Focusrite 4i4 (παράσιτα στα monitor)

Εγω θα επαιρνα ενα powered hub με αρκετο ρευμα

Σωστό σαν σκέψη, αλλά δυστυχώς στην πράξη τα περισσότερα υποτροφοδοτούνται από το τροφοδοτικό.

Είναι περισσότερο για φλασάκια και κινητά.

Θέλει πάρα πολύ ψάξιμο και ίσως και ... τύχη.

Από την άλλη, μπορεί να έχεις "προβλήματα" στα δεδομένα (γιατί ακόμα και να λυθεί το θέμα τροφοδοσίας, μεσολαβεί το hub ανάμεσα στην κάρτα και το pc, και δεν ξέρεις πώς μπορεί να συμπεριφερθεί).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα φλασακια μπορουν χωρις.

Εχω δυο τροφοδοτουμενα.

Το ενα είναι σαφως καλυτερο απο το αλλο σε ρευματα

Εχω δυο τροφοδοτουμενα.

Το ενα είναι σαφως καλυτερο απο το αλλο σε ρευματα

Το θέμα είναι μήπως μειώνουν την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων (read/write speed) κι ας λένε usb 3.

Όπως και να έχει δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για τα ρεύματα που δίνουν όταν είναι οριακά τα πράγματα.

Μπορεί να είναι λύση, μπορεί και όχι.

Ταχύτητα οχι. Να υπάρχουν conflicts ισως.

Αλλα σημερα το να μοιραζεσαι usb θυρες ειναι αναποφευκτο

Έναν σκασμό...?
εμένα έχει μόνο 8, αλλά για λόγους ευκολίας την κάρτα ήχου και όλα τα συναφή με ηχογραφήσεις (επειδή ο υπολογιστής μέχρι χτες ήταν ...remote) μπαίνανε σε δυο powered hubs που εναλλάσσονται στους δυο υπολογιστές.

κάρτα ήχου

εκτυπωτής

cc-121

hd

midi kbd

usb stick

cubase dongle

fishman dongle

scanner

2Xkbd
Μόνο αυτά?? Πάντως δεν χρειάζεται να έχει η μητρική σου 250 USB ports, οι εταιρείες δηλαδή που βγάζουν USB hubs τι θα γίνουν ρε φίλος, κλέφτες?

image.jpeg

Μόνο αυτά?? Πάντως δεν χρειάζεται να έχει η μητρική σου 250 USB ports, οι εταιρείες δηλαδή που βγάζουν USB hubs τι θα γίνουν ρε φίλος, κλέφτες?

Προβολή συνημμένου 36884
αυτό λεω βρε, δυο τέτοια έχω

και τα άλλα καβάντζα, κυρίως επειδή είναι μακρυά

8 έχει σου λέω.
To είδα. Απαντάω στο "μόνο 8" που έγραψες, και ότι "δεν χρειάζεται να έχει η μητρική σου 250 USB ports", γιατί υπάρχουν και τα USB hubs. Περισσότερα USB ports στην μητρική = μεγαλύτερο κόστος αγοράς.

To είδα. Απαντάω στο "μόνο 8" που έγραψες, και ότι "δεν χρειάζεται να έχει η μητρική σου 250 USB ports", γιατί υπάρχουν και τα USB hubs. Περισσότερα USB ports στην μητρική = μεγαλύτερο κόστος αγοράς.
υποτίθεται όμως ότι κατανέμονται πιό σωστά στο usb bus χωρίς conflicts. Αλλιώς μοιράζονται και μετά ο θεός κι η ψυχή τους

Εγω εχω την ιδιαιτερότητα ότι δουλέυω δυο υπολογιστές. Για καθημερινές δουλειές και internet και λίγη μουσική άλλον και για παραγωγή και βίντεο άλλον. Ο δεύτερος είναι θορυβώδης λόγω ανεμιστήρα και τον είχα σε διπλανό χώρο. Τώρα αν αλλάξω υπολογιστή με μια αλλαγή καλωδίου, μεταφέρονται όλες οι συσκευές στον άλλον 

Εγω εχω την ιδιαιτερότητα ότι δουλέυω δυο υπολογιστές. Για καθημερινές δουλειές και internet και λίγη μουσική άλλον και για παραγωγή και βίντεο άλλον.
Πάρε κι ένα τρίτο για games και είσαι κομπλέ.☝️

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back