- Πόντοι
- 1,208
TRS νομίζω, προς την αρχή.Άλεξ, με τι καλώδια έχεις συνδέσει τα μόνιτορ στην κάρτα?
TRS νομίζω, προς την αρχή.Άλεξ, με τι καλώδια έχεις συνδέσει τα μόνιτορ στην κάρτα?
Το είπα και πριν. Είχα πάρει λαπτοπ μεταχειρο πριν κάτι χρονια, λεω κάτσε να βάλω απάνω την 2i2. Μπλε οθόνες. Τι ντράιβερ, τι ρυθμίσεις ενέργειας, τι ψάξιμο. Λέω για κάτσε ρε, τι bios?τσέκαρε το BIOS του mobo σου
Σε usb3 την έχωΜια λεπτομέρεια που είδα μόλις τώρα:
Στα specs του κατασκευαστή, αναφέρεται ότι η Scarlett 4i4 απαιτεί 900mA τροφοδοσία από USB. Αυτή την ένταση ρεύματος την παρέχει μόνο USB 3 θύρα. Μήπως το θέμα είναι ελλιπής παροχή ρεύματος;
Σε πίσω usb3 κανονικάΕλπίζω να την έχεις συνδέσει σε πίσω usb θύρα της μητρικής και όχι σε μπροστινή.
Θα το τσεκάρω το βραδάκι που θα τελειώσω με τις δουλειές και βλέπουμε.Τσέκαρε ωρέ ALXGS το BIOS, είναι η τελευταία version? Αν όχι, κάνε update. Ακόμα και αν το BIOS δεν προξενεί το πρόβλημα, το update του στην τελευταία version μόνο καλό θα σου κάνει.
Το mobo είναι το B450 TOMAHAWK MAX
Λοιπόν....μπήκα και τσέκαρα bios. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με αυτά εδώ και 2-3 χρόνια που αναβάθμισα το πισί.Τσέκαρε ωρέ ALXGS το BIOS, είναι η τελευταία version? Αν όχι, κάνε update. Ακόμα και αν το BIOS δεν προξενεί το πρόβλημα, το update του στην τελευταία version μόνο καλό θα σου κάνει.
Ανεπαρκής τροφοδοσία.το gain στο input και κοκκινήζει την ώρα που παίζω (το έκανα επίτηδες για να δω) η κάρτα έσβηνε και ξανάναβε.
H 2nd gen όμως δεν ήταν type C στον κωλαρέντζο. Κάτι γίνεται εκεί πιστεύω. Εντωμεταξύ από 8i6 και πάνω δίνει εξωτερική τροφοδοσία, οπότε η 4i4 είναι στο όριο. Δοκίμασες μήπως αυτό που λέει εκείνος στο reddit ότι χωρίς ακουστικά πάνω την παλεύει κάπως καλύτερα; (που εγώ δεεεε νομίζω, οκ, να τραβάει και 150 mWatt?)Με την solo 2nd gen δεν μου το έκανε ποτέ αυτό με το ίδιο σετάπ
Με την solo 2nd gen δεν μου το έκανε ποτέ αυτό με το ίδιο σετάπ
36 λεπτά πριν, Ali Barout είπε
Ανεπαρκής τροφοδοσία.
Βρήκα κι εδώ κάτι αντίστοιχο
Ο op δεν ειπε restarting by itself
Στο ρεντιτ ο OP είπε ότι όταν ενθουσιάζεται (και άρα πικάρει) "the interface turns itself off and on again"Όση ώρα δοκίμασα χτες, δεν μου έκανε παράσιτα, αλλά πρόσεξα πως αν ανεβάσω το gain στο input και κοκκινήζει την ώρα που παίζω (το έκανα επίτηδες για να δω) η κάρτα έσβηνε και ξανάναβε. Επανεκκίνηση δηλαδή.
Την αγόρασα 3 Ιουνίου...