυτό δεν έχει να κάνει καν με drivers
Πρεπει να ειστε σιγουροι μετα τις 14 μερες οτι και δουλευει σωστα και σας κανει.
Η "πληγή" που ανοίγει σε αυτή την περίπτωση μπορεί να είναι από 100 (καλό τροφοδοτικό) εως 400 (καλό τροφοδοτικό + ΜΒ).
Αν δεν δουλεύει σωστά (αν έχει πρόβλημα δηλαδή) υπάρχουν τουλάχιστον 2 χρόνια για να το γυρίσεις.
Έχω εγώ ένα μεξικάνικο μπάσο Car Red, με maple μπράτσο που έχει πάρει. Αν θέλει, του το πουλάω 400. Φυσικά και δεν έχει καμία σχέση με την αρχική κατεύθυνση, αλλά έτσι είναι η ζωή, πρέπει να προσαρμοζόμαστε.?Έχουνε ανέβει και οι τιμές των μεξικάνικων ρε γμτ, δεν θα του φτάσουν τα 400 που λες.